Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

95 manitou fs in jantları

goLdenskuLL

Aktif Üye
Tepki
50
bu bisikletin jantlarının özelliği nedir, ne gibi avantajları vardır diger alaşım jantlara göre ? (zannediyorsam plastik degil) şu anda piyasada varmı ? çok güzel görünüyorlar.. :cool:

http://img239.imageshack.us/img239/894/manitoufskr2.jpg

Scudo
@goLdenskuLL

Spinergy'nin sitesine baktım, bu jantlar yok, bir ihtimal prototip olabilirler.
(link)

• Beğen
Tepkiler: goLdenskuLL
bahsi geçen mıodellerin tam adı Spinergy Rev-X- Roks XE...

görüntü açısından harika olsa da daha önceden okuduğum yorumlarda bu jant setini kıran bir sürü bisiklet yarışçısı ile karşılaştım... eğer şehir içi kullanım düşünüyorsan çok tatlı bir dizaynları var... ancak araziye girerim hırpalarım diyorsan o zaman önermiyorlar pek.

fiyat olarak yurt dışında 500-650 dolar fiyat aralığında bulabilirsin... ancak jantta herhangi bir sorun yaşandığında firma kesinlikle değiştirmiyor.

almadan önce bu sayfayı okumanı tavsiye ederim arkadaşım...

(link)

• Beğen
Tepkiler: goLdenskuLL
Spinergy, en az Mavic kadar kaliteli jantlar üreten bir firma. Ancak Mavic kadar çok bilinen bir marka değil. Benim de bunun 5 kollu olan, sarı renk jantlarım vardı, aluminyum alaşımdan imal edilmişlerdi ki zaten dağ bisikletinde bunun plastikten olanı yok. O bir zamanlar BMX lerde dikkat çekmek için üretilmişti sanıyorum :).
Bu arada jantları geçtim de, o bisiklet çok ilginç bir arka amortisöre sahip, sanki önden kesip arkaya koymuşlar gibi :D

@HaliliOzturk

Böyle özel jantları Türkiye'de satanlar var mi? Yoksa isteyen yurtdışından mı getiriyor.

Ben yurtdışından almıştım. Bir kaç yıl önce de Pedal Bisiklet tarafından ithal edilmişdi az bir adet. Anca kşu anda kaldığını hiç sanmıyorum.

O cantların karbon alaşım olma ve güzel görünme :) dışında bir özelliği yok. Orhan Küçükerman da o cantların yol versiyonu vardı ve ömür boyu garantiyle satılıyordu ancak kırıldığı zaman maillere cevap bile vermemişler...

@HaliliOzturk

Evet Halil O kadronun aynısından Gürsel abi de vardı bizim çocukluk dönemlerimizden hatırlıyorum hiç unutmam öndede mag21 vaardıı ahh ne günler, bu arada yesilbisiklet.com un üstte geçen resimlerde o kadrolu bisiklet görünüyordu yanılmıyorsam...

Geri