Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpres'ten ön ışığım geldi

wenom

Forum Bağımlısı
Tepki
670
İsim
rafet
Bisiklet
Diğer
Arkadaslar aliexpresden aldigim on isigim geldi pilini takip denedim eger saglam cikar cabuk bozulmazsa on numara isigi cok kuvvetli zoomu cok guzel 3 kademesi var az veriyo cok veriyo birde yