Bu siteyi reklam olsun diye vermiyorum. Kimse yanlış anlamasın.
Daha önce Amerika'dan birşey getirtirken gümrük vs. birçok engele takılan kişiler duydum.
(link)
bu firma belli bir ücret karsılıgı size abd' den getirtmek istediklerinizde kolaylık sağlıyor.
İlgilenenlere....
Hesaplama konusunda biraz eksik. Baktım da, sürekli aynı rakamları girmeme rağmen farklı fiyatlar çıkarttı. 50X50X20 boyutlarında 1 kg'lık bir kutu için verdiği fiyat 250 $ küsürdü...
Yok bunda sadece kargo değil gümrüğü felan da atlatabiliyorsun Serkan abi... Koliyinin içinden faturayı felan alıyorlar hediyedir yada bedelsizdir tarzında ikazlar koyup gümüğe takılmasını önlemiş oluyorlar ama genede fazla yani bu fiyat...
Kanka malı aldığın firmaya bedeli ödeyip mal kargoya verilmeden telefon açıp diyorsun ki; bana bu malı Free of charge yada Gift Item fatura ile yollayın.Onlar da sana bu faturayı bu şekilde kesiyor ve mal burda gümrüğe girdiği zaman her iki türlü de bedelsiz gözüktüğü için sadece kargo masrafını ödüyorsun. UPS için gemi ile 150$ uçak ile 280$ civarı kargo masrafı var.(kadro için). Tabi karşıdaki amcamı da iyi bağlaman lazım sana " he free of charga kestim" deyip mal bedelli fatura kesip iteleyebilir.Bunun için çok iyi ingilazca bilen bir arkadaşından faydalanacan ki amcama taviz vermesin! Yani ölme eşşeğim ölme