Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Adana - Anatakya Bisiklet Turu hazırlıkları başladı...

pedalterapi

Daimi Üye
Tepki
1.134
İsim
erhan erdem
Bisiklet
Carraro
Merhaba arkadaşlar

Hepimizin olduğu gibi havaların ısınması ve yasakların kalkmasıyla birlikte bisikletleri yağlamaya başladığımız doğrudur :)
Üç arkadaş 12-13-14 Mart tarihinde Adana'dan Antakya'ya tur planladık.
Varsa bir selamınız, çadır kuracak yer tavsiyesi ya da bir bardak çayınız alırız :)

instagramdan @pedal_terapi sayfasından takip edebilir diğer tur yazılarımı da profilden okuyabilirsiniz :)

Scudo
şimdiden kolay gelsin takibe aldım.

• Beğen
Tepkiler: pedalterapi
Çok uzun zaman oldu bisikletle kamplı çadırlı uzun yol yapmayalı, uzun sayılmaz ama bende mart sonu gibi sahilden Çanakkale-İzmir planlıyorum 4-5 günlük

Çok uzun zaman oldu bisikletle kamplı çadırlı uzun yol yapmayalı, uzun sayılmaz ama bende mart sonu gibi sahilden Çanakkale-İzmir planlıyorum 4-5 günlük
başlıklarımda çanakkale izmir turu ile ilgili video olacaktı. birkaç yıl önce yapmıştık biz de. çok keyifli ve zor olmayan bir rota. çıkarsanız tura buradan da paylaşın okuyalım lütfen :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve Snr U
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle sağlıkla pedallamanızı dilerim. Bende bu yaz planlıyorum Adana-Antakya turunu. Size denk gelemeyişime üzüldüm. Takipte olacağım.

@pedalterapi Yolunuz açık olsun.

Yolu analiz etmişsinizdir ama bir iki önerim olsun :
Anamur sonrası tünel çalışmaları ne durumdadır bilmiyorum ama o bölgedeki dar yollara ve ağır vasıta trafiğine lütfen dikkat edin. Sonrası epeyce düzeltilmişti. (Eski yolun kalıntılarını zaman zaman yanlarda görebilirsiniz.)
Alanya-Gazipaşa arasını sahil (Aytap-Iotape) yolundan geçin.
Muz alacaksanız Anamur'dan ve ince (keskin kenarlı olanlardan ) alın. Tombul olanlar Anamur muzu değil. :) Tad ve kokuları çok farklıdır.

Narlıkuyu'da mutlaka mola verip balık yiyin. :)

Keyifli ve kazasız bir tur dilerim.

five

@pedalterapi Yolunuz açık olsun.

Yolu analiz etmişsinizdir ama bir iki önerim olsun :
Anamur sonrası tünel çalışmaları ne durumdadır bilmiyorum ama o bölgedeki dar yollara ve ağır vasıta trafiğine lütfen dikkat edin. Sonrası epeyce düzeltilmişti. (Eski yolun kalıntılarını zaman zaman yanlarda görebilirsiniz.)
Alanya-Gazipaşa arasını sahil (Aytap-Iotape) yolundan geçin.
Muz alacaksanız Anamur'dan ve ince (keskin kenarlı olanlardan ) alın. Tombul olanlar Anamur muzu değil. :) Tad ve kokuları çok farklıdır.

Narlıkuyu'da mutlaka mola verip balık yiyin. :)

Keyifli ve kazasız bir tur dilerim.

five
Sanırım Antalya anlamışsınız.Arkadaşlar Antakya'ya (Hatay) gidiyorlar. ;)

Evet hocam Antakya. Bugün Erzin’de konakladık. Yarın hedef Arsuz

Dosyalar

• C25CB6E9-E83F-45F6-90B7-309071185C3F.jpeg
    C25CB6E9-E83F-45F6-90B7-309071185C3F.jpeg
    132,8 KB · Okunma: 44
  • 78C33DED-3D51-45CC-B1AA-A2AF282F1555.jpeg
    78C33DED-3D51-45CC-B1AA-A2AF282F1555.jpeg
    148 KB · Okunma: 45
  • 77740EFD-D238-4B10-B427-BEE57DBCEF54.jpeg
    77740EFD-D238-4B10-B427-BEE57DBCEF54.jpeg
    148,9 KB · Okunma: 44
Sanırım Antalya anlamışsınız.Arkadaşlar Antakya'ya (Hatay) gidiyorlar. ;)

Evet öyle olmuş. :) Bizim de bir Antalya-Antakya turumuz vardı. Adana'ya kadar gitmiş sonra küçük bir kaza sonucu devam edememiştik. Adana ve Antakya,'yi görünce otomatik olarak Antalya'yı da yanına eklemişim demel ki. 😀
Neyse yazdıklarım Antalya-Antakya turu yapacaklar için kalsın. Bir de 'dikkatsizlik' örneği olsun. 😀
Uyari için teşekkürler.

five

Geri