Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akşam Sipariş Veriyorum Son Kez Önerilerinizi Alayım (Heybe)

Yakup ADIGÜZEL

Daimi Üye
Tepki
74
Bisiklet
Merida
Bütçem 190 Tl,
Merida 2657 heybe almayı düşünüyorum ama kullanana rastlamadım malzeme kalitesi nasıl bilmiyorum.
Tasarımı çok güzel olduğu için merida 2657 almayı düşünüyorum.Akşam sipariş vereceğim.Forumda yeterinc araştırdım ama merida 2657 ile ilgili bilgi bulamadım o yüzden konu açtım.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Scudo
kendim kullanmadım ama kullanan bir arkadaşım uzun zamandır bu heybe ile uzun turlara çıkıyor sanırım bir sorun çıkarmadığı için değiştirmedi bu kadar uzun süre kullandığına göre iyidir :)

Bir abimizden de özel msj bekliyorum sonra heybeyi sipariş edeceğim.

Yazmayı unuttum,
Kredi kartının son kullanma tarihi geçmiş yarın başka bir kartla sipariş vereceğim :S

Sipariş verdim merida 2657 heybeyi,yardımlarınız için teşekkürler.

Bikeandoutdoor dan sipariş verdim 2 gün kargoya vermediler arayıp sormadılarda ben aradım yanlışlık olmuş göndereceğiz dedeiler sonra ertesi gün yine aradım stoklarda yok dediler sipariş iptal edildi oradan başka bir sitede de bulamıyorum bu merida heybeden ,sizce stoklara gelirmi 1 ay beklerim bu heybe için :(

Ben de çok beğendim. Bulursanız yada alırsanız resmini görmek isterim.

Aynı modelin çakmasını kullanıyorum, 35-40 dolara ebay den almıştım gayet de iş görüyor.
Yani 200 tl verdikten sonra bence biraz daha ekleyip Ortlieb alın yada ebay den bir model alın.

(link)

Geri