Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Accell bisiklet'e teşekkürler..

Nomad

Daimi Üye
Tepki
188
Bisiklet
Trek
2015 yılı sonbaharında Bisiklet Sepeti Serkan Yazıcı'dan brooks b17 sele almış idim, o zamandan bu yana da uzun bisiklet turu nasip olmadı, genelde kısa turlarla yetinmek zorunda kaldık, çoğu zaman da bisiklet evde atıl durumdaydı..

Lakin zaman içerisinde selenin burnun kısmında (burun kısmının altında yer alan metal parçanın muhtemelen standart dışı büyük olması sebebiyle) kabarma şeklinde deformasyon oluştu ve ayrıca sele kızaklarında sanırım hatalı imalat nedeni ile bisiklet üzerinde sele eğri durumda konumlanıyor idi.

Bu yapısal problemleri fotoğraflayıp Accel Bisiklete mail ile gönderdim, seleyi kargolamamı istediler, gönderdim ve bugün Yedek parça Bölümünden Kaan bey beni aradı, ellerinde siyah renk B17 kalmadığından kahverengi renk göndereceklerini söyledi, adresimi aldı kargoya vereceklerini iletti..

Ülkemizde pek alışkın olmadığımız bu şık hareket için; Kaan beye, Hacer Hanıma ve Accell Bisiklete çok teşekkür ediyorum.. :harika:

IMG_0408.JPG IMG_0409.JPG IMG_0410.JPG IMG_0411.JPG

Scudo
Hayırli ugurlu olsun

Accell keşke hayati önem arz eden parçaların sebepsiz yere kırılması durumlarına da aynı hassasiyet ile yaklaşsa. Ben de önceden "Accell hiçbir müşterisini üzmez" diye düşünüyordum. Accell kaşeli faturası güven veriyordu kütüphanemde dururken. Ama üzeceği adam benmişim demek ki :)

Accell yinede müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor, hakkını yememek lazım. Kendim hariç kimseyi üzdüklerini görmedim, aksini iddia edersem öbür tarafta hesabını veremem :)
Yalnızca 9 müşteriyi memnun eden Accell 10. müşteriyi de memnun etse zararlı çıkmazdı. Birine 10 kere vermişsin, 11.'ciyi de versen ne kaybedersin üstelik müşteri sonuna kadar haklıyken?

Zaten güven olayı bitti bende; Bu olaydan sonra. Kimseden bir beklentim olmadan satın alacağım her ne alırsam. Faturası varmış yokmuş, hangi firmaymış umurumda değil artık.

@Berat01
Ülkemiz ekonomik şartlarında Carbon bir kadroyu 2. defa satın alamıyorsun maalesef :) İnsanın gücü 1 defa almaya yetiyor. Böyle bir olaydan sonra "Acaba ilgilenecekler mi diye test etmek için" milyarlarca lira harcayamam :)
20 liralık suluk kafesi değil kırılan parça.

Dogru dediniz bu üretim hatası olabilir veya accel bisiklet gönderme yaparken biraz kaba davrandı birçok nedeni var siz haklıysanız sıkıntı yok affedin birdakine daha iyi hizmet saglarlar :)

Karbon kadro çatlağı hakkında biraz daha bilgi verirseniz bizde anlamaya çalışırız kimse kendi malına durup dururken zarar vermez bende 2017 062 aldım bisikletin suluk takma yerine vida açıları yanlış yapılmış yamuk duruyor aradım bayiye verin bize göndersin dediler hani ilgileri fena değil en kısa zamanda göndericem yerli markaları destekleyelim derken cebimşzden boşyna para vermiyelşm kşmse parayı kolay kazanmıyor hele bşzim ülkemizde bu hoby işleri malesef çok pahalı karbon kadrosu çatlayan arkadaşa gerçekden üzüldüm keşke acsel değişseydi. Olan olmuş geçmiş olsun diyelşm

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
Yol bisikleti almayı düşünüyorum ve Accell'in birkaç ürünü de seçeneklerim arasında. Ürünün arkasında duracaklarına kesin emin olamıyorum.

@Eroseros
Yol yakınken ömür boyu kadro garantisi veren bir markadan alın derim.

Müsebbibi Roswheel sele altı çanta olabilir.

Brooks sele kendisine Roswheel marka çanta reva görülünce burun kıvırmış olabilir :hihi:

• Beğen
Tepkiler: yeyu
@SerrchiMarka olayına çok takılmamak lazım bence. İş görüyorsa en iyisi elinizde olandır [emoji6]

Cemal Ç.

@CmlCLK
Size katılıyorum, ama dediğim gibi sanırım sele bizim gibi düşünmüyor..

sizin adınıza çok sevindim, Ama Gökhan'ın karbon bisikletindeki kaliper sorununda sonra Axcellden kusura bakmasınlar iyice soğudum.

@Anıl Erdoğan
Kadro Pazar günü elime ulaşacak abi tahminen :) İnşallah bir vukuat yaşatmaz yüksek hızda.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
Geri