Dün Ahmet Safa adlı şahsın bana gönderdiği mesajları buraya yazacağımı söylemiştim, sırasıyla benim ve onun mesajlarını buraya yazıyorum. En baştan söyleyeyim, ben bu kadar iki yüzlü, terbiyesiz, sahtekar bir insan görmedim. Şimdi bu arkadaş bana 1 hafta kadar önce parayı kontör olarak göndereyim diye mesaj atmıştı, ben de banka hesabıma yatırmasını söyledim ve tamam dedi. Bu arkadaş yine sözünde durmadı ve mesajlarıma cevap vermedi, bir süre sonra tekrar mesaj attığımda cevap geldi. Mesajda turda olduğunu elinde bir adet kadro olduğunu ve benden Whistle kadroyu geri göndermemi istedi, o da elindeki kadroyu gönderecekti ama ben kabul etmedim. Daha sonra dün yine mesaj attım ve gelen cevaplar şu şekildeydi. Biz alışverişi yaparken her konuda anlaşmışız ve ben sorun çıkartıyormuşum. Kadroyu sıfır gibi satarken her şey iyiydi ama öyle çıkmayınca ve arkada bir vuruk çıkınca sorunlu olan kişi ben oluyormuşum. Kadroyu geri almayacağını ve söz verdiği bir miktar parayı göndermeyeceğini söyledi. Israr edince kadroyu 80 liraya geri alabileceğini söyledi. Şimdi ben bu kadroyu bu arkadaştan 136 liraya almıştım, bu nasıl bir iştir diye mesaj attım. O da ticaretin bu şekilde işlediğini yaklaşık 60 lirayı da kullanma bedeli olarak vermeyeceğini söyledi. Ben kadroyu hiç bir şekilde kullanmadım ama arkadaşın dediğine bakın. Bir insan bu kadar palavracı, adi ve dönek olabilir mi?
Aman diyeyim bu kişiden olabildiğince uzak durun, bazı yazdığı şeyleri buraya yazmadım bile.
Şimdi ben bu kişi hakkında yasal olarak bir şey yapabilir miyim? Amacım sadece hakkımı aramak, para falan umrumda değil artık.