Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4k ultra hd ve 3d destekli bir tv de izlenebilecek en iyi film formatları

ebayusuff

Forum Bağımlısı
Tepki
375
İsim
Mehmet
Bisiklet
Lapierre
kliksa dan
(link)

LG 49uf8507 model tv siparişi verdim. 4k ultra hd ve 3d destekli.

Bu tv de izleyebileceğim en kaliteli film formatları sıra ile nelerdir?

3d izleyebiliyorum. 3d özellikle animasyon ve belgesel film ücretli ücretsiz nereden bulurum internette? 3d filmlerin de görüntü açısından kalitelisi kalitesizi olur mu? Özellikle hem ingilizce hem türkçe varsa arapça seslendirmeli film animasyon belgesel arıyorum. Yani sesli olarak dil tercihi yapabileceğimiz.

Sonra blueray diye bir format veya tür var herhalde oda kaliteli. flash bellekten veya hdd den bu tvde blueray film izleyebilir miyim? ve izlenebiliyorsa nereden bulurum bu filimleri ücretli ücretsiz. İzlenemiyorsa extra bir aparata mı ihtiyaç var?

Daha başka film formatı nedir? Yani mesela 4k filmler var mıdır?

Şu buz devri arabalar uçaklar gibi meşhur animasyonların 3d ya da blueray veya 4k her ne ise bu tv ile izleyebileceğim formatları bulunur mu?

Scudo
şunu açmayı deneyin bi :D 8k

Bu arada tv nin fiyatını merak eden olursa

vatanda 3300 lira

bimeks 3300 150 liralık kupon veriyor

teknosa 3300 idi 3150 ye veririz dediler

kliksadan ise 2650 liraya aldım. Bana özel bir indirimmiş. Onu da bugün fark ettim. Alışverişi dün gece yapmıştım. Herkes için bu fiyat zannederek. Bugün baktım hesabımdan çıkıp sitenin tv sayfasına girersem tv 3000 lira hesabımdan girdiğimde hala 2650 liraya alabiliyorum size özel indirim diyor. Sevdim bu işi. Bu arada alacak olanlar varsa yardımcı olunur ücretsiz :)

Niye bana özelse anlamadım. Tamam sürekli netten alışveriş yaparım ancak kliksa dan çok fazla yapmadım. Bazı ürünler ve daha çok bebek bezi koli koli. Ne mutlu etti ise onları. Piyasadan 650 lira hadi indirimli olan genel fiyatı düşünürsek en az 500 lira indirimli aldım. İyi fiyat nerede ise bi tv fiyatı.

@Okan111

tv de mi deneyeyim? pc de açtım. tv henüz kargolanmadı

8k nedir ya 8i demi varmış bunun. Pee. bizim teknoloji eskimiş desene 4k.

@ebayusuff
benim bilgisayarım açamadı bunu internetimde yetmez zaten isterseniz açın evdeki vidalar sayılıyormuş öyle diyorlar: D

evdeki vidalar sayılıyormuş derken?

pc gayet rahat açtı bu arada. kablolu net. normal fakülte içinde kullanılan net.

işten anlayan birilerinin ilk mesajımdaki sorular hakkında bilgilendirmesini bekliyorum. Şimdi netten araştırsam çok çok vaktimi alacak. Vaktim yok. Bir de herşeyi araştırarak bulmak çok yorucu. Nereye kadar. bilen biri bilgi paylaşsa memnun olurum.

Geri