Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Ali express den kargo beklemek çile doldurmaktır.Hele ki ihtiyacınız olan bir şey ise

• Beğen
Tepkiler: sspl
Scudo
Ali express den kargo beklemek çile doldurmaktır.Hele ki ihtiyacınız olan bir şey ise
Tam umudu kestiğim anda gelir bir de. Acil ihtiyaç değil ama her şey daha güzel olabilirdi onunla :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Singapur post ile yolladıkları kargolar çok geç geliyor. Barkod hatalı uyarısı alıyorum ben de iki kargom için. İkisi de singapur post. İkisi de 1 ayı geçkindir yolda.

Benimki ali express standart shipping 8 gündür uçakta.Ondan 4 gün sonra gözlük sipariş etmiştim o yarın gelecek PTT de

Singapur post ile yolladıkları kargolar çok geç geliyor. Barkod hatalı uyarısı alıyorum ben de iki kargom için. İkisi de singapur post. İkisi de 1 ayı geçkindir yolda.

Aynı durumdayız demekki. Hatalı falan diyor. Hareket görmüyor. Şöyle birgün çat kapı gelir mi diye hayal kuruyorum. 😀
Bu ara bisikletçilerden de alışveriş yapmak sıkıntılı. Suluk ve suluk kafesi aldım ayrı yerlerden, perşembe sabah verdim siparişi daha bugün kargolamışlar. Emre bisiklet hariç, ordan bu sabah bir sipariş verdim, faturasını hemen kestiler büyük ihtimal kargoya da verdiler. 😀

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
@Yldrm07 decathlon'dan aldığım termal suluk ile kullanıyorum uyumlu oldular.

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
(link)

Herkese selamlar.
Bu ucuz karbon maşalardan alıp kullanan var mı? Sizce güvenilir olur mu?

Arkadaşlar herkese merhaba, ben bisikletimi yeni aldım ve bazı aksesuarlarımı AliExpress üzerinden sipariş etmek istiyorum çok acelem olmadığı için. Acaba ilk defa AliExpress'ten alışveriş yapacak birine verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır? Ayrıca ürün tavsiyeleriniz varsa da ya burdan ya da özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz, çok mutlu olurum. Şu an sadece bisiklet var başka herhangi bir aksesuar satın almadım :)

1
Sokma mil dönüştürücü aparat ile aynı gün aldım. Dün teslim aldım ve kargo takibi gayet açık şekilde yapılıyordu. En üst ve en alttaki ürünler Letonya'da görünüyor. Ortadaki 38T oval tek yaprak için "gönderi satıcı tarafından iptal edildi" yazdı 2-3 kez satıcı ile görüştük ilgileniyorum yazdı. Sallayıp geçti her halde sadece süresini bitmesini bekliyorum artık cevap dahi vermiyor. En alttaki banttan 4 tanesini o zaman ki kur ile 20 liraya aldım Türkiye'de tanesi 20 liraydı ondan da ses seda yok. Bakalım süreleri bitene kadar ne gelecek ne gelmeyecek zaten 2 defa daha uzatmışlar yeniden 60 günden saymaya başlamış.

EC90 sele ise bende de 2-3 gün içinde işlem gördü ama çok seri şekilde geldi. Neredeyse decathlon ile yarışacak. Geçen aylarda decathlondan aldığım ürünler 20 günde geldi.

230704 dosyayı görüntüle

Kamuflaj bantı gönderen satıcı Çin'den çıktı ama takipli seçmediğiniz için göremiyoruz diyor.Oval tek yaprak için mesaj attım en sonunda dönüş yaptı sabırla bekleyin dedi. Farklı bir satıcıdan da sipariş verdim bakalım onda işleyiş nasıl olacak. Önceden 60 günden başlayan alıcı koruması 90 günden başladı. Bakalım farklı bir kaç siparişim de vardı onları da araya ekledim dediği gibi 90 günde gelsin ama yeter ki gelsin.

