Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@olympos
formatta sorun yok jpg, hiçbir dosyadaki fotoğrafları görmüyor

Scudo
@Uğur S.

Ben tapatalk ta bir sorum göremedim stabil şekilde çalışıyor. Tapatalk ile Konu içi arama da yapabiliyorum

@Fırat Y.

Açıkçası ilginç bir sorun. Yani şu an üyelerimizin %99'u pc'den rahatça fotoğraf yükleyebiliyor ben de dahil. Rica etsem başka tarayıcıdan dener misiniz? Yani şu an hangi tarayıcı varsa, bir başkasıyla denerseniz sevinirim :) yani ona göre bakalım artık şu soruna...

@Anonim
evet sorun tarayıcıdan mozilla ile olmuyor ama chrome dan yükledi

@Fırat Y.

Bu mozilla tarayıcısında bir sorun daha var. Toplamda iki sorun oldu. Mozilla artık çok bozuldu. Diğer tarayıcılarda hiçbir sorun yok ama sadece mozilla'da var...

Peki kolaylık açısından şöyle bi istekte bulunsam nasil olur: Fotografı yüklendikten sonra altta ek olarak değilde direk resim yüklediğimiz siteden aldigimizdaki gibi konunun içinde olsa öyle bi imkan var mı..

@Anonim

Merhaba. Yeni arayüzde Facebook daki gibi sesli uyarı özelliği var mı? Yoksa fazla hayal mi kuruyorum? :)

evet hallolmuş elinize sağlık:)DSCN0092.JPG

E o zaman millet böyle yapsa ya direk alta ek olarak koyuyor bakması hem zor hem de konu düzeni acisindan daha iyi olur böyle emeğinize saglik ;-)

konu başlığındaki çözüldü soru vs gibi renkli şeyler benim karnımı acıktırıyo. şeker falan yiyesim geliyo :D

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
vBulletin'de forum scriptsinde "Sesli Bildirim" eklentisi sisteme eklenebilirnirse tadından yenmez.

Örnek : (link)

@hsnbykkls
Tapatalk versiyonunuz nedir?

Beni banladı bu tapatalk sonra yetkilerimi düşürdü ve konu açacak kadar yetkimin olmadığımı söyledi sildim ama bu ban olayı düzelmedi ben de proya geçtim şu anda bir problem yok

@Uğur S.
Tapatalk ücretsiz sürümü, 4.10.4
Telefonum ise Galaxy s5.
Android sürümü, Android 5.0 (Orjinaldir. Custom rom kullanmıyorum)

Şu önizlemeler sayfanın üzerinden dışarı kaçmasa, üstteki başlıklarda fareyi bekletince aşağı doğru açılsa mümkünse? Yukarı çıkınca okunmuyor içerik.

Adsız.jpg

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri