Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Airbnb Kullanan var mı?

etkiliadam

Daimi Üye
Tepki
314
İsim
Oktay Yörük
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Sedona
Bisiklet türü
Yol bisikleti
İlk kez airbnb kullanacağım, baktığım evlerde kişi sayısını kaç yaparsam yapayım fiyat sabit oluyor? Evi zaten komple tuttuğum için kaç kişi kalacağım önemli değil diye mi böyle? Yoksa burda çıkan fiyat sürekli kişi başı fiyat olduğu için mi sabit (gerçi böyleyse saçma ama)

• Beğen
Tepkiler: muratokan
Scudo
@etkiliadam bu konuda benimde cekincelerim vardi. Canakkalede ev tutacagiz ve cogu airbnb uzerinden kiralik. Tesaduf eseri bir sohbette abimin is arkadaslari airbnb uzerinden hem yurtici hemde yurtdisindan ev kiralamislar ve guvenilir oldugunu soylemisler

Airbnb’yi Küba dahil kullanmadığım yer kalmadı. Şu ana kadar sorun yaşamadım. Yorumlara bakıp tutabilirsiniz. Yorumlarda özellikle dikkat etmeniz gereken kriter temizlik. Kişi sayısını aslında şunun için soruyor. 8 kişilik eve 20 kişi gitme diye.:D Onun teyidini alıyor bir anlamda ve ev sahibiyle sorun yaşandığında kimin haklı olduğu daha kolay çözülüyor. Adam evini ya da odasını kiraladığı için atıyorum ev 4 kişilikse 4 kişiye kadar fiyat sabit oluyor haliyle çünkü sen kullansan da kullanmasan da tüm alanı kiralıyorsun. Bu arada ev dışında aktivite de satıyor Airbnb, gittiğiniz yere göre lokallerden gittiğinizden yere özgü inanılmaz aktiviteler yapabilirsiniz. Ben bu hizmetten de çok memnun kaldım birçok yerde. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
@mcb
Teşekkür ederim, güven konusunda sorun yaşamıyorum da tek merakım kişi sayısı idi. Bir de bazı pansiyoncu arkadaşlar 24 kişiye kadar limit koyup kişi sayısında fiyatı değiştirmeyince kafa karışıklığı yarattılar bende. Demek ki pansiyon gibi yerlerde çıkan ücret oda başı ya da kişi başı. Ama direkt ev sahibinden ev tutarken kişi sayısı sadece bir uyarı, ben komple mekanı tutuyorum. Teşekkür ederim şu ilan çok ilgimi çekti açıkçası :D

(link)

@etkiliadam

Aklında soru işareti varsa direkt ev sahibine mesaj da atabilirsin. Bütün durumları sorar, aklına yatarsa tutarsın.

bende 3-4 defa yurtdışında kullanmıştım. yorumlar tabiki çok önemli onun dışında lokasyonu da iyi anlamak lazım. güvenle kullanabilirsiniz.

Verdiğiniz link üzerinden gidersek bu ev en fazla 4 kişilik zaten ama 2 yatak var birlikte yatmak istemeyen varsa 3 veya 2 kişiye kadar düşer kişi sayısı . Zaten 5 kişi seçemiyorsun . Fiyat değişmiyor diye bu eve 6-8-10 kişi gidemezsin ,gitmemelisin. Çok nadir olsa da kişi artışı fiyatı da arttığı olabiliyor ama genel mantık oda/ev kiralama da kişiye bağlı fiyat değişmiyor.

Geri