Tam umudu kestiğim anda gelir bir de. Acil ihtiyaç değil ama her şey daha güzel olabilirdi onunlaAli express den kargo beklemek çile doldurmaktır.Hele ki ihtiyacınız olan bir şey ise
Singapur post ile yolladıkları kargolar çok geç geliyor. Barkod hatalı uyarısı alıyorum ben de iki kargom için. İkisi de singapur post. İkisi de 1 ayı geçkindir yolda.
@Yldrm07 Tavsiye ediyorum. Beklentimin üstünde çıktılar. Kırmak için zorladım epey kırılmadılar bile.
Sokma mil dönüştürücü aparat ile aynı gün aldım. Dün teslim aldım ve kargo takibi gayet açık şekilde yapılıyordu. En üst ve en alttaki ürünler Letonya'da görünüyor. Ortadaki 38T oval tek yaprak için "gönderi satıcı tarafından iptal edildi" yazdı 2-3 kez satıcı ile görüştük ilgileniyorum yazdı. Sallayıp geçti her halde sadece süresini bitmesini bekliyorum artık cevap dahi vermiyor. En alttaki banttan 4 tanesini o zaman ki kur ile 20 liraya aldım Türkiye'de tanesi 20 liraydı ondan da ses seda yok. Bakalım süreleri bitene kadar ne gelecek ne gelmeyecek zaten 2 defa daha uzatmışlar yeniden 60 günden saymaya başlamış.
EC90 sele ise bende de 2-3 gün içinde işlem gördü ama çok seri şekilde geldi. Neredeyse decathlon ile yarışacak. Geçen aylarda decathlondan aldığım ürünler 20 günde geldi.
230704 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar herkese merhaba, ben bisikletimi yeni aldım ve bazı aksesuarlarımı AliExpress üzerinden sipariş etmek istiyorum çok acelem olmadığı için. Acaba ilk defa AliExpress'ten alışveriş yapacak birine verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır? Ayrıca ürün tavsiyeleriniz varsa da ya burdan ya da özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz, çok mutlu olurum. Şu an sadece bisiklet var başka herhangi bir aksesuar satın almadım
Arkadaşlar herkese merhaba, ben bisikletimi yeni aldım ve bazı aksesuarlarımı AliExpress üzerinden sipariş etmek istiyorum çok acelem olmadığı için. Acaba ilk defa AliExpress'ten alışveriş yapacak birine verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır? Ayrıca ürün tavsiyeleriniz varsa da ya burdan ya da özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz, çok mutlu olurum. Şu an sadece bisiklet var başka herhangi bir aksesuar satın almadım
Ec90 mağazasıni tavsiye edebilirim. Hızlı gönderim konusunda ondan iyisini görmedim.Arkadaşlar herkese merhaba, ben bisikletimi yeni aldım ve bazı aksesuarlarımı AliExpress üzerinden sipariş etmek istiyorum çok acelem olmadığı için. Acaba ilk defa AliExpress'ten alışveriş yapacak birine verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır? Ayrıca ürün tavsiyeleriniz varsa da ya burdan ya da özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz, çok mutlu olurum. Şu an sadece bisiklet var başka herhangi bir aksesuar satın almadım