Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aktif pedal üzdü

Aktif Pedal'dan Taner arkadasima tekrardan tesekkur etmek istiyorum cunku bu aksam isten eve donerken vitesler kolayca degisiyordu.Metin Bisiklet e adimimi dahi atmam bundan sonra.

@fatihaydın
Bir kere dukkanina gelen musterinin bisikletinin vites ayarlarini kontrol etmen icin, ayakli bisiklet standin olacak ki bisikleti oraya sabitleyip, yapacagin kontrolleri orada yapacaksin.Metin Bisikletteki gibi sen seleyi kaldir ben pedali cevireyim seklinde olmamali.Bu sektorun icindeysen eger, paraya kiyip dukkanina bu aparattan alacaksin bu bir.Bir kac bin liralik bisiklet sattigin kisi,bir hafta sonra dukkanina geldiginde gormezden gelmeyeceksin bu iki.
Velhasilkelam benim bundan sonraki tek servis noktam Aktif Pedal Bakirkoy subesidir.

Scudo
Bursada bir sele için benden 100 tl den fazla bir miktar istediğinden beri gitmiyorum artık. Aynı tip seleyi 50 TL ye getirttim İstanbul dan. Biz tecathlon ve Abay ciyiz lüks markalara para versem gece gözüme uyku girmez

• Beğen
Tepkiler: Bordo ve Cem Unden
@Ali Demir
Adaşımla henüz tanışma fırsatım olmadı ama hani bir insanın yüzüne baktığında iyi insan dersin ya?Taner arkadaşımızın bana yaklaşımı da karakterinin dışa yansımasıydı.Allah razı olsun ondan:harika:

• Beğen
Tepkiler: Alfa_x
Bakırköy de ki ve Caddebostan da ki calışan arkadaşları yakınen tanırım.Hiç kotu bir olayla karşılaşmadım.Evet fiyat olarak pahalı gerçekten ama kalitesi de ona göre.Bu paraları vermeyi enayilik gibi görenlere Dechatlon var.

@Birtan Kolburan olay para vermekle ilgili değil. Şu an kullandığım bisikletim de daha ucuz değil zaten. Konuyu okursan olayın farklı olduğunu anlarsın. Profesyonel ve aynı zamanda gerçek esnaf olan adam lazım bize.

Fiyatları aşırı faiş, spe... Kampanyaları da bir okadar faydasız, doları sanitlesen ne olur, kur uçmuş kar üstüne kar ediyorsun zaten...

nereye gidersen git adamına gore muamele yapıyorlar

Bisikletçilerde genelde para konuşur biz susarız

@mustafa genç

Aktif Pedal'ın Bursa'daki şubesine yanlış hatırlamıyorsam temmuz ayında büyük bir hevesle gitmiştim. Birkaç şey sordum soğuk bir şekilde cevapladılar. Bazı şeyler almak istediğimi söyledim. Kredi kartına taksit alt limit nedir diye sordum. Aldığım cevap alt limit 200 tl olmuştu. İnternet sitesinde vade farksız 100 tl üzerine 9 taksit yazdığını gordugumu soyledim. Hiç oralı olmadılar. Bugün neredeyse marketten aldığın ekmeğe peşin fiyatına taksit yapacaklar 200 TL limiti bence biraz fazla. Bu hayatta büyük konuşursan başına gelmeden ölmezsin derler. Ben büyük konuşmak istemem ama büyük bir hevesle ilk kez gittiğim dükkandan ilk seferde soğuduğumu rahatlıkla söyleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Yalnız Pedal
@akinomatata taksitli alisveris icin tilmen bisiklet

Bu arada laf hazir metin bisiklete gelmisken 1.5 ay once ugradigimda ordaki bir musteriye akort ayatini 5 liraya yaptigini gordum . Bir zaman sonra yaklasik 3 4 hafta kadar arka lastigimin akort ayari bozuldugunu fark ettim yaptirim dedim yaptilar iyi guzel o bahsedilen usta 20 lira isteyince bi noldugunu sasirdim neyse dedim ugrastigina degmez .arka lastigi sokup takinca vites ayari bozulmus hemen geri dondum o usta toplam 5 6 saniye surmeden yaptim dedi .bindim havasinida basim diye po ya gireyim dedim oraya gidene kadar anladimki yine olmamis . En son po da kenara cekilip kendi basima hallettim .

Bisikletin kuulumu profosyonel birisi tarafindan yapilmamisti metin bisiklete goturdum hem kurulum hem de ilk bakim kuponunu aldi benden yaptim dedi . 10 km sonra on gobek somonu sikilmadigini fark edip yolda kendim elimle sikistirdim . Bu da daha farkli bir metin bisiklet anim

Buradaki bisikletçilerden birşey almıyorum lazım olanı İstanbul da abim var ada bisiklet sever ona aldırıyorum ordan, oda önce tecathlon a bakıyor tabi. Ufak tefek şeyleri ebay dan alıyoruz geçen Aliexspress den telefon tutucu aldım 5 dolara dengini eminim 50 TL den aşağı anlamayız

@H. Sert sende benim yazdığımı dikkatli okursan adamları tanıdığımı ve kötü bir yanlarını görmediğimi söylüyorum hala fiyat diyosun.İyice oku ondan sonra yorum yap

Yeni siparişini verdiğim aynakol için campagnolo göbek arayışındayım, malum sadece aktif pedalın getirdiği bir marka ve yurt dışından da almak istemediğim için el mahkum aradım kendilerini. 2 gündür teknik servis olan arkadaşa bağlıyorlar ve bisikletimin lapierre olduğunu duyar duymaz şekilden şekile giren bir arkadaşla muhattap oluyorum. Adama diyeceğim şey "bisikletime uygun göbeği sizden sipariş vereceğim" ama sağolsun kendisinin cevabı 2 gündür "burası çok yoğun bir iş yeri sizinle uğraşamayacağım" Birde bu lafın sonuna kusura bakmayacakmışım, oldu!
Sonunda söyleyebildim kendisine ne alaka lapierre olmasıyla ben senin firmandan göbek siparişi vericem diye vatandaşın yanındaki arkadaşla konuşması aynen su şekil "Aytaça bağla şunu yeaaa" Tabi arkada söylendi bişeyler ama anlayamadım.

Benim hatam bırakamıyorum Türk kazansın mantığını. Al yurt dışından kafan rahat etsin.

Ben de aktif pedaldan muzdaribim bugün gelen siparişle 2 çift lastik aldım deneme amaçlı jantlarıma birer tanesini taktım baktım biri dönerken yamuk (hem yanlardan hem de üstlerden) birinde de resimdeki gibi dıştan kesik var. Aradım böyle böyle durum var resimleri ve videoyu attım cevap bekliyorum. umarım olumlu bi dönüş yaparlar.

Dosyalar

• IMG_20160412_135233484.jpg
    IMG_20160412_135233484.jpg
    57,5 KB · Okunma: 104
@epsilon91

lastikleriniz spe. fatboy mu? bende aldım ezik büzük geldi lastikler. taktım arka lastikte balon oldu 10km de üstelik falçatayla atılmış gibi bir çizikte vardı. geri gönderdim lastiğin içine çizik atmışsınız gibi bişey söylediler bende mümkün değil içine çizik atmam dedim. yenisi göndereceklerini söylediler ama bidaha yapmayın ha der gibi halleri var. ayrıca bugün farkettim ki ön lastikte de sanki bi yerden lastiği sıkmışız gibi hafif bir bozukluk var dikkatli bakınca onda da çizik farkettim birde. bi midem bulandı benim bu fatboy lardan, bilmiyorum tüm bunlar aktif pedalın hatası mı değil mi. yeni lastik gelsin görücez.

@mehmet.ali yazdıklarına o kadar şaşırmadımki içtenlikle bunu söleyebilirim kaskım kırıldığında acil kask almam lazımdı bende mağazaya girdim kask lazım değil ana avrat söverek içeri girmişim gibi muamele ben demiyorumki mağazaya her girene sarılsınlar etsinler çok ince bir çizgi var maalesef ve onu tutturamıyorlar,arkadaşlara abartı gelebilir denemesi bedava :)

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
Geri