Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Alibeyköy Bisiklet Kulübü

Riverside

Aktif Üye
Tepki
240
İsim
Burak
Bisiklet
Sedona
İstanbul Eyüp Belediyesine bağlı Alibeyköy mahallesinin adını taşıyan bisiklet topluluğumuz 1 seneyi aşkın bir süredir aktif olarak etkinlik düzenlemekte, varolan etkinliklere katılım gerçekleştirmektedir.

İlçe ve mahalle isimlerine takılmayın, grubun kemik üyelerinin bile neredeyse yarısı Alibeyköy'de oturmuyor :)

Buralara yakın olan, etkinliklere katılmak isteyen tüm arkadaşlarımızı bekleriz.

Facebook grup sayfamızdan etkinlikleri takip etmek isterseniz link bırakıyorum.
(link)

• Beğen
Tepkiler: omercokbilen
Scudo
Merhaba aktif turlar ınız var mı şuan

Her zaman. Yarın Çatalca Şehitliğe gidiyoruz. Haftada en az 2 programımız mevcut. Perşembe günleri gece sürüşü ve haftasonu turları.

Ben halkalıda oturuyorum çok yeniyim bu işde hafta içi 6 dan sonra ve haftasonu tüm günler boşum ekipman olarak bisikletime neler almalıyım neler yapmalıyım bilmiyorum yani bir cahille konuşuyorsunuz diyebilirim bisikletim bianchi speed1000

Yarınki çatalça şehitliği turuna nasıl katılabilirim

05456942555 bu numaram

Herhangi bir metrobüs durağına yakın mısınız ?

Değilim bir minibüs değiştirmeliyim halkalıda oturuyorum şirinevler metrobüs en yakın olan

Arabam var bisiklet taşıma aparatım yok onu da akşam tedarik etsem nereye gelmeliyim

0554 683 09 66 Whatsapp üzerinden mesaj atabilir misiniz ?

Sabah kaç gibi planlıyorsunuz turu?

ok, facebook'ta gruba katıldım.

Merhabalar,
Bende bu gruba dahil olmak istiyorum,grupla ilgilenen arkadaşla görüşebilirmiyiz

Sizi yeni kesfettim. Bayrampasadan 2 kisi gelicez haftaya. Kaubul edersiniz mi:)

Grup sahipsiz herhalde. Millet yazıp duruyor, ilgilenen, dönüş yapan yok.

Geri