Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

40 liraya alınmış beldesan restorasyonu için yardım

deddo25

Üye
Tepki
121
İsim
Fatih TURAN
Başlangıç
1997—98
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Başlıkta belirttiğim gibi bit pazarından aldım bisikleti heyecanla forumu takip ederek benden önce restorasyon yapan arkadaşları okuyarak acemice restorasyon yapmaya çalışıyorum. Fren konusunda restore ettiğim bisiklete ne önerirsiniz arkadaşlar ? 64337EAF-8307-441C-A237-5313F9646D2A.jpegFA03D4B7-ED7B-430A-BD26-FE66798C855E.jpeg207972 dosyayı görüntüleD7EC3DB7-3DE0-4A96-95E9-5D2FB4115C4B.jpeg

Fotoğraflardan da görüleceği üzere ön ve arka yükseklikleri farklı ve eski bmx frenleri vardı üzerinde onları kullanamıyorum

Scudo
Tektro sti fren kolu al tak abisi. Bende var istersen

Ön ve arka fren yükseklikleri cok farklı. Yol bisikletim var onun papuçları denk gelmiyor. Tektro tam olarak uygun olur mu

Uzun bacak fren ayaklarından satın alacaksın. Bende var ama satmayı düşünmüyorum malesef. Ama eski bisikletçilerde ve aliexpresste bulabilirsin.

Biri uzun biri kısa satılıyor mu acaba ?

@deddo25

Genelde takım olarak satarlar ama bazı bisikletçiler tek olarak da satıyorlar.
Seda Bisikletten tek kısa bacak aldım. Uzun bacak var mı ellerinde bilmiyorum.

kontra yapın çok güzel olur

Başta oydu fikrim ondan arka fren yerine işlem yapmadım şu an yarı haliyle tekrar kontra mı yapsam diyprum

@deddo25
Fren bacaklarini demiyorum , fren kollari var bende

Özel mesaj atılmıyor sana kotan dolmuş @mariokaldato kaça bırakırsın

@deddo25

Kontra yapmaya niyetin varsa Çin malı olanlarından alma bir seneye elinde kalır.
Çek mali olanlar var. 130 lira falan. Tank gibi göbek. Evladına bile miras kalabilir.

@deddo25

175 lik kol alacaksın. Daha uzun kol daha kolay kaldırma kuvveti demek.

Aynakol olarak bu segmentte iki seçeneğin var 44 dişli Tomson aynakol ya da 46 dişli kare mil göbekli aynakol.

Senin taktığın aynakolu çocuk bisikletlerine takıyorlar. 16 jant olanlara. Bunu geri verebilirsen aldığın yere ver. Kare mil 46 aynakol al. Yoksa yapacak bir şey yok. Kırılana kadar bunu kullanacaksınız. Sonra yeni aynakol alınacak.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ali Kılıç 35.5 parça da bulmak zor burda yaşlı bir bisikletçi abi var ? o farketmez dedi taktık yorumlarda yazanları söyledim de ?

• Beğen
Tepkiler: erkantuc
Geri