Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Benim de 6 Temmuzda verdiğim sipariş 12sinde kargo taraf7ndan teslim alındı (yanwen). 17sinde (cuma) gümrüğe ulaştı, 20sinde (p.tesi) istanbuldan çıktı, 21'inde Karşıyakada teslim edildi.

14 dolarlık gözlük aldım, 4 dolar yazdırdım, 15,64 tl masraf çıktı (8 tl gümrüğe sunma + 0,80 damga vergisi +6,84 vergi).

• Beğen
Tepkiler: bahadirtortop
Scudo
Biraz önce aldığım ürünler. Çantayı dayanamayıp aldım normalde bayramdan sonra alacaktım çünkü yeni gravelimde kullanacağım. Kamuflaj bandı ise emektar MTBem Bianchi Speed 2000in kadrosuna saracağım. Zincir çarpa çarpa kadro boyası kalktı ve paslandı. Sadece orayı saracağım. Çantayı ucuz göstermesini istedim. Bakalım ne zaman gelecek.
ekran-alintisi-png.235124

Dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    51,8 KB · Okunma: 181
@lordOFbolts Şimdiye kadar farklı zamanlarda (iki yılda) olmak üzere 5 farklı satıcıdan kamuflaj bant aldım daha 1 tanesi gelmedi. En son dün yukarıda da yazdığım gibi 1 yıldız verdiğim ürün var. Kendi kullandığımı da n11'den almıştım. Umarım sizin ki gelir.

@lordOFbolts Şimdiye kadar farklı zamanlarda (iki yılda) olmak üzere 5 farklı satıcıdan kamuflaj bant aldım daha 1 tanesi gelmedi. En son dün yukarıda da yazdığım gibi 1 yıldız verdiğim ürün var. Kendi kullandığımı da n11'den almıştım. Umarım sizin ki gelir.
Hadi ya. Umarım gelir. Para iadesi alabildiniz mi peki?

Hadi ya. Umarım gelir. Para iadesi alabildiniz mi peki?
Daha önceki siparişlerimden hep para iadesi aldım. Bunda 80 gündü, satıcıya 5 gün varken mesaj attım, covid-19'dan dolayı diye 20 gün uzattılar, daha sonra bir 20 daha attı, dün süre bitince dispute açmayı düşünüyordum ama açılmadı direk geri bildirim ekranı geldi bende satıcıya mesaj atıp hiç birine yanıt bulmadığım için 1 yıldız verip gelmediğini yazmıştım, bugün biraz daha kontrol ederken buldum ve dispute açtım.

Ayrıca ürün mayıs ayından bu yana Letonya'da görünüyor.
Ekleme yapayım sürekli bildirim gidiyordur. Sportsfit olan en son aldığım mağaza, 2 mağaza kapatılmış galiba ulaşılmıyor, diğer 2'side orada. Ben ürün alırken en çok geri bildirim kimde ise ona göre bakıp alıyorum ya da aynı satıcıda bazen daha düşük fiyata 1-2 dolar altına olan ürün olup yorumu olmayan oluyor. Misal formayı öyle almıştım, geri bildirimde tek ben varım.

Dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    9,8 KB · Okunma: 2
  • 2.JPG
    2.JPG
    10,1 KB · Okunma: 1
  • 3.JPG
    3.JPG
    9,8 KB · Okunma: 0
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Daha önceki siparişlerimden hep para iadesi aldım. Bunda 80 gündü, satıcıya 5 gün varken mesaj attım, covid-19'dan dolayı diye 20 gün uzattılar, daha sonra bir 20 daha attı, dün süre bitince dispute açmayı düşünüyordum ama açılmadı direk geri bildirim ekranı geldi bende satıcıya mesaj atıp hiç birine yanıt bulmadığım için 1 yıldız verip gelmediğini yazmıştım, bugün biraz daha kontrol ederken buldum ve dispute açtım.
Aldığınız mağaza benim aldığım mağaza olabilir mi?

@Neojess 😢😢 ben hala bekliyorum. Nasıl güzel mi bari sayaç ?

