Scudo Sports

Acil teslimat filmi ve bisikletli kuryeler

CevdetBilge

Forum Demirbaşı
Tepki
493
Bisiklet
Colnago
Acil teslimat filmini birçoğunuz izlemistir New york da bisiklet kuryelerini anlatiyor .Acil teslimatlarda bisikletlerin kullanimi çok hosuma gityi hele kahramanin bir fixi sürüşü var o da süper hele trek kulkanan bisikletli polisler de enteresandi
Acaba İstanbul da acil teslimatlar bisikletle yapilsa nasil maceralar yaşanır kim bilir?:)

Scudo
Film hala digiturk movimax premierde oynuyor izliyorum evet bilanco agir olurdu sanirim

(link)

Gordon-Levitt harika bir iş çıkarmış filmde. İmdb puanı ise gerçeği yansıtmıyor. Eğer izlemeyen varsa hemen izlesin. Çok keyif alacaktır.

film güzel online izlemiştim zincirler felekat :)

(link)

Böyle bir oluşum olduğunu duymuştum ama ne kadar faaller, kontrol etmedim açıkcası

dün izledim şans eseri harika filmdi verilmek istenen mesajda süperdi :)
20 li yaşlarda takım elbise giyen yaşıtlarımdan birisi olmak istemiyorum ben özgür olmak istiyorum diyordu :)

Enteresan sponsorlari kuvvetli bolgeler genis gibi ama hic rastlamadim

@Engin ATAL

katılıyorum.

Kaciranlar icin premier2 de yeniden başladı

Bu filmde benim en çok hoşuma giden sahne, aynaya bakmadan sağ tarafa bisikletlinin üzerine direksiyonu kıran taksi şöförüne sinirlenen kızın, belinde ki bisikleti kilitlemek için kullandığı kalın zincir ile kullanmayacaksan ihtiyacın yoktur deyip taksinin yan aynasını zincirle uçurması.

Hep yapmak istemişimdir, ama ufak bir çizik bile atsak burada büyük sorunlar olabilir. Ne de olsa burada Süvariler yok.

Geri