Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Satıcıyla irtibata geçip gift olarak gösterir de 75 euro nun altında bir değer yazdırırsa sorun yaratmadan geçer gümrükten . Galiba jantlar çakma değil replika jant . büyük risk ama siz bilirsiniz yine de

• Beğen
Tepkiler: Volg ve KBmotors
Scudo
@Yağız Gökmen

İşte bu şüpheler içimi yakıyor zaten zenginliğin gözü kör olsun böyle şeylere bakmak zorunda kalıyoruz :)

Şöyle diyim benim görünüş takıntım var yani hayalim şu profil jantlı triathlon yazılışını unuttum işte neyse o tarz kadrolar bisikletler bu yüzden az kullanıp çok duvara asacağım replika toplayayım dedim

@KBmotors

demin yazdım da sildim :) duvara asacak gözüme hitap edecek bisiklet diyorsanız ben olsam bende alırdım :) ama çok büyük rizikosu var kullanmak için almazdım

yolcuların %80 ninde ben dahil profil jant hayali vardır ama imkanlar imkanlar :)

@Berkay S.

Teşekkür ederim, işte o kısımda sıkıntılı hocam daha önce alışveriş yapmadım zaten bir tanıdığım çok malzeme getiriyor onla hallederiz diye düşünüyorum sizin dediğiniz gibi aliexpresste bir satıcı açıklamada yazmış yardımcı olurum vergi, gönderim vs. diye.
Evet replika jantlar orjinal gibi olmasa da yine iyidir diye düşünüyorum ama bu riske nasıl girerim bilmiyorum bilmiyorum.

@KBmotors ürün bedelinin kargo haric tutarinin avrupa birligi ulkeleri icin %18i diger ulkeler icin %20 olnasi gerekiyor,ama saticiyla irtibata gecin normalde 75€ ve altindakiler icin gumruk vergisi muafiyeti bulunmakta dolar bazinda sanirim 85 dolara tekabül ediyor pakete 50-60$ civarinda bedel yazdirin daha a riskli olacaktir

• Beğen
Tepkiler: KBmotors
Bu tip çakma ürünleri ben hiç önermem..
Karbonun mantığı hem hafif hem de esnemez olmasıdır.

Specialized'ın bir testi vardı uzakdoğu "çakma" karbonlar üzerine, normalin bilmem kaç katı esneme yaptığı yazıyordu
Ayrıca bu tip ürünler nasıl yapıldı, ne kadar sağlam bir fikriniz olmuyor. Sonuçta sizi yol ile bağlayan bir ekipman bu. 40-45km/s ile giderken kırıldığını düşünmek bile istemiyorum.

Ucuz almak istiyorsanız @ToffieBoi 'un uzakdoğu'dan aldığı "çakma" olmayan bir jant seti vardı. Bunlar kadar ucuz olmaz ama bir Zipp kadar pahalı da değil. Bunların artısı nedir? Üretim sürecini bilirsiniz, bir sorun çıktığında karşınızda bir muhatabınız olur.

Hatta şu jantlar olmalı;
http://s24.postimg.org/54ay07cud/2014_11_16_11_26_43.jpg

Bu da konusu: FM-066SL (6.9kg)

@Yağız Gökmen

Beni çok iyi anladığınızı düşünüyorum evet karşıdaki duvarda dursun diye bile almak istiyorum bende :)

Kullanma kısmı güvenirsem kullanabilirim ama 1200 tl lik var jant bence güvenlidir normal düz yol için.

Ah o imkanlarr.. :)

@PeDaLLı-YoRuM

Anladım hocam teşekkür ederim o zaman satıcı ile konuşup ürünü 85$ altında göstermesini isteyeceğiz. Peki ücreti yatırma nasıl oluyor 1000 küsür lira yatırıp gelecek mi diye bekleyecek miyiz güvencesi nasıl oluyor ?

@Edip Dinçer

Edip Bey çok haklısınız hatta bende hak veriyorum ama bahsettiğim gibi yüksek profil jant hayalim var bildiğiniz gibi orjinal setler çok uçuk rakamlarda benim bu ürünü alma konusundaki sebebim replika ve novatec göbekli olmasından dolayı bir arkadaşımın dogma replika kadrosu var o kadar zorlamaya kullanmaya rağmen sorun yaşamadı bende taiwan replikalara güveniyorum bu yüzden.
Birde performansçı veya 60-100 km turlara çıkan biri değilim sadece görünüş için istiyorum dayanır diye düşünüyorum ama risk işte malesef

Dediğiniz jantlar resimdeki ise aynısı arkadaşımda var zaten 44mm değil 88mm profilli jant seti arıyorum

340$+%20 vergi vereceksiniz ve bilindik markaların en ucuz modelinin bile verdiği güveni vermeyecek "çakma" bir jantın üzerine binip gideceksiniz.:confused: Kusura bakmayında bu nasıl bir görsellik takıntısı böyle...

@KBmotors

bir kaç kez alışveriş yaptım aliexpressten ürün bedelini o gün ki kurdan kartınızdan TL olarak çekiyor, satıcı ortalama 2-3 gün içinde ürünü kargoluyor kargo takip numarasını sisteme giriyor pttkargo takip sayfasından kargo takip numaranızla süreci takip ediyorsunuz 15-60 gün arası ürünler geliyor bazen çok çabuk geliyor 15 günde bazen 45 günde artık şansınıza istanbulda gümrük servisinden çabuk çıkmasına da bağlı süreç

• Beğen
@Osman Yener

Güven konusunda haklısınız hocam fakat ben çok fazla kullanmayı düşünüyorum zaten 58 kiloyum düz asfaltta 30-40 km lik turlara dayanabileceğini düşünüyorum, keşke bu tarz jant alan kullanan bir üye olsa sorsak.

Adı üstünde takıntı hocam yani duvara da assam yüksek profili olsun :)

Bu kullanıcı yorumu ve puanlarından %100 almış doğru mu bu değerler ?

@PeDaLLı-YoRuM

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim hocam peki vergi işine halloldu diyelim sitenin güvenirliği nedir yani satıcının hesabına hemen yatıyor mu yoksa benden onaylama mı bekliyor ? Mevla yüksek olduğu için satıcıya da güvenemiyorum güvenemiyorum.

@chnkrmz

Aynen öyle, şöyle diyim elimdeki ne var ne yok satıp alacağım pişman olursam çok kötü olur benim için ama bunu göze alabilecek kadar da istiyorum arada kaldım.

@KBmotors

rica ederim dostum, bizdeki GET tarzı bir uygulama var alışveriş resmi kanallardan olduğundan meblada dolandırıcılık olayı yaşanmaz site güvenilir rahatça alışveriş yapabilirsin, ürün sana ulaştıktan sonra ürüne onay veriyorsunuz ve satıcı ile ilgili olumlu-olumsuz 5yıldız üzerinden geri bildirim bırakıyorsunuz,baktınız ürün sizin istediğiniz gibi değil farklı bir şey gönderildi o zaman anlaşmazlık açma hakkınız var bu süreçte ürünü iade etme ve paranızı geri alma şansınız var.. bilgim dahilinde birşeyler anlatmaya çalıştım umarım faydası olmuştur;)

• Beğen
@KBmotors

rica ederim dostum, bizdeki GET tarzı bir uygulama var alışveriş resmi kanallardan olduğundan meblada dolandırıcılık olayı yaşanmaz site güvenilir rahatça alışveriş yapabilirsin, ürün sana ulaştıktan sonra ürüne onay veriyorsunuz ve satıcı ile ilgili olumlu-olumsuz 5yıldız üzerinden geri bildirim bırakıyorsunuz,baktınız ürün sizin istediğiniz gibi değil farklı bir şey gönderildi o zaman anlaşmazlık açma hakkınız var bu süreçte ürünü iade etme ve paranızı geri alma şansınız var.. bilgim dahilinde birşeyler anlatmaya çalıştım umarım faydası olmuştur;)

@PeDaLLı-YoRuM

Olmaz olur mu çok faydası oldu çok teşekkür ederim anladım o zaman sıkıntı olmaz peki bu iki fiyat veya toptan fiyat nasıl oluyor ?
Mesela 350$- 430$ diye fiyat yazıyor veya toptan fiyat diyor tek satın alamıyo muyuz toptan fiyat yazanlardan?

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
@KBmotors

mantıken olmaması lazım eğer toptan alırsanız bu fiyattan veririm demek istiyorlar perakende satış fiyatı tercih etmeniz lazım , yukarıda yazmıştınız sanırım 4 çiftalınırsa fiyat toptanda belirtilen şekilde olur ama siz 1 çift alacağınız için 430$ ödeyeceksiniz demektir, ama tek satıcıya bağımlı kalmayın biraz daha araştırıp daha ucuza bulma şansınız vardır diye düşünüyorum özellikle ücretsiz kargolu olmasına özen gösterin yada fahiş fiyatlı kargosu olmayanlara:harika:

• Beğen
@PeDaLLı-YoRuM

Anladım tamam o zaman tekrar incelerim, evet dediğiniz gibi aynı ürünler çok farklı fiyatlarda var biraz baktım fakat kimisinin fiyatı uçuk kimisinin boyutu farklı birde anlamadığım ürüne tıklamadan önce kargo ücreti 7.60$ yazarken içeriğine girince ücretsiz sevkiyat yazıyor hangisi doğru bilemedim.
Biraz daha araştırma yaptıktan sonra yine size sorarım sorun olursa teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
Geri