Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

700km 12000m Vahşi sürüş! Kocayayla ıssız dağ yolları | Bisiklet Videoları

Özcan güler

Daimi Üye
Tepki
2.765
İsim
özcan güler
Bisiklet
Diğer
Herkese selam,

Uzun zamandır yapmak istediğim sürüşü sonunda başarıyla bitirdim. Bundan iki ay önce aynı sürüşü deneyip Kocayayla'daki kar nedeniyle yarıda bırakmak zorunda kalmıştım. Karların erimesini bekleyip yine yola koyuldum. Kocayayla planı artık hazırdı!

Sürüşe yine iş çıkışı Bandırma'ya gitmekle başladım. Bir gece orada konakladıktan sonra sabah erken saatte sürüşe başladım.

2 gün sürecek mücadeleden bu sefer istediğimi aldım. Kocayayla yine çok zor geçti. Karanlık, soğuk ve yabani hayat insanı mental olarak dağıtıyor. Çok zorlandım; ama bu sefer kararlıydım! 3 tilki çıktı karşıma. 2 tane yol kenarından kaçan yabani hayvan ile çok yakındım... İnişler soğuk ve yıpratıcı oldu. Kocayayla vücut direncimi ve mental gücümü dağıttı adeta. Acilen toparlanmalıydım. Mola verdim. Yavaş yavaş vücut sıcaklığım kendine gelmeye başladı. Sürüşe devam ettim. Karanlık yollar zorluydu. Buna çok fazla maruz kalacaktım. Kendimi mental olarak hazırladım. Özellikle dağ yolları hem bozuk hem tehlikeliydi. 100'lerce köpekle muhattap oldum. Çünkü hep ara yolları kullanmaya çalıştım. Senaiye'den aşağı inerken uyku beni teslim almaya çalıştı. Ben de uyuma kararı aldım. Bir köyde sandalyede oturarak uyudum. Dışarda olduğunu için üşüyerek uyandığımda oldu. Tekrar dinlenmeye çalıştım. Bu durum beni epey zorladı. Bu rota çok fazla yokuş içerdiği için benim için çok özeldi. Yaptığım en zor sürüş oldu! Yokuşlar nefes aldırmadı! Diğer zorlandığım konu sıcak havanın boğazlarımı hemen kurutması. Yutkunurken hep zorlandım. Su içtikten ortalama 7dk sonra yine tekrarladı. Yutkunurken hep batma oluştu. Her şeye eyvallah dedim... Kocayayla ve Senaiye'yede ki karanlık yollara selam olsun!

Bütün zorluklara rağmen sürüşü tamamlayabildiğim için çok mutluyum

Dağlara sürün!
Yokuşlar sizinle olsun...

🍞Beslenme:
6 tane nar suyu
4 ton su
9 tane soğuk kahve
2lt bcaa
3 muz
7 tane enerji barı
5 hurma ( içinde ceviz )
2 supangle tatlı
1 paket beyaz leblebi
22 tane sandviç ( eski kaşar, hindi salam, fıstık ezmesi ve tahin hurma özü karışımı )

🔥18000kcal yaktım.
Bisikletin ağırlığı 15kg-17kg arası.

🏔Bu sürüşte yokuş çok fazla olduğu için vücut baya zorlandı. Dolayısıyla uykuya ihtiyaç oldu. Bundan sonra uyku konusunu daha dikkatli planlayacağım. 24 saat gibi sürelere ulaşınca 1 saat uyumak iyi gelecektir. Daha fazla " V A H Ş İ " sürüş için değerli tecrübeler kazandım.

🐐Daha önce Marmara Denizi tam tur sürüş verilerim 717km 6885m 36 saat 43 dk elapsed time.

🦅Bu sürüş 690km 11.774m tırmanış ile 37 saat 59 dk elapsed time. Aralarında neredeyse 5000m fark var. Gelişimim gayet iyi ve sağlıklı şekilde devam ediyor.

Sürüş sonrası yaşadığım duyguları tarif edemem...

Özellikle Kapıdağ ve Kartepe yollarında kuşlar resmen şarkı söyledi. Bakir doğanın güzelliklerini keşfedin! Ruhunuzu besleyin!
Motivasyonu yükselten sürüşlere devam!

Daha vahşi sürüşlerde görüşmek üzere!

Sürüş verileri:

✩✩✩ (link)
✩✩✩ INSTAGRAM: (link)

Ride More Bro!

#yolbisikleti #özcangülerkocayayla #özcangüler

Scudo
Özcan bey tebrikler, gerçekten insan üstü performanslar çıkarıp paylaşıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Exabl
Çok ekstrem bir performans ama yarar yerine zarar gelmez mi üstad ?

Videolarını 1,5 senedir zevk ile izliyorum, lütfen devamı gelsin. Başarılar.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Biz işe bisikletle gelince mutlu olan insanlarız yapmayın böyle şeyler 🤦‍♂️

Harika bir iş yine,tamda en heyecanlı yerinde video bitti diye söyleniyordum ki,devamı gelecek ibaresi görünce sevindirik oldum:harika: videoyu çekmek bir meziyet onu izletebilmek daha bir meziyet,keseceğin yeri bile can alıcı yerinde kesmişsin:koptum: bravo.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Özcan güler Krall bisiklet ağırlığı 15 -17 kg yazmışsın .Performansın ne kadar önemli olduğunu gösteriyorsun .Bisiklet ağırlığı sönük kalıyor😉👏👏

Tebrikler @Özcan güler , ve hatta gözün aydın :)
Videonun devamını bekliyorum 👍

Tebrikler harika gerçekten izlerken yaşadım resmen :)

Geri