Çoğu ürün bisikletçilerde aynı fiyatta bulunabiliyor iyi fiyata bulursanız beklemeye değer veya bisikletçilerde pahalı veya bulamadığınız ürünleri almak daha mantıklı
@m.klcts
Takip numaralıları genelde en yakın postaneye bırakıyorlar bazı kişilerin paketlerini apartmana bırakmışlar, işyeri adresini vermeniz sorun olmazsa işyeri adresinide verebilirsiniz
@m.klcts
Suluk güzel gibi ama siyah olan diğerlerinden farklı görünüyor kafesin genişleme payı yok gibi mobilden baktığım için bana öylede gelmiş olabilir
@m.klcts Bence o kadar ucuz bir ürüne bakma bile. (link) ben bundan aldım. Satıcının sohbeti falan oldukça iyi ürün tam anlamıyla anlatıldığı gibi geldi. Kesinlikle AliExpress'den KM saati almamalısın ancak ışıklara bir bak derim.
@m.klcts
Adres yazarken ıüöşçğ harflerini kullanmayın yeter aliexpresste var hesap bilgilerinde teslimat adresi telefon numarasını istediğiniz gibi yazabilirsiniz çinliler aramaz nasıl olsa en fazla postacı belki arar bulamazsa
Takip numarasını sana gönderirler. Hesap kısmından My Orders kısmına gir orda ürünü görürsün. Ürün kargoya verildiği zaman orada bilgileri gözükür.
@m.klcts Çok büyük bir hata yapmışsın. Suluğu kesinlikle oradan almamalıydın. 10-15 TL fazla verip kesinlikle kaliteli olduğuna inandığın bir yerden almalıydın.