Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

9. Edirne Yol Bisikleti Yarışı

Selamlar,
Katılımcı listesini kategorize ederek sitemizde koyduk.

(link)

Scudo
@Wasabie

Tebrikler dostum,tekirdağ şarköyde rüzgardan yediğim dayağı unutmadım ,birlikte bir resim almış idik,73 km bana pahalıya patlamış idi,uzmanların görüşūnu dikkate alarak 50 km 'lerde kalmaya programlandım.bu nedenle burada 60 mastırda olsa zati katılma konusunda iki kere düşünürdüm,önce sağlık gelir,ekibe ve sana başarılar dilerim

@Kudret Kurtcebe

öyle deme kudret abi. Kendini küçümseme. Sende ne cevherler daha. Bak bir ahmet hidayet akyürek varki 120 km de 39 ortalama çıkarıyor. Soruyorum şimdi sana. Senin neyin eksik.

@mehmetsunu

Ahmet hidayet eski milli onlar mektepli ben onlar ile baş edemem keza zafer yalın,ismail iltir,ali rıza fırıncı bu adamlar yıllarca yarışmış ,hemde uzunlarda,ben daha işin başındayım,üstelikte geç kaldım,bu yaştan sonra beni kısalar paklar kategori 60 mastır olacak.

@Wasabie Elinize, yüreğinize sağlık. EBSK olarak Pazar günü görüşmek üzere :)

CCC sprandi takımından Mihaylovun yarışa gireceği söyleniyor. Doğru mu?

CCC sprandi takımından Mihaylovun yarışa gireceği söyleniyor. Doğru mu?

@Burak Şimşek

Mihaylov 2 kez yarışacak galiba :)

• Beğen
Tepkiler: Heraklia
@Wasabie Sana ve ekipteki diğer tüm arkadaşlara emeği geçenlere ne desem azdır. Ayakta alkışlıyor ve önünüzde saygıyla eğiliyorum.

Bir mani olmazsa Yarışta görüşmek üzere. Keyifli olacak. Umarım kazasız belasız biter.

@Wasabie geçen gün sohbet ederken edirneli bir arkadaşıma 22 ekimde yarış var desteklerini bekliyorum dedim. Merak etme sen yarış numaranı ver ben hallederim sen birinci yaparım dedi :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve Wasabie
etkinlik sayfasında katılımcı isimleri açıklanmıştır.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok ve Özcan
Ben 1988 kayıt olmuştum yanlız ismim gözükmüyor
Üzüldüm gercekten Aziz adıgüzel
Sırf yarışmak icin degil güzel bir anı olsun diye kayıt olmuştum
Sanırım internet proplemi olmuş
Saglık olsun diyerek üzülüyorum

• Beğen
Tepkiler: Wasabie
@Wasabie emeklerinize sağlık. Çok teşekkür ederiz. Esenyurt Bisiklet Kulübü olarak 27 kişilik sporcularımızla inşallah pazar günü orada olacağız. EBSK Her Yerde.

• Beğen
Tepkiler: özgürakt
Madalya olacak mı?
Çok istiyorum bu yarışın anısını da saklamayı.

Dost Bisikletler olarak 15 kişi orada olacağız. Herkese güzel, keyifli ve eğlenceli bi yarış olur umarım. @ceycey84 abime selamlar.

FB_IMG_1508515331673.jpg

@ahmetyavuz

Selam ahmet dostum, yarışta başarılar dilerim,sadece takip edeceğim konuyu,pazar 100 km yapacağım,tabi,kısa mola yapacağım,seneye 60 mastırda marmarada olacağım.60 mastırda yarışacak insan malesef çok az .bu sene 53 km 'de 5 kişi idik.

Geri