Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4X-4’lü KROS yarışı

Katılanlara, derece yapanlara tebrikler.. Üç sorum var.. 160mm+ ön arka suspansiyon mesafesine sahip bir bisikletin bu parkurdaki şansını nasıl görüyorsunuz? Derece yapanlar parkur boyunca hiç fren kullandılar mı? Bir de kaç saniyede döndüler?

• Beğen
Tepkiler: AZONİC
Scudo
@ujur
Uğur nasıl pedal çevirmemişsen..
http://picasaweb.google.com/hasimokyay/1Haziran2008Adampol4x4FourcrossChampionship/photo#5207188081139626402
Pedal çevirdiğin gayet net belli fotoğrafta. Nerde pedal çevirmediğini anlıyamadım.....

(link)

@DragF5.user

hiç şansı yok ben denedim herkes parkuru 33-34-35 sn de dönerken ben anca(en iyi dönüşüm sayılırdı) 38 sn yapabildim...:)

• Beğen
Tepkiler: OzgurIskin
Ben 40 saniyede dönmüşüm, ilk defa böyle bir parkur görüyoruz normaldir :D ehe..

@ujur

Kapri gibi birşey giysen daha rahat olmazmıydı yaf :) Helal olsun kot pantolonla...

@batuhany

batuhan fotoğrafta pedala dikkat edersen sol ayağım aşağıda sağ ayağım kaymıştı en son rampadan çıkar çıkmaz. ve bu fotoğrafta dikkat ettimde ben dogukandan çok az bi farkla öndeydim arka tekerlerin toprağa deydiği yerde ve gidon hizalarından belli oluyor. orda aramızda 20-30 kadar bi yakınlık oldu ve dogukan önde olsa benim gidon gözükmezdi fotoğraf tam maşa hizasında çekilmiş. yani maşanın bi bacağı gözüküyor ama diğeri gözükmiyor gidonlarda öyle sol el gözüküyor sağ el yok ama benim anlamadım şey jurinin finish ten neden 2 metre sonra masada oturduğuydu. çizgi hizası olması gerekirdi eğer orda oturuyorsan çizgiye bi hakem koymanız gerekiyordu. yeni olduğu için çıkış rampası dahil hakemler vesayre çoğu şey yetersizdi. umarım sene daha iyisi olurda daha hızlı bitiririz parkuru.

Resimleri çekerken benim konumun çıkış rampasıydı , hafif çaprazdı yani. Oradan öndeymişsiniz gibi gelebilir. Ama burun buruna gidiyordunuz. Zoom yaparak çekmiştim. Doğukanın o son hamlesi 1. olmasını sağladı diye düşünüyorum. Yine de güzel yarıştınız, çekişmeniz görülmeye ve fotoğraflamaya değerdi. Keşke son hamleyide yakalayabilseydim..

@ujur

O kadar hızlı gidiyordunuz ki :rolleyes: Amatör bir fotoğrafçıdan ancak bu kadar :D

ödüllleri verirlerken senye görüşürüz diyorlardı... bundan dolayı sanırsam 1 yıl sonra 2. yarış....

Ahan da benim çektiğim fotoyu koymuşlar, hemen bir telif hakkı isteyeyim :04:

ugur bırak sımdı burda yok pedaldan kaydı ama yınede ara kapanıyoduyu faln 1.lıgı alamadın dıe bı kufur etmedıgn atmadıgın bahane kalmadı resmen hakemlere bıle laf soyluyosun

Geri