Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
@hasan furkan Rica ederim. Kırmızı - siyah kodu 10173. Beyaz da güzeldi. Ben beyaz ve mavi arasında kalmıştım :)

• Beğen
Tepkiler: hasan furkan
@hasan furkan Rica ederim. Kırmızı - siyah kodu 10173. Beyaz da güzeldi. Ben beyaz ve mavi arasında kalmıştım :)
Mavi daha bi' ağır abi duruyor ama kırmızı olsun 1 lira fazla olsun felsefesi aklımıza kazınmış fiyat aynı olsa da kırmızıya kayıyorum:)

Mavi daha bi' ağır abi duruyor ama kırmızı olsun 1 lira fazla olsun felsefesi aklımıza kazınmış fiyat aynı olsa da kırmızıya kayıyorum:)
Full kırmızı olsaydı bende kırmızı alırdım 😀

Ben şu gözlüğü kullanıyorum, sipariş verirken yanında 1 tanede ekstra olarak mavi lensten almıştım, iyi ki de almışım. Güneşin batmasına 1-2 saat falan varken çıkarsam mavi lensi takıyorum. Koyudan açığa doğru siyah-aynalı-kırmızı-mavi ve şeffaf lens dizilimini kullanıyorum. Direk güneş altında sürecek isem siyah ve aynalı olan çok iyi. 1 yıl oldu göz hizasını komple kapadığı için rüzgar, sinek böcekte etkilemiyor görüş alanı da gayet yeterli kör nokta kalmıyor.

(link)

Ben numaralı gözlük kullanıyorum nası olcak o iş =)
Benim aldığım bu modelde lens ile birlikte ayrıca önün numaralı lensler için aparat vardı bazı model gözlüklerde o da oluyor.
(link)

IMG_20190509_124549.jpg

Dosyalar

• IMG_20200721_171233.jpg
    IMG_20200721_171233.jpg
    1,5 MB · Okunma: 34

Yukarıda atmıştım ürünün ekran görüntüsünü. Yanında bir aparat geliyor gözlüğün içine takmak için. Gözlükçüde bu çerçeveye numaralı gözlük camı taktırabiliyorsunuz.
Ürün elime ulaşınca fotoğrafları ve ilk izlenimleri buraya atıp yazarım.

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
@SpirituaL satıcıya mesaj attım ülkemizde vergiler yüksek 5 dolar dan faturayı gösterme şansın olurmu diye kabul etti tabi ne kadar güvenilir bilmiyorum.

@Yldrm07 bu ışığa göre kararıyor değil mi?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@5ef evet. Güneş çoğaldıkça kararıyor. Güneş giderse açılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Myali
@SpirituaL satıcıya mesaj attım ülkemizde vergiler yüksek 5 dolar dan faturayı gösterme şansın olurmu diye kabul etti tabi ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Genelde kabul ediyorlar ve genelde herkes bu yolu izliyor. Ancak gelen paket dikkat çekiciyse veya faturada yazan tanıma takılırsa ya da eşiyle kavga falan ettiyse gümrük memuru faturadaki tanımı internetten arama yaparak gerçek bedel üzerinden vergilendirebiliyor. Tabi ki bu tip olaylar istisna ve yüksek maliyetli mallarda oluyor.

Son düzenleme:
@SpirituaL benim iki tane çanta 110 lira tutuyor.15 dolara denk geliyor vergisi de 15 20 arası olur eğer 5 dolardan göstermez ise.

@SpirituaL tahmin ediyorum Tr burası normal. 😆😆😆😆😆

7 günde singapurdan türkiyeye gelen kargoyu 7 günde istanbul içi ulaştıramayan beceriksiz ptt kargo! Torba açıldı torba kapandı torba açıldı torba kapandı. Hay yapacağınız işe be....
Screenshot_2020-07-22-17-57-55-748_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2020-07-22-17-58-25-654_com.android.chrome.jpg

Nisanda sipariş verip hala gelmeyen ürünümün 2.kez uzatılmış süresi bugün bitti, fakat anlaşmazlık aşamıyorum. Direk geri bildirim ekranı geliyor. Geri bildirimlere 1 'er yıldız verip açıklamasına yazsam bir sonuç elde edebilir miyim? Benzer durumda olan bir ürün daha var o da normalde bu gece bitiyordu, 8 gün daha eklenmiş onda da 1 gün varken açayım, aynı üründen tekrar farklı bir satıcıdan almıştım 2 Temmuzda Çin'den çıkmıştı bugün vergilendirmesi falan yapılmış. 7 dolarlık ürüne 15 lira vergi çıkarken geçen hafta teslim aldığım 28 dolarlık ürüne 20 lira çıkmıştı, fiyatları kafalarına göre basıyorlar her halde :)

Şimdiye kadar yaptığım alışverişlerimde aliexpress tarihinde imza atarak 1 yıldızlı geri bildirim yaptım. Satıcı mesajlara dönüşte yapmıyordu bakalım ne olacak?

Dosyalar

• 12.JPG
    12.JPG
    36,9 KB · Okunma: 11
  • 111.JPG
    111.JPG
    33,2 KB · Okunma: 11
  • vergi.JPG
    vergi.JPG
    121,9 KB · Okunma: 11
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
@MakRo bağzı satıcılar sallamıyor Aliexpresle iletişime geç onlar çözüyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Aliexpress'ten 8 Temmuz'da verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. 16 Temmuz'da kargoya verildi tam bir hafta gibi kısa bir sürede elime ulaştı :) Rockbros'tan bikepacking çantası ve usb sarjlı led ışık aldım. Ürün yorumlarını kullanınca yapacağım. Gümrük ücreti olarak 21 TL ödedim. Satıcı $9 yazdığını söyledi. Bu ara çin siparişleri hızlı geliyor sanırım.AliExpress.PNG

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: ag249 ve MakRo
Sanırım sadece takipsiz kargolar sıkıntılı oluyor

• Beğen
Tepkiler: bahadirtortop
Geri