Arkadaşlar herkese merhaba, ben bisikletimi yeni aldım ve bazı aksesuarlarımı AliExpress üzerinden sipariş etmek istiyorum çok acelem olmadığı için. Acaba ilk defa AliExpress'ten alışveriş yapacak birine verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır? Ayrıca ürün tavsiyeleriniz varsa da ya burdan ya da özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz, çok mutlu olurum. Şu an sadece bisiklet var başka herhangi bir aksesuar satın almadım :)

Ben alacağım üründe en çok satış yapan satıcıları tercih etmeye dikkat ediyorum. Zaten herkes bir birinin aynısı ürünleri satıyor. Mağaza puanı, satılan ürünlerdeki geri dönüşler ve bazı ürünlerde yeterli açıklama olmuyor onlara dikkat etmek gerekiyor. Misal bir yerde gördüm sti kol alıyorum diye sti kol üzerine geçen koruyucu kauçuk kısımdan gelmiş. Ondan sonra kargo seçeneklerine bakmak lazım, örneğin ürün 5 dolar, kargosu 20 dolar gibi.

Ali express e çok güvenmiyordum. Bir kere ant+ dongle almıştım.. Walla hiç bir sorun yaşamadan kullanıyorum. Geçenlerde yeni bir bisiklet almamla aero gidon alayım dedim ve derken bir sürü ürün aldım.. Çok hızlı gelenler oldu.. Ama bizim gidon hâlâ yok ortada.. En son bu ayın 27 sine kadar gelmezse satış destekle iletişim kurun demeye başladı gönderi takip no da.. 90 günde gelmezse parayı veriyorlar.. Ha gidon almam başka satıcıdan alırım o ayrı .Amma ürünleri beğendim.. Seve seve de kullanıyorum. Ali express candır diyorum.

Münkün olduğunuca tüm ürünleri aynı satıcıdan alıp tek paket olarak gönderilmesini isteyin. Gümrük vergisini bir kere ödemiş olursunuz. Aksi takdirde her gelen paket için ayrı ayrı gümrüğe sunum ücreti ödersiniz.

Ec90 mağazasıni tavsiye edebilirim. Hızlı gönderim konusunda ondan iyisini görmedim.

@Sinanthewhite

Aliexpress karbonlarının bir standartı yok maalesef. Bazıları ömürlük oluyor, bazıları daha kullanamadan çatlıyor, kırılıyor. Özellikle maşa ve gidonda çok ince eleyip sık dokumak lazım. Sonradan eklenmiş tecrübe yorumlarını okuyun.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50 ve MakRo
@Aybek Cihan
Ucuz etin yahnisini ben yemiyim size afiyet olsun diye bir motto belirleyip vazgeçtim bu işten 😁

25 Nisan'da sipariş verdiğim 2 üründen 1 tanesi 1 hata sonra iptal edildi olarak geçti öyle kaldı satıcı ile iletişim kurmayı denedim ama bir türlü cevap yazmıyor. Hal bu ki aldığım üründe 900 küsur tane geri bildirim var son 4 gün iade başlatacağım. Diğer satıcı az daha bekle dedi ve süreyi uzatmıştı 20 günü var.
18 Mayıs'ta vermiş olduğum 2 siparişten 1 tanesi elime ulaştı arka sayfalarda da vardı zaten EC90 sele, diğerinden hala haber 40 günü var.
Son siparişim 29 Haziran'daydı. Bunlarda üçü de yola çıkmış olarak görünüyor. Hatta bir tanesine 17tracks.net' den baktığımda Başakşehir olarak görünüyor. Sele de böyle olmuştu. Hiç ortada takip edilemezken bir anda kapıma gelmişti.

çayna.JPG

@MakRo gözün aydın 3 ayda olsa gelmesi güzel.
Ben ara sıra bakıyorum son vergiyi çekerlerse alacaklarım var.

@MakRo benim 18 mayıs taki siparişten de haber yok.

Aliexpress e instagram hesabımla giriş yapıyordum hep. 2 gündür hata veriyor. Neden bilen var mı? Screenshot_2020-07-09-14-35-48-573_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

34 gün sonra kargomda bi hareket oldu. Bu Singapur post biraz yavaş işliyor sanırım. Bu kargo Türkiye'ye varınca mı kargo takip numarası değişecek çünkü şu anda gözüken kodu PTT kargoya yazdığım zaman kargo bulunamadı yazıyor bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

IMG_20200710_153027.jpg

Geri