34 gün sonra kargomda bi hareket oldu. Bu Singapur post biraz yavaş işliyor sanırım. Bu kargo Türkiye'ye varınca mı kargo takip numarası değişecek çünkü şu anda gözüken kodu PTT kargoya yazdığım zaman kargo bulunamadı yazıyor bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

233437 dosyayı görüntüle
Evet yavaş işliyor ve kargo takip numarası girilmiyor, PTT ye gelirse kargo numarası değişir PTT nin Web sitesinden takip etmelisin

7 temmuz'da üç parça malzeme aldım. Biri uçağa bindi, diğer ikisi daha kargoya verilmedi. Süreleri de dolmak üzere. Adamlara yazdım kargolayacak mısınız diye. Daha dönmediler. Bakalım ne olacak.
Seleyi bugün teslim aldım. Baya hafif. İnşallah rahat edebilirim. Diğer iki siparişten biri uçağa bindi, diğerinin takip bilgisi henüz boş.

Gidon boğazı da geldi. 16,94 TL gümrük bedeli ödedim. 60mm ve çok hafif. Linkini de bırakayım;

(link)

Dosyalar

• 20200724_110902.jpg
    20200724_110902.jpg
    82,5 KB · Okunma: 22
Artık Aliexpress ten de alışveriş yapmak zor bu dolar kuru ile

@Neojess 😢😢 ben hala bekliyorum. Nasıl güzel mi bari sayaç ?
Valla çok havalı 😂
235177 dosyayı görüntüle

Uzun bekleyiş sona erdi. Koruyucu kap da hediye olarak göndermiş sanırsam. Deneyimleri artık 1 hafta sonra paylaşırım.
Tekerlek size ı girişi istiyor Schwalbe Smart Sam 700x42 ölçüsü nedir... 2096 mm otomatik kendi ayarı yazmış mesela cihazda ama bu lastiğin mm ölçüsü ne ?

Tekerlek size ı girişi istiyor Schwalbe Smart Sam 700x42 ölçüsü nedir... 2096 mm otomatik kendi ayarı yazmış mesela cihazda ama bu lastiğin mm ölçüsü ne ?
Screenshot_20200724-143912_Optical Reader.jpg
Kendi kitapçığında qr kod var. Oradan bakabilirsiniz. Ama en son 700x40c var.

n11 linki var mı?

@Boraberki hadi hayırlı olsun. sistemde hareketleri görebildiniz mi? Yoksa öyle birden geldi mi?

Bir sorum olacak, yakın zamanda sipariş verip iki ayı geçen oldu mu?
Koruma süresi olarak 90 gün verdi sipariş verdiğimde, 2 gün önce 60 gün dolunca takip kısmında sipariş tamamlandı görülüyor Ama tamamlanan/gelen bir sipariş yok. Refund isteği ise açılmıyor. 90 günün tamamlanmasını mı beklemek lazım? İlk defa böyle bir şey görüyorum...
Muhtemelen gelmiştir ürün. Fakat bizim gümrük bayağı yoğun galiba, kargo detaylarını sisteme girmiyorlar.
Aynı şekilde 60-70 gün içinde ürünü aldım. Son kargo kaydı Çin den çıkarkenkiydi...
Biraz daha sabredin 😉😇👍

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve sspl
Muhtemelen gelmiştir ürün. Fakat bizim gümrük bayağı yoğun galiba, kargo detaylarını sisteme girmiyorlar.
Aynı şekilde 60-70 gün içinde ürünü aldım. Son kargo kaydı Çin den çıkarkenkiydi...
Biraz daha sabredin 😉😇👍
72. Gün ve hala gelmedi. Bekliyoruz bakalım...
Yoğunluktan değil tembellikten girilmiyor hocam, 5 senedir alışveriş yaparım bu vergi ilk çıktığında biraz işler hızlanmıştı bir süre sonra gene eski haline geri döndü...

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Biraz daha sabredin 😉😇👍

Benimki de Aynı durumda. 27 Mayıs ta menşei ülkeden yola çıktı mesajından sonra hareket yok. Direkt gelecek mi acaba? Takip bilgisi olmadan. Sizinki öylemi oldu? Yoksa PTT için numara geldi Mi size ?
@Neojess 😢😢 sabır

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
@Boraberki hadi hayırlı olsun. sistemde hareketleri görebildiniz mi? Yoksa öyle birden geldi mi?
Çok uzun süre hareketsizlikten sonra, pazar ya da pzts günüydü AE üzerinden hareket gördüm. Direk aynı kod ile ptt den girdim. 18 inde TR ye giriş yaptığı yazıyordu. Salı günü gümrükten geçti. Bugün de elime ulaştı.

Geri