Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

400-500 TL Bisiklet önerisi

Serkan C

Üye
Tepki
1
İsim
Serkan C
Bisiklet
Salcano
0 veya 2.elde olur.Öğrenci olduğum için bütçem kısıtlı.Önerilerinizi bekliyorum

Scudo
Öncelikle ne tür bir bisiklet aradığını yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
sahibinden.com'da araştırarak temiz 2.el bisiklet bulabilirsin.

Mtb tarzı kolaylıkla hız yapabilceğim bisiklet arıyorum

@Serkan C mtb ile kolaylıkla hız yapamazsın. Yol ile o dediğini yaparsın ama onlarda 2-3 bin lira civarıdır..

Ikinci el şehir/tur bisikleti de bakabilirsin kendine, yol bisikletine bütçe yaratamıyorsan. Tabi asfalt yolda kullanacaksan, dağ bayırda işini görmez.

Kardeş geçtiğimiz hafta Bisan XTY 5600 aldım, sıfır, 550 TL nakit. Tavsiye ederim.

Aynı özelliklere sahip bir Salcano, Bianchi vs en az 1000 TL.

Özel mesajla dönersen nerden aldığımı söyleyebilirim.

Aynen malum siteden 2. el almıştım ben. Bulunduğun şehirde veya yakın çevrende mutlaka vardır.

1000 liradan aşağı bisiklet alman ilerde daha fazla masrafın olacağı anlamına gelir cünkü parcaları begenmeyip sürekli modifiye yapmak zorunda kalacaksın.

Bu işte daha yeniyim o yüzden çok fazla para vermek istemiyorum

NG 650'lere bi bak derim bütçene uygun.

Şuan Salcano Hector 24 var sizce çok mu kötü ?

Ng 650 tercih ederdim ikisi arasında kalsam. hem 1,5 kg daha ağır hector hemde salcanoya göre özellikleri daha düşük.

Fixed Gear topla hurda yol kadrolarından ben bikaç tane yaptım 300 tl civarında çıkarıyosun ve bir tarzı var, şekilden de aşağıya vermiyorsun bisikleti gören milyarlık sanıyor. Hem güzel bir tecrübe fixed. Masraf çıkarmaz tekdüzedir. Sadeleştikçe güzellesir.

Bu işte yeniyim o yüzden topliyabilceğimi sanmıyorum

Sahibindende güzel 2.ellerde mevcut araştırabilirsin. pazarlıkla fiyatın dahada altına alabilirsin.
bkz.
(link)

(link)

(link)

(link)
vs.
vs.
ayaküstü baktım öyle araştırıp güzel,temiz bi bisiklet bulabilirsin.

@Orhan57 bu arada bisikletinizi merak ettim forumda konunuz mevcutsa link atabilir misiniz? yada fotoğrafları varsa atabilir misiniz? :)

Sence Ng 650 performans bakımından iyimi almaya değer mi ?

Fiyatına ve senin bütcene bağlı olarak alınabilecek bisikletlerden bir tanesi.
benim sana önerim biraz araştır, elediklerin arasından 2-3 tane kaldıgında konu açarak forumdaki arkadaşlara seçtiğin bisiklet hakkındaki fikirlerini sor, ne kadar çok fikir o kadar çok tavsiye/öneri. ben sadece bir seçenek sundum. :)

@Elbrus var da mobilden giriyorum link atma işini beceremeyeciğim fakir adam diye aratırsanız kesin ulaşırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
Geri