Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Edip Dinçer

Yahu admin bey ağbi, biz sizin bi çayınızı gördük mü? Çay be, çay! Bir bardak! Oturup bir bardak çay ısmarlamamışsınız. Misafiriz şurada. :snzdglsn:

Yahu Yılmaz Vural Bey kardeşim, biz sana methiyeler dizmişiz, "Harikasın", "Muhteşemsin", "Uu beybi" demişiz, sen bize dönüp "Benim de sizde gönlüm var gibi gibi" dememişsin. Desen beraber muhallebi yemeye bile gideriz...

Ahahaaha abi çok pardon lafım sana değil ama, BU NEY LAN!

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@Edip Dinçer

İzlerken aklımdan şu konuşma geçti :eek:

-Hocam bu, bu bu...
-Bu enteresan
-Bu ilginç bi görüntü
-Bu nasıl oldu bu?!
-Bunu tabii, bu admine çok ilginç geldiği için bunu paylaşma gereğini hissetti.
-Evet, bu ilginç bi görüntü oluşturacak ne yazık ki.

http://4.bp.blogspot.com/-Ic0NYDCjMh4/VUcq6xX2tGI/AAAAAAAACNE/3XgWb1S10jo/s1600/Ekran%2BAl%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1_1.png

bazen, bazı mesajlara çok gülüyorum ben : )) yazan bilsin istiyorum, ama ekstra mesajla da konuyu kirletmek hoşuma gitmiyor...

mesajların altındaki, beğen, alıntı, çoklu alıntı vs. seçeneklerinin yanına bir de "çok güldüm" eklesek iyi olmaz mı :)

Herkese merhaba arkadaşlar bir süredir üzerinde çalıştığımız bazı şeyleri yavaş yavaş hizmetinize sunmaya devam ediyoruz. Üye adını değiştirme, kişileri engelleme, ana sayfada yeni mesajları kaldırma özelliği ve benzeri şekilde birçok şeyi üyelerimizin rahat edeceği ve yine birçok şeyi kendilerinin yönetebileceği şekilde hazırlıyoruz. İsteklerinizi de yerine getirmek için uğraşıyoruz.

Şimdi ise üyeliğinizi artık silip siteden ayrılabileceksiniz. Evet siteden ayrılmak isteyen üyelerimizin bu kararlarına saygı duyuyoruz. Artık iletişimden yazmanıza veya bizlere özel mesaj atmanıza gerek yok. Tek yapacağınız üst menüde (adınızın yazdığı kısımda açılan menüde) "Hesabını Sil" var. Oraya girip gerekli işlemleri başlatabilirsiniz. Belki fikrinizi değiştirip geri dönme ihtimalinize karşı 14 gün süre veriyoruz.

İyi pedallamalar.

Merhaba arkadaşlar. Site içerisinde nasıl özel mesaj gönderilir, özel mesajlar nasıl yönetilip ve nasıl silinir, işte bu videomuzda bunu anlatıyoruz. Sorun yaşayanlar ve sorusu olanlar bu konu altında bunu dile getirebilirler. Videoyu HD izleyebilirsiniz:

İyi pedallamalar.

Bilgi ve paylaşımınız için
Teşekkürler,

Sayın yönetim;
Kişi kartlarına o kişinin yazdığı mesajlar ve açtığı konular linki eklenebilir mi ?

Şİmdi bir örnek ile açıklayayım. Diyelim ki @VeyselKobal ın başlattığı bir konu ya da yazdığı bir mesajı tekrar görmek istiyorum.
Ana sayfada sağ tarafta online üyeler ya da bugün online olmuş üyeler içinde veya herhangi bir konuda VeyselKobal ın yazdığı başka bir mesajda (veya üyelerde ismini arayarak vs vs ) VeyselKobal ismi üzerine tıklıyorum ve kişi kartı açılıyor.
Profil sayfası , özel mesaj, takip, engelle gibi seçenekler var . Ayrıca en tepedeki VeyselKobal nick ine tıklayınca da yine aynı profil sayfasına çıkıyor. (Yani küçücük kartta aynı profil sayfasına girmek için iki bağlantı var :( )

Şimdi ya nicke ya da profil sayfasına tıklayarak profil sayfasına gidiyoruz.
Burada gönderiler kısmına tıklıyoruz. Tabii aradığımız mesaj eski bir mesaj üstlerde yok. Şimdi mouse un topunu çevir babam babam çevir en alta kadar iniyoruz. Orada small printle iki bağlantı var. Veyselkobala ait tüm içeriği arattır ve başlattığı tüm konuları araştır şeklinde. Mesela konu bölümüne tıklıyoruz ve onun görmek istediğimiz konusuna ulaşabiliyoruz.

Sizce de çok zahmetli değil mi ?

Kişi kartında yazdığı mesajlar , açtığı konular bağlantıları olsa daha iyi olmaz mı ?

• Beğen
Tepkiler: V.K.
Bence pek gerekli değil ekstradan 2-3 tık fazla yapmak atla deve değil yani. :D

@Berke K. tabiki atla deve değilde amaç pratiklik katmak, fena mı?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri