Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akra Gran Fondo Antalya 30 Nisan 2023

sadi imren

Bursa Tur Komitesi | B.T.K
Tepki
5.365
İsim
Sadi İMREN
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Akra Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum kayıtları açıldı!

Akra Gran Fondo 98 Kilometre uzunluğunda AKRA Parkuru ve 49 kilometre uzunluğunda AG Tohum parkuru olarak 2 farklı parkurda 30 Nisan 2023 tarihinde Antalya Kemer’de start alıyor. Kayıtlar ise başlamış durumda, son kayıt tarihi 24 Nisan.

(link)

gf_uzun.jpg

(link)

gf_kisa.jpg

İnternet sitesi: (link)

Scudo
Geçen yılın aynı parkurları , 49km olana katılmıştım . Bu yıl 98km olanı düşünmekteyim.

ne yazik ki insanlarin yaris/konaklama/ulasim/yeme-icme maliyetleri o kadar artti ki , gonul isterdi ki buna da katilalim ancak yaris seciyoruz artik.
Bu nedenle bu yaris benim takvimimde bulunmuyor , katilacak tum arkadaslara simdiden basarilar dilerim .

Belli olmadan önce uzun parkura niyetlenmiştim, yükseklik kazanımı belki düşürülür diye. İlan edildikten sonra kısa parkurda şansımı deneyeceğim. Umarım güzel keyifli ve sağlıcakla sonuçlanan bir etkinlik olur.

20230331_152820.jpg

Sadi bey gran fondo dedesinin ricasını kırmayarak, size selamlarını iletmemi söyledi .kurtcebe 65 mastirda yalova yıldızları takımı ile kemerde olacak takım olarak gidiyorlar ,49 km de rakibinin norveçli kjell olduğunu söyledi,size ve gran fondo dedesine başarılar dilerim.20230401_121422.jpg

GRAN FONDO dedesi dragos eğimlerinde dün idmanda idi.

Aleyküm selam Dede mi ? gençlere taş çıkartır ağabeyim.

• Beğen
Tepkiler: ahmet sabuncu
Maşallah. Tekerine taş değmesin.

• Beğen
Tepkiler: ahmet sabuncu
Kudret abiyi görmeyeli çok olmuştu. Umarım istediği dereceyi alır. Keşke tekrar foruma geri dönse.

Kısa parkura kayıt yaptık , bir arkadaşım da kısaya gireceğinden beraber takılalım dedik. Uzundan bu yüzden vazgeçtim. Umarım satışa gelmeyiz .

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
30 Nisan eşimin doğum günü, bu granfondo ya katılırsam sanırım katılacağım en uzun parkur olur :)

Katılım biraz az kalmış...

uzunda 104, kısada 194 kişi var şuan...

Eskiden bizim grup için Akra iple çekilen bir yarıştı. Şubat sonu gelse de Akra'ya gitsek diye beklerdik. Yağmur yağacak mı yağmayacak mı diye dakika başı hava durumuna bakılırdı. Hem kıştan (Eskişehir) yaza (Antalya) bir geçiş hem de daha kondisyona girmemişken düz rotası ile ilaç gibi gelirdi. Akra V Otelde kalınır, kimi zaman iki kişilik odaya kaçak 3. arkadaş sokulurdu. Zaman değişti, rota değişti. Bizim için de gereksiz bir yarış oldu. En azından rota değişmeyeydi iyiydi. Zaten çoğu yarışın tırmanışı bol, tırmanışı az, düz yarışları sevenlerde var. Özellikle sezon başında düz bir rotada yarışmak çoğu kişi için daha motive edici, daha heyecan verici. Ben Eskişehir'in 0 dereceye yakın soğuğunda Akra için antrenman yaptığımı bilirim. Tabi bu katılım sayısının az olmasının nedeni mevcut ekonomi de aynı zamanda. Ama Akra hep pahalı bir yarış olmuştu. Son güne doğru katılım sayısı biraz daha artar.
Bizim içinse gitmeye değer değil. Akra'ya gitmektense Bodrum daha mantıklı.

Kısa etaba katılmayı planlıyordum ama uzun etap güzel bir antreman da olur düşüncesi ağır basmaya başladı. Gerçi yükselti kazanımı hala düşündürmüyor değil. Sanırım son gün katılım sayısına da bakarak karar vereceğim.

Katılanların ayağına sağlık. Galiba konuyu ve forumu geç keşfettim. :)

Geri