Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@erman35

Bende ayni urunu Mart 12 de sparis ettim. Hala elime ulasmadi :(


194002
 
  • Beğen
Tepkiler: erman35
Scudo
@DayKnight
ürün gelişini en az 1 ay düşünmek gerek erken olursa ne ala.
ürün gelince resimlerini ve görüşünüzü buradan paylaşırsanız sevinirim.
 
Aliexpress'den benim 1 ayda gidon bandı ve sele altı çantam geldi. şimdide r550 pedal bekliyorum :)
Fakat gidon bandının tıpası çok küçük olmuyor yenisini Çin hariç nereden temin ederim ?
Not:Gidon bandı 20 tl ye geldi abartı fiyat bir tıpa almak istemiyorum.
 
Arkadaşlar sipariş verdiğim ürünler bazen 2 haftada bazen 2.5 ayda geliyor. Bunun bi mantigi, aciklamasi var mi?
 
Arkadaşlar mekanik frenden hidrolik frene geçmek istiyorum ama Türkiye’de fiyatlar malum
Aliexpress den baktım bu frenler bütçeme uyuyor ve bana orijinal gibi geldi birkaç bilene sordum onlar da orijinal dedi

-bu frenler orijinal midir ( sorduğum kişi orijinal ama kutusuz garantisiz ürün dedi ) benim için bunlar sorun değil
-daha önce aliexpress den fln fren alan oldu mu memnun musunuz
-daha önce aliexpressden aynakol almıştım onlar iyi geldi daha montajını yapamamamda iyi gibi Duruyor CD04F22F-8DF2-419D-B994-5FED98FB90AA.png055E0A69-5577-419C-920E-A95B1861C62C.jpeg
 
Aliexpress'ten ben de birkaç parça araştırmıştım satıcılarla iletişime geçtim ve vardığım sonuç şu:

Evet orijinal Shimano, ancak oem diye geçiyor bunlar retail değil.

Retail: son kulanıcıya sunulmuş cicili bicili kutudaki ürünler
oem: genelde servistere topluca satılan kutusuz, poşet içindeki ürünler

Gönül rahatlığıyla alınabilir.
 
@Mustafa Zeybek

Teşekkürler güzelmiş aldığın parçalar ürünün linkini atabilir misin belki aynı satıcı fren satıyordur
 
Satıcı bu
Check out this recommended store on AliExpress. Find great products at low prices!
(link)
 
Aliexpress'ten aldığım bazı ürünlerin (yeniden eskiye) kısa incelemeleri:

(link)
Boy 178, kilo 80; L beden tam oturdu. 10 kilometre civarı MTB ile denedim, rahatlık konusunda bu mesafe için iyi. Uzun yol bisikleti sürüşünde de rahat olur diye düşünüyorum. Yaklaşık 2.5 - 3 haftada geldi. Estetik olarak başarılı, diz kapağı üstüne gelen yerlerde silikon var (bir tarafı yerdeki paspasların altında kaymaz kısım gibi, ama daha ince örümlü tabi). Ağırlığı 224 gram. Fiyat 113 TL.

(link)
Herhangi bir kusuru yok. Boyutu büyük olduğu için kargo olarak geliyor sanırım (evrak/mektup olarak değil yani) bu nedenle diğer siparişlerimden daha geç geldi. M ve L boy olarak satılıyor, ben M aldım. Kafanız aşırı büyük değilse M seçeneğini almak en faydalısı. L bedeni en büyük kafa ölçüsüne göre yapılmış olduğundan büyük duruyor. Ağırlığı 180 gram. Fiyatı 87 TL.

(link)
Göğüs bandı ve saati var. Bunlar birbiri ile ve klasik fitness cihazları ile uyumlu. Doğruluk olarak test ettim ve herhangi bir sorununu göremedim, neyse onu gösteriyor. Yol bisikleti ile giderken hiç sorun olmadı ama dağ bisikleti ile giderken sanırım titreşimden etkilenmesi dolayısıyla bir kaç kez hemen 200 üstüne fırlayıp geri inme durumu oldu. Koşuda ya da başka sporda denemedim. Toplam ağırlık 90 gram. Fiyat 65 TL.

