Yldrm07
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 494
- İsim
- Yıldırım
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bugün siparişimin bir kısmı kilit bikepacking çanta gözlük vs 6 parça geldi... Gönderici 2 kiloluk kocaman kolinin üzerine sadece 1 bisiklet gözlüğü 1 dolar yazmış ve bu geçebilmiş gümrükten. Vergisi de 6 tl çıkmış 6 parça ürünün. Şansımı seveyim 😂
231499 dosyayı görüntüle
231500 dosyayı görüntüle
Gelen ürünler de bunlar
231501 dosyayı görüntüle231502 dosyayı görüntüle231503 dosyayı görüntüle231504 dosyayı görüntüle231505 dosyayı görüntüle231506 dosyayı görüntüle
Evet sürekli takipteydim hem ptt den hem yanwen in kendi sitesinden. Zaten ülkeye giriş yaptıktan sonra yanwenden değil de ptt den bakıyordum. Başakşehirde gümrükten çıktı tuzlaya gitti, sonra da bize yakın dağıtım merkezine gelmiş... Gittim gelmesini beklemeden dağıtım merkezinden aldım nolur nolmaz... Yakındı zaten...PTT’den takip ettiniz mi? Benim de var 1 parça, uçağa bindi 8 gündür uçakta.
@Goflet benimkide aynen öyle sanırım. 27 mayıs ta menşei ülkeden yola çıktı diye bir bilgi var sonrasında hareket yok. Barkodu PTT ye sorguluyorum. Barkod yanlış diyor.
Barkodu 17 track den sorgulayın. Orada last mile carrier number diye bir barkod çıkıyor onunla ptt den sorgulayın
Neyse ki dün gelen çadırımı anlamamışlar çadır normalde 100 dolar 20 dolar yazmışlar 35 lirayla yırttıkArkadaşlar Nisan 3 tarihli gönderimi bugün teslim aldım.Mini projeksiyon cihazı 420₺ (Yaklaşık 60$),alırken satıcıyla konuşmuştum vergi düşük hesaplansın diye fiyatı biraz düşük yazar mısın gibisinden.Abimiz sağolsun yazmış ama çok düşük yazmış,oysaki kendisi bana demişti çok düşük yazmayalım gümrüktekiler sıkıntı çıkarır gibisinden bende tamam sen kafana göre düşük bişeyler yaz dedim😂 19.80$ yazmış ve devletimiz yutmamış bunu bana üzerinde yazan fiyat kadar vergi kitlemiş😌 neyse işte demek istediğim satıcıya fiyat düşük yaz derken çok düşük yazmamasını belirtin sonra benim gibi böyle yüksek vergi ödersiniz👍🏼