Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Acil Bisiklet Yol Yardım Hattı

@maksim "bu forumda bizden eskiler var, onlar dururken böyle organizasyonlara çıkmayalım darılırlar sonra" İzmir de olan eskilerden bahsettim.

• Beğen
Tepkiler: maksim
Scudo
@Şerif Feridun üzgünüm anlayamamışım. Önemli olan eskilik yenilik değil zaten. Güzel şeylerle insanların karşısına çıkarsak kimse darılmaz, kırılmaz. "Bende yeterince eskiyim " derken şaka ediyordum aslında, kayıt tarihim ile mesaj sayım beni ele veriyor.

Hayırlı olsun ilk mesajıma eklemeye çalıştım ama süreden dolayı yapamadım

İzmir için kurulan kanalın linki değişti buyrun
(link)

• Beğen
Tepkiler: Kunget
Arkadaşlar belki görmemişsinizdir diye yeniden yazma gereği duydum. İzmir grubumuz açılmıştır isteyen arkadaşlar @Şerif Feridun ’un verdiği adresten katılabilir

Aktif bir telegram kanalı var mı?

Link aktif değil hala böyle bir yardım hizmeti mevcut mu? Ve evdeki trainer a bakar mı? Acil bisiklet yardımı çok büyük ihtiyac bence. Ben insanlardan bir şey istemeyi sevmiyorum, parası neyse verir yaptırırım.
İzmir için kurulan kanalın linki değişti buyrun

@yaseminyilman eminim şu saate kadar özel mesaj kutunuza yüz tane mesaj gelmiştir, "geleyim yardım edeyim" diye, değil mi 🤣

Son düzenleme:
Link aktif değil hala böyle bir yardım hizmeti mevcut mu? Ve evdeki trainer a bakar mı? Acil bisiklet yardımı çok büyük ihtiyac bence. Ben insanlardan bir şey istemeyi sevmiyorum, parası neyse verir yaptırırım.
Sanırım kanalı kuran kişi kanalı kapatmış.

Zaten bisiklet yardım kanalı değildi, yol yardımıydı amaç.

Geri