Öncelikle herkese saygılar.. Forumdaki ilk mesajım ve inşallah güzel bir şekilde açıklamalarda bulunabilirim sizlere..
Bisiklet sporuna aktif olarak başlayalı 1 hafta oldu ve çok hevesliyim
.. Daha önce Aliexpress'ten teknoloji ile ilgili alışveriş yapmıştım ve ürünlerin fiyatları ve çeşitliliği Türkiye'ye göre çok daha uygun ve fazla olduğu için bisiklet ekipmanlarını da oradan alma gereği duydum
Not olarak şunu belirtebilirim ki;İnsan oradaki ürünleri görünce hepsini almak istiyor uygun fiyatlı olunca ve bir anda gözümüz dönebiliyor
..
Bu ürünü bisiklet sürüşlerinde kilom da olduğu için rahatsızlık veren seleden dolayı aldım
Fiyatı piyasaya göre(Aliexpress) uygundu ve yorumlar da olumlu olduğu için normal şort bedenimden bir beden büyük sipariş verdim.. (Tüm ürünlerin siparişleri yeni sayılır ve ondan dolayı maalesef şimdilik ayrıntılı bilgi veremeyeceğim
Ürün çeşitliliği açısında yardımcı olmak amaçlı bu mesajı yazıyorum
)
Brand Santic 3D Padded Coolmax Loose Fit Men`s Cycling Shorts W/ Inner Underwear Causal Leisure MTB Bike Bicycle Bottoms M-3XL
(link)
(from AliExpress Android)
Bu ürünü de kaskımın arkasına takmak için ve maşanın yan kollarına takmak için sipariş verdim
2015 6pcs/lot LED Bike Light /Bicycle Head Front Rear Wheel Safety Cycling Accessories Five Colors 3V Battery New Arrive BL-001
(link)
Bu ürünleri de,sürüşlerde ağıza veya buruna gelebilecek olan sineklerden kaçınmak için ve değişik bir hava katmak için sipariş verdim
Cool Tubular Skull Ghosts Ghost Mask Bandana Motor bike Sport Scarf Warmer Winter Halloween For Motorcycle
(link)
10 styles Turban Magic Headband Outdoor Sports Cycling Bike Bicycle Riding Veil Multi Head Scarf Scarves Face Bandana
(link)
Hem sürtmelerden dolayı çizilmelere karşı bisikletimi korumak için hem de siyah-kırmızı olan bisikletim ile daha güzel şekilde renk uyumu yakalamak için bu ürünün kırmızısından sipariş verdim
Mountain Bicycle Chain Protector Colorful Chainstay Bike Bicycle Guard Cover
(link)
Mekanik şeyler ile uğraşıp vakit geçirmeyi sevdiğim için de bu iç lastik yama takımını sipariş ettim
Bike Bicycle Cycling Flat Tire Repair Kit Tools Set Kit Patch Rubber Portable Fetal Sit Box Best Quality
(link)
Bir Mtb bisiklet kullanıcısı olarak,sahil boylarında da uzun sürüşler yapmayı planlamamdan dolayı eksik olan parça olan su matarasını uzun arayışlarımın ardından uygun fiyatlı ve güzel görünümlü olarak bulduğum ve sipariş ettiğim ürün
Portable Plastic 650ML Mountain Bike Bicycle MTB Cycling Outdoor Sport Water Bottle with Straw Lid, Holder Cage Rack Bracket Set
(link)
Bu ürünün (su matarası) montajı için de alyan vida ve alyan seti sipariş ettim
Alyan set:
8 in 1 Cycling Hexagon Socket Head Screw Wrench Durable Steel Road MTB Bike Allen Wrench Bicycle Reparing Tool Set Hex Key
(link)
Alyan Vida:
2pcs/lot bicycle water bottle rack screwing mountain bike water bottle holder screw stainless steel inside hexagonal screws
(link)
Gece vakitlerinden görünülürlüğümü arttırmak için vermiş olduğum reflektörlü ürünler..
Reflektörlü Yelek:
Reflective vest, working clothes provides high visibility day & night for running, cycling, walking etc. warning safety vest
(link)
Reflektörlü Çıkarma:
1 sheet (4 pcs), 5cm reflective stickers vinyl decal smile face for lovely kids toys, anywhere for visible safety, free shipping
(link)
Reflektörlü bant:
Protable Bike Bicycle MTB Reflective Safe Leg Pants Clip Strap Beam Band Bottom Belt Lightweight High quality Useful
(link)
Reflektörlü jant bantları:
1pcs High Quality Bicycle Wheel Reflective Stickers & Bicycle Wheel Reflectors & Bicycle Wheel Lights & Bicycle Lights
(link)
Aydınlatma sistemleri ile ilgili olarak da vermiş olduğum gidona sabitleme aparatı,ön far,ön far+arka far set siparişlerim..
Ön far:
2000LM UltraFire CREE XPE R2 LED ZOOMABLE Waterproof Flashlight 3 Mode 18650 Torches Flash Light
(link)
Gidona sabitleme aparatı:
Adjustable Belt 360 Degree Rotatable bicycle clamp Flashlight LED Torch Light Holder Mount Bike Cycling Grip
(link)
Ön far ile arka far takımı:
High Quality Ultra Bright 5 LED Bike Front Light Lamp & 5 LED Rear Safety Flashlight Bicycle Taillight Bicycle Light Set
(link)
Not:Her üründe var mı bilmiyorum ama Aliexpress'in mobil uygulamasından alınan ürünlerde ekstra indirimler de olabiliyor..
Değerli abilerim,kardeşlerim.. Mesajı tahmin ediyorum ki çok fazla uzattım
Telefondan giriş yaptığım için tam olarak nasıl bir düzen alır bu mesajım bilmiyorum ancak başta da belirttiğim gibi inşallah yararlı olabilirim
Sipariş vermiş olduğum ürünler içerisinde fazladan,silikonlu sele kılıfı,yedek V fren pabuçları,jant akord anahtarı,dememe maksatlı Giant eldiven ve kadro üstü Giant çanta da bulunmakta