Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Türka¥ Bu sorundan ben de çok rahatsızım, güncel bilgi ve yorumlara ulaşmak için ince eleyip sık dokumak gerekiyor.İnşallah site yöneticileri bu durumla ilgili bir güzellik yaparlar.

Scudo
@Admin evet şimdi farkettim, ortalığı karıştıran "google sekmesi"ymiş..

üstteki "site sonuçları"na tıklayınca daha tutarlı bir liste çıkıyor.
google sekmesini oradan yok etmek iyi fikir olabilir,
en nihayetinde google'da arama yapmak isteyen zaten gider google'da arama yapar :)

Arkadaşlar merhaba,
2 yaşında bir bebek kalp ameliyatı olacak. Siyami Ersek Hastanesinde şu anda. Acil 0 rh (-) kan gerekli. Kan verebilecek arkadaş var mı?

@murat serbet
Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek kimse?

@murat serbet

ACİL!!!

@murat serbet
telefon numarası da ekleyin daha detaylı yazın bu hastane istanbuldamı hangi yakada. benim kanım uymuyor ama uyan lardan arayan olur

@chnkrmz İlginize teşekkür ederim. Hastane İstanbul'da bir hastane. Ameliyat olacak bebek benim iş arkadaşımın akrabası. Onun için telefon bilgisi yazmadım. Ancak kan verebilecek arkadaşlar çıkarsa özelden tüm bilgileri yazacağım. Ameliyat olduğu için sıcak kan gerekliymiş. Kızılay'ın kanını kabul etmiyorlar.

Forumda arama yaptığımızda sıralama kriteri hakkında bilgi verebilir misiniz?
Örneğin. Arama alanında araba bisiklet taşıma aparatları diye arattığımızda en üstte 2008 yılında açılmış bir konu başlığı arkasında 2012 yılındaki ve sonrasında 2009 yılındaki konu başlığı vb.. bulunuyor. Ben ise en son yani daha güncel olan konu başlıklarını görmek istiyorum.
Bu dizilim en son yoruma göre mi? Yoksa rastlantısal mı oluyor.
Acaba bu bulunan konuları tarihe göre en güncel oluşuna göre sıralama yapılabilir mi?
Teşekkürler.

@alikemalguner
Adminler ilgilenirse sevinirim fotograf yukleyemiyorum

@Anonim yeni konu acarken fotograf yukleme butonu cikmiyor ilgilenirmisiniz

Yükledikten sonra yan çıkan boyun fıtığı tetikleyicisi fotoğrafları düzeltmek için buton olsa güzel olurdu. Yönetici arkadaşlar bu duruma el atsa mesela.

• Beğen
Tepkiler: sercansekkin
Kendi kendine biri engellenmiş forumdan engeli nasıl kaldırabilirim?

Garip bir şekilde bu gün okudugumda bende anlamadım nasıl bir kafayla yazdıysam,forumdan birini engelledğimde engelini nasıl kaldırcağımı sormuştum.

Acaba İzmir'de günü birlik nereye gidip gezebilirim diye düşünürken, hem meraktan hemde örnek almak için şehir içi gezi-tur bölümüne bakayım dedim. Fakat yüzlerce konu içerisinde İzmir'i nasıl bulacağımı bilemedim. Bu konu başlığı altında il-il tekrar konular açılsa bizde bu sayede istediğimiz yerdeki turlara daha rahat bakabilsek güzel olmaz mı?
Not: Hala mesaj sayısına ulaşamadığım için soru-cevap bölümüne yazabiliyorum. Taşınırsa memnun olurum.

Teşekkür ederim fakat verdiğiniz linke baktığımız zaman istediğimle ilgili olmayan bir çok konu da çıkıyor. Bir de mobil sürümü kullanıyorum. Detaylı arama ya da düz arama herhangi bişey bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz

Birde bölge bölge de olsa kategorilendirme hiç yoktan iyidir fakat sanırsam tanışma bölgesinde var o bölgeler.

Herkese merhaba. Arkadaşlar uzun süredir market üzerinde çalışmalar yönetiyorduk. İkinci el bölümümüzün bize getirdiği yük artık taşınamaz, vakit ayrılamaz duruma gelmiştir. Hiç bir şekilde maddi ve manevi kazancımızın olmadığı ve hizmet yapabilme adına defalarca haksız ithamlara gark olunan ( ben ve benden önceki tüm yönetimlerin yaşadığı bir sıkıntıdır bu ) bu bölüm artık miadını doldurmuştur. Daha önceleri defalarca ilan açan üyelerimize eksiklerini özel mesaj yolu ile bildirmek bizleri aşırı derecede yormaktaydı. Site içindeki yapılabilecek yeniliklere, aksiyonlara ket vurmakta iş bölümünde sıkıntılar doğurmaktaydı. Bu minvalde Market bölümümüzün tamamını ikinci el kuralları aynı kalmak kaydıyla ücretsiz bir şekilde hizmete açmış oluyoruz.

Bu ne demek?
  • İkinci el bölümündeki tüm kurallar market için geçerli olacak ve artık ikinci el bölümüne yeni ilan alımı yapılmayacaktır.
  • İkinci el bölümüne açılmış olan ilanların tamamı istenirse kullanıcı talebi üzerine market bölümüne kaydırılabilecek veya satılana kadar ikinci el bölümünde kalabilecektir.
  • İkinci el bölümünde sahip olduğunuz hakların tamamına sahip olacaksınız, herhangi bir eksilmeye tabi tutulmayacaksınız.
  • Kesinlikle ikinci el bölümüne ilan açılmayacak ve ısrar talepleri göz önüne alınmayacaktır.
  • Takas için ek bir kategori oluşturulacak ve oradan hizmet vermeye devam edecektir.
  • İkinci elde olduğu gibi 5 aktif ilanınız olacaktır.
  • İkinci el kurallarının tamamı geçerli olacaktır.

Ayrıca kullanıcılarımızın isteklerini imkanlar doğrultusunda gerçekleştirmek isteriz. Elimizden geleni en iyi şekilde başarmak için zamanımızı kullandığımızı unutmamanızı rica ederim. Hep birlikte daha güçlü duracağımıza inanıyorum ve hepinize saygılarımı sunuyorum.

Not: Temsil resimli ilanlar ve tek fotoğraflı (özellikle bisiklet) ilanlar genelde onaylanmayabilir.

Sağlıcakla kalın.

merhaba,

soru-cevap bolumu ya kayboldu ya da ben goremiyorum. bilgisi olan?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri