Evet uzun zamandır konuya bir şey yazmıyordum, son durumdan biraz bahsedeyim. Taşındığımız için şimdilik internetim yok, staj yaptığım yerde boş vakitlerimde internete girmeye çalışıyorum. Bu yüzden foruma pek giremiyorum.
Şimdi kadroyu satan arkadaşımıza kadroyu geri almasını söyledim, ama bu arkadaş yeni kadro almış. Ben de tamam o zaman kadroyu geri alma ama nakit olarak, bunun bedelini karşılayacak şekilde bir miktar para gönder dedim. O da tamam dedi, 2-3 gün içerisinde ben sana dönerim dedi. Ben de sorunu çözdüğümüz için memnun olduğumu söyledim ve 3-4 gün sonra bu arkadaşı tekrar aradım. İlk başlarda cevap vermedi, sonra bana turda olduğunu ve bir hafta sonra kesin göndereceğini söyledi. Ben de mecburen kabul ettim. Bir hafta geçti, sonuç sıfır; iki hafta geçti, elimdeki malzemeleri satıp ödeyeceğim dedi. Sonuç yine sıfır, 1 haftadır mesaj atıyorum ama cevap da vermiyor. Yani, anlayacağınız çok fena kandırıldım.
Bu arkadaşın imzasında Lüleburgaz Bisiklet Topluluğu yazıyor, bu gruba üye olan veya başka bir şekilde bu arkadaşı tanıyanlar varsa ve bu durumu kendisine iletirlerse çok sevinirim. Kadroyu geri iade etmek istiyorum, para falan istemiyorum. Böyle bir durumda hızlı ve net sonuç almak için ne yapabilirim?
Teşekkürler