Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Acısıyla tatlısıyla 1 yılı daha geride bıraktık

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.587
Bisiklet
Geotech
Merhaba Değerli arkadaşlar acısıyla tatlısıyla, koca bir seneyi daha birlikte geride bırakıyoruz. Geride bıraktığımız yıl içerisinde, önemli anları beraberce yaşadık, paylaştık..

İstatistiklere göre;
-Toplamda 67,419 konu açıldı
-Foruma 977,349 mesaj atıldı
-Üye Sayımız 36,562 kişi oldu

Bununla beraber, sitemizin hızı arttırıldı ve server kesintileri sorunu ortadan kaldırıldı. Forum yönetiminde de birtakım değişiklikler oldu. Ayrılan arkadaşların bayrağını, başka arkadaşlarımız devir aldı. Aramıza, Bisiklet Forum'a destek veren yeni sponsorlarımız katıldı. Üyelik sistemi 'Yönetici Onaylı' hale getirildi. Böylece daha güvenli ve seviyeli bir ortam oluşturmak adına adım atıldı.

Yönetim Paneli'ne bakarak diğer istatistikleri de paylaşmak istiyoruz.

350.000 kişi Bisiklet Forum'la tanıştı bunların 15.000 i aramıza katıldı.
2.000 kişi bisiklet forum sayesinde doğru bisiklet modellerini seçti.
Yaklaşık 1.000 kişi yaptığı gezileri bizimle paylaştı.
Yaklaşık 5.000 kişi Bisiklet Forum sayesinde yeni arkadaşlıklar kazandı.

Bir çok arkadaşımız sevincini bir çoğu da acısını bizimle paylaştı. Yapılan yeni düzenlemelerle, 2.El bölümünü daha kullanışlı ve daha güvenli bir hale getirebilmek hedeflendi. Bisiklet Forum'da bir test köşesi oluşturuldu ve siz değerli üyelerimize kaynak olabilmesi adına girişimde bulunuldu. İl Gurupları oluşturularak, Türkiye'nin bir çok ilinde temsilcilikler oluşturuldu. Yarış Dünyası bölümünde de yeni düzenlemeler oldu. Böylelikle yarış haberleri için de daha düzenli ve kolay erişilebilir bir ortam hazırlandı.

Geride bıraktığımız yıl içerisinde acı kayıplarımız da oldu.
Çağatay Avşar'ı kaybettik ve hayatını kaza sonucu kaybeden Çağatay Avşar için imza kampanyası başlatıldı.
Süleyman Şatır'ı Kaybettik.
Uzun soluklu gezi ve turlar da düzenlendi.
Hasan Söylemez cebindeki paraları boşaltarak Türkiye Turu'na çıktı.
Gürkan Genç, uluslararası tura çıktı.
Yine Ahmet Salih Özenir, geniş çaplı bir tur yaptı.

Unuttuğumuz anlar varsa lütfen siz de yazın. Yoğun çalışma temposu içerisinde, elimizden geldiğince çalışıyor, çabalıyoruz. Hepsi de sizlerin forumda daha iyi vakit geçirebilmeniz, daha çok faydalanabilmeniz adına. Bu uzun soluklu maraton esnasında eksiklerimiz, hatalarımız olduysa affola. Hepinize, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, başarı ve esenliklerle dolu bir yıl diliyoruz.

Scudo
Bende herkezin yeni yılını kutluyorum.Ayrıca hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız.Yönetim olsun diğer arkadaşlar olsun hepsinden öğrendiklerim var satın aldıklarım var sattıklarım var.Birşeyler anlattıklarım oldu.Okuyup çok eksiklerimide tammaladım.Kısacası bu forum artık hayatımın önemli bir parçası.

Farklı farklı istekler, beklentiler içerisinden kocaman ama kısacık hissedilen bir yıl daha gecip gidiyor... Kendi adıma 2010'u yaşamak istemediğim kötü anılarla dolu bir sene olarak hafızama kazıyorum...

Kendim ve herkes için öncelikle sağlıklı ve mutlu sonrasında herşeyin gönlümüzce olmasını istediğim yeni bir yıl diliyorum...

• Beğen
Tepkiler: sadana ve ulas
Bu zamana kadar bisiklet forum'a emek veren gelmiş geçmiş tüm yönetici ve moderatörlere sevgiler ve saygılar..

Yeni yılda daha iyi bisikletlerle :rolleyes: daha sıkı dostluklar kurulması dileği ile Delta bisiklete teşekkürler..

Bu yıl, geçen sene 3 dersi (Biri AA, diğerleri BA) vererek başladığım İşletme doktorasında, 2. dönemde aldığım 4 dersi (Biri BA, diğerleri AA) verdim. Bu yaz teze başlamak için doktora yeterliliğe girdim. Yazılısını verdim ama sözlüde bekleneni veremeyince Ocak'ta doktoraya devam etmek ve teze başlayabilmek için 2. kez yeterliliğe girmek zorunda kaldım. Birkaç üniversiteye araştırma görevliliği için başvuruda bulundum, sonuç alamadım. Benim için bu yılın en güzel olayı Ağustos'un sonunda bu foruma üye olmamdır. Halen 5 Aralık'ta girdiğim KPDS'nin sonucunu beklemekteyim. Son olarak umarım bu yıl hem forum, hem de benim açıdan harika geçer. İnşallah yeni yılda hem yeni bir iş bulur, hem de kısa ve uzun soluklu turlara katılırım.

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
2010 yılını toplamda 3700 km bisiklet kullanarak tamamladım. 2010' a dair benim için en kayda değer şey buydu.
Yeni dostlarım oldu ve yeni paylaşımlarım. Bisiklet sevgisi yeni yılda da kalbinizden , ruhunuzdan eksik olmasın.

Kazasız belasız , sorunsuz bol sürüşlü , sağlıklı güzel bir yıl diliyorum. TÜM DOSTLARA...

@djayo

Umarız seneye 37000 olur

tüm bisiklet forum ailesinin yeni yılı kutlar;yeni yılda hayallerimizin gerçeğe dönüşmesini dilerim benim hayalim bisiklet konusunda bu yıl kendimi dahada geliştirmek ve uzun turlara çıkabilmek tabii önce sıkı bir bisiklete sahip olmak bu da sizlerin paylaşımları ve desteği ile olacak inşallah herkese sağlıklı mutlu yıllarrrrrrrrrrrrr .......

çabalarınızın iyi sonuçlar vermesini yeni yılın size peşine düştüklerinizi getirmesini dilerim mutlu yıllar....:)

yeni yıl herkese mutluluk
bol kazanç
ve kazasız belasız bisikletli günler getirmesi dileğimle
Nice Mutlu Yıllara Bisikletforum Ailesi

yılın bitmesine 4 gün kala yeni bisikletime kavuştum şükür :) 2011'de en büyük hayalim bu yaz memleketim Kastamonu'ya gittiğimde bisikletimide beraberimde getirip bizim ilçeden köylere bir gezi düzenleyip sizlerle buradan paylaşmak.umarım bunu gerçekleştirebilirim 2011'de.nice mutlu yıllara.

sanırım 2010 da yaptığım en iyi tercihim bisiklet sporuna başlamamdı... HERKESE SAĞLIK VE MUTLULUKLA DOLU BİR YIL DİLİYORUM

Öncelikle, Ailenizle ve tüm sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum. Bisiklet forum da emeği geçen "herkese" çoook teşekkürler. Birçok Malzeme aldım sattım. Forum aracılığı ile almak istediğim ürünleri alma imkânım oldu. Daha da önemlisi çok güzel ve sağlam dostluklar kurdum. İnanın, mahallemiz de dahi kuramayacağımız ve paylaşamayacağımız arkadaşlıklar kurduk. Adana’dayız ama bisikletçilerin bazıları bir birini tanımıyor. Forum sayesinde çok güzel grupların oluştuğunu ve etkinliklerin yapıldığını gördüm. Gerçi saymakla bitmiyor. Herkes bir birini sevmek zorunda değil. Ama ayrılan arkadaşları da unutmamak gerek. Ne olursa olsun, herkesin tartışılmaz çok önemli ve değerli “bilgi ile emeği” var. Hasan Çağrı, Halil Öztürk, Bülent Özer, Hakan Yazman, Sinto, Erkal (Gelmiş,geçmiş bütün yöneticilere çok teşekkürler. Unutulmamaları dileğiyle. Mutlu yıllar.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Geri