Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

bu 2 si diyosan alttaki inbike nin saatleri de var 5 dolar ben odan alöayı düşünüyorum alışverişi neyle yapcan sanal kartlamı?

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
Scudo
@Stalker97 ininal kart var geçer mi bilmiyom olmazsa paypal

sanal kart oluşturma diye bişey var para miktarından fazla çekemiyolar güvrnlik amaçlı ondan yapcam bende

@m.klcts kardeşim ben dedim sana aliexpress ten alımaz km saati çince yazılı geliyo çoğunlukla ayrıca çalışmazsa napıcan :) 2 gün sonra bozulursa yapcaın bişey yok bide 40 gün beklicen

@m.klcts ilk olarak bozuk gelme ihtimali yüksek, çıkmazsa da 1-2 haftaya bozuluyorlar.
İkincisi ise ben bir kere almıştım lastik ölçüsü falan girmek yok direk takıyorsun çalışıyor lastiğin neresine koyduysan ona göre :)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
lastik çapı giriliyomu bunlara

Fazla para çekme olmaz aliexpress te ben aldım km saati çince geldi saat bende kaldı paramıda iade aldım. Çinden getirtene kadar buradada var 20 tlye km saati beklediğinize değmez

• Beğen
Tepkiler: nejnej
@Kerem Ozan Ay ışık felan alsam sıkıntı çıkarmı neler alabilirim ilk alışverişim olcak burda

Aliexpress ten bence telefon kılıfı türünde sistemsiz şeyler alınabilir onları bile iyi araştırmalı, 30-40 gün bekleyip hayal kırıklığı oldu mu insan kötü hissediyor.

@tanchu resimlerde çince yok ama tecrübeniz var

aslında şimdi bende düşündüm almasammı diye ışık seti çanta bide inbike km saati alcaktım

• Beğen
İyi araştırıp ucuzuna kaçmassanız karlı çıkabilirisiniz kullanıcı yorumlarına ve satıcı "rating"ine bakmanızı öneririm.

Işık aldım bir sıkıntı çıkmadı forumda başka alanlarda var Yeni bisiklet bisiklet ışık cree xm-l2 l2 u3 2500 lümen zumlanabilir led el feneri + 1*4000 mah 18650 pil + şarj + tutucu ücretsiz kargo
(link)
(from AliExpress Android)

• Beğen
Tepkiler: snxrnpp
ozaman suluk kafesi felan alıyom

50 kr;):D

• Beğen
Tepkiler: Kerem Ozan Ay
@tanchu bana denk geldi bir kere Microusb-lightining dönüştürücü aldım 3 tane 1 tane geldi ayrıca 1 hafta sonra bozuldu bence biraz da şans işi bu :/

• Beğen
@m.klcts
Posta parası kaç para, posta ücreti yoksa güzel fiyat

• Beğen
Geri