(link)
Pek fazla söyleyecek bir şey yok. İşini yapıyor. T25 torx uyumlu vidası var ama uygun genişlikte düz tornavida ile sıkabiliyorsunuz. Uzun ve kısa olarak iki seçeneği var. Ben yol bisikleti için uzun olanını aldım. Ağırlığı 20 gram. Fiyat 12 TL.

(link)
Yanıma aldığım pompa bu. Uzatma aparatı var. Forma cebinde rahat taşınıyor. Ağırlığı 75 gram. Fiyat 25 TL. Uğraştırıyor olsa da yol basınçlarını şişirebiliyor.

(link)
Sadece Schrader sipobları ve MTB, şehir/hibrit basınçlarını ölçebiliyor. Pilsiz geldi. Evde CR2032 pil vardı onu taktım. Pil takmak için tornavida ile içini açmak gerekiyor. MTB için sorunsuz kullanıyorum. Yol için başka bir tane sipariş verdim. Fiyat 14 TL.

Bunların dışında, biraz alakasız ama, Eski Galaxy S5'imizin ekranı bozulmuştu. Burada telefoncular çakma ekran takmak için 450 TL gibi fiyatlar istediler. Aliexpress'ten 120 TL'ye ekran alıp kendim taktım. Telefonu anneme verdim, sorunsuz kullanıyor.
 
aliexpress ile ptt arasında bir soğuk savaş var sanki.. eskiden 2-3 haftada şakkk diye gelen takipli paketler artık 1,5 aydan önce gelmez oldu.. mesela takipten bakıyorum paket çin'i terkedeli 2 hafta olmuş.. muhtemelen çoktan istanbul'a gelmiştir ama ülkeye giriş kaydı bir türlü yapılmıyor.. bizim memurlar böyle sallandıkça paketler de dağ gibi birikiyordur.. haliyle bu dağlar da gidiyor ekonomi bakanının gözüne batıyor işte :naslyany:
 
bisikletime arka ışık siparişi verdim 1,5 haftada türkiyeye geldi ama 2 hafta oldu adresime teslim edilmedi malesef daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım
 
Yaklaşık 1,5 ay önce 7/8 parça toplamda 100tl lik ıvır kıvır sipariş ettim 10 gün önce ülkeye ulaştılar ne takip numarasıyla takip edebiliyorum ne de müşteri hizmetlerini aradığımda bir sonuca ulaşabiliyorum, kimse bilmiyor ürünler nerde klasik hep aynı terane yarın öbür gün postacı gelir posta kutusunun üstüne bırakır bende şansa denk gelir alırım klasik ptt umursamazlığı
 
Aliexpres den aldım iki adet allen birinde zincir Mengenesi var diğeri normal 25 martta sipariş verdim bu gün geldiler takipli olarak ikiside iyi görünüyor iş yaparlar birde kaset anahtarı aldım oda iyi. Büyük olan 15 in 1 24 tl, küçük olan 7 in 1 21 tl kaset anahtarı 6.5 tl şimdiki fiyatları değişmiş olabilir kupon kullanarak aldım.
(link)
(link)
(link)

20190412_021840.jpg20190412_021914.jpg20190412_021954.jpg
 
aliexpresste ztto marka gidon boğazı var, hem 32mm hem 130gr hem de 40tl. o kadar kırılan wake gidon gördükten sonra şüpheyle yaklaşıyorum. sizce dayanıklılık konusunda güvenilir midir? ztto markası nedir ne değildir?
 
Geçenlerde sipariş verdiğim bib short geldi. 5 km kadar denedim memnunum kilodan dolayı M beden aldım, bacak boyu biraz kısa geldi ama diğer türlü güzel.
(link)
 

Dosyalar

  • 001 (1).jpg
    001 (1).jpg
    318,3 KB · Okunma: 64
  • 001 (2).jpg
    001 (2).jpg
    145 KB · Okunma: 61
İyi günler son zamanlarda bazı arkadaşlardan edindiğim bilgilere göre bisiklet için far, km saati vb. şeyler gümrükten geçmiyormuş? Bu kesin bir bilgimidir?

Ona göre ürün sipariş edeceğim. Bilgilendirirseniz sevinirim.
 
Geri