Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

400-550 TL Arası bisiklet arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Tepki
0
Merhaba İstanbul da lise öğrencisiyim ve staj görüyorum staj gördüğüm yer evime yakın sayılır. Bunun için bisiklet almaya karar verdim hem staja gidip gelirken hemde normal izin günlerimde bos vakitlerimde abimle sahilde yesil alanda vs.(biraz engebeli bizim burda yollar) kullanmak için 400-550 maks 600 tl bisiklet arıyorum 1.86 boy 100 kiloyum açıkçası bisiklet konusunda çok bilgim yok dedim fiyat aralığında seçenek sunarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Ön tarafında süspansiyon olursa çok daha iyi olur salcano servisi evime çok yakın ilk tercihim o olacak NG750 26 MD Man hosuma gitti yorumlarınız nelerdir

Scudo
Lütfen yardım edin acil ihtiyacım var bianchi salcano yada kron xc150 markaları arasında karar vermem lazım

SAlcano insomnia kullanıyorum. Muhtemel aynı yaştayız. Fiziksel özelliklerde aynı. Salcano NG650 yi giriş seviyesinde baya övdüler ancak benim kanım uyuşmadı. Sıkı pazarlıkla parayı aşağıya çekebiliyorsun. Ancak şehir içinde kullanacaksan bütçeyi birazdaha arttırıp şehir/tur bisikletide alabilirsin. veya daha az para verip arta kalan paraya ekipman alırsın. Aramıza hoşgeldin :)

Hosbulduk evet aynı yaslardayız dediğim gibi staj görüyorum hemen hemende arastırmalara göre çogu kişi bu fiyat aralığında NG650 yi önermiş yani görünüş bakımından çok hosuma gitti tabi birde sürüp denemek var nasıl olduğunu anca o şekilde anlarız bianchi speed 1000 de takılı kaldım biraz bide salcano ve bianchi servislerinin yakın olması benim için ayrıca avantaj biran önce almam lazım yoksa minibüse verdiğim paralar bisiklet parasını geçecek yakında :)

Genel olarak 500-600 TL'lik bisikletler birbirine yakın oluyorlar sizin hoşunuza giden hangisi ise onu seçmenizi öneririm gidip görüp almak daha mantıklı hangi markayı seçerseniz seçin aman aman bir fark olmayacaktır kanımca. Tabi ki servisi olmayan ve bilinmedik markalara hiç yanaşmayın.

Adnan bey ikinci el istemiyorum. Yasin bey dediginiz gibi servisi evime yakın 2 bisiklet var bianchi ve salcano arkadaşlarımda salcano var ve cok memnunlar bende salcano ng650 ve speed 1000 arasında kaldım ng650 disk fren mi almalı yoksa v fren mi

Disk fren tavsiye etmem en çok da giriş seviyesi için tavsiye edilmez bakımı zordur parçaları pahalıdır vs. V fren hafiftir bakımı kolaydır parçalarını çok daha ucuza alırsınız. Bana göre disk fren hidrolik olmadıkça 2000-3000 TL lik bisikletin yoksa sadece gösteriştir.

2. el rockrider 5.2 aldım çok memmunum tavsiye ederim. Arka v fren ön disk fren. Yağmurlu havalarda v fren çok güçsüz ama diski sıkınca hemen duruyor. Çamurluk ve portbagaj da aldım. Uzun yola çıkacağım tavsiye ederim sürüşü çok zevkli. Ömür boyu garantili.

NG 650 V yada NG750 V de kararsız kaldım bana göre hangi inc kadro daha iyi olur 1.86 boy 100 kg'yim nakit alımlarda 50-60 tl civarı indirim yapıyorlar karar vermem gerekiyor

@Saygın Kesici

Kardeşim daha üst modellerinin 2.elini aynı fiyata alabilirsin. Daha uzun kullanırsın bunları alırsan ilerde değiştireceksin gene.

Zaten öyle çok kullanıcak değilim yani dağ bayır çıkmicam sadece işimi görmesi benim için yeterli olacak burada ikinci elini bulmam biraz sıkıntılı

100-150 lira daha çıkabilecek olursan carraro'nun force serisine bakmanı öneririm

600 liraya (katalog fiyatı 630 TL) Bianchi Speed 4000 Aldım, gayet memnunum.

Maalesef fiyatı daha fazla yükseltemiyorum stajyer maaşlarını hemen hemen herkes billiyor ne durumda olduğunu :) NG 650 tek çare gibi duruyor

Ilk mesajınızda en üst barajınızın 600 olduğunu söylediğinizden öyle dedim, sağlık olsun o vakit :)
Bizde Asgari ücret alıyoruz pek farkı yok :)

İlk ay kesintili alıcam bide artık baba ve anne yardımlarıyla çıkmaya çalısıcaz işin içinden :)

@Saygın Kesici

Bende 600 liralık bisikleti 123498205 taksitle aldım yapabilecek bi sey yok :)
Parayla olan her sey hallolur, amma bugun amma yarın, amma bi iyisi amma bi kötüsü, yeter ki huzur, sağlık olsun...

Aynen öyle sağlık olduktan sonra her türlü şeyi yapmaya imkanımız doğuyor. Bugun bi model düşük alırıım 2 sene sonra 4 5 model iyisini alırım yeter ki param ve sağlığım olsun

Geri