Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Arka lamba olarak bisikletçilersen 2xAAA pille çalışan lambalardan alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
Scudo
@tanchu şimdi baktım 8 dolar onun yerine decathlon dan alırım

Çoğu ürün bisikletçilerde aynı fiyatta bulunabiliyor iyi fiyata bulursanız beklemeye değer veya bisikletçilerde pahalı veya bulamadığınız ürünleri almak daha mantıklı

@tanchu beklerim hocam acelesi yok mahalle bisikletçisi kazık atmaya çalışıyo decathlon dan alıyom genelde

@tanchu kargo nereye geliyo ben evde olmazsam ne oluyo

(link) alınır mı ücretsiz kargo

@m.klcts ininal kartla aliexpressten alisveris yaptim sorunsuz.

@m.klcts
Takip numaralıları genelde en yakın postaneye bırakıyorlar bazı kişilerin paketlerini apartmana bırakmışlar, işyeri adresini vermeniz sorun olmazsa işyeri adresinide verebilirsiniz

@m.klcts
Suluk güzel gibi ama siyah olan diğerlerinden farklı görünüyor kafesin genişleme payı yok gibi mobilden baktığım için bana öylede gelmiş olabilir

@tanchu hocam okulda oluyorum bide adresi nası yazcam çinli adam bunu nası anlıcak

@tanchu telefonu 0542 diyemi 542 başlıcam

Isikli olan guzel gozukuyor, km saati kullanana kadar bu kadar yararli oldugunu dusunmemistim cok zaman kaybetmeden cozun bi tane

@m.klcts Bence o kadar ucuz bir ürüne bakma bile. (link) ben bundan aldım. Satıcının sohbeti falan oldukça iyi ürün tam anlamıyla anlatıldığı gibi geldi. Kesinlikle AliExpress'den KM saati almamalısın ancak ışıklara bir bak derim.

@Cesmeonu hocam lastik çapı girme varmıdır acaba bide sipariş verdim para kesildi takip numarası nezaman gelir nerden takip edicem

@m.klcts
Adres yazarken ıüöşçğ harflerini kullanmayın yeter aliexpresste var hesap bilgilerinde teslimat adresi telefon numarasını istediğiniz gibi yazabilirsiniz çinliler aramaz nasıl olsa en fazla postacı belki arar bulamazsa

• Beğen
Tepkiler: mehmet gumus
@Volg suluk felan aldım paça bandı bide ışık

Ben km saati çince çıkınca bisikletçiden 150 tl verdim kadans sensörlü xlc marka bir tane aldım

Takip numarasını sana gönderirler. Hesap kısmından My Orders kısmına gir orda ürünü görürsün. Ürün kargoya verildiği zaman orada bilgileri gözükür.

@m.klcts Çok büyük bir hata yapmışsın. Suluğu kesinlikle oradan almamalıydın. 10-15 TL fazla verip kesinlikle kaliteli olduğuna inandığın bir yerden almalıydın.

@Volg tamam 2 tane matara tutucu bitane paça bandı bitane ışık aldım bakalım hangileri gelecek

Kargo takibi uygulaması var android için, bazı ürünlerde takip numarası verilmiyor 1$ farkla alabiliyorsunuz genelde

@m.klcts
Hepsi gelir, ayakkabı lastik içlastik siparişi vermeyin yeter.

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
@tanchu inşallah hepsi gelir de onlar niye gelmez

bide evde değilken bırakırlarmı

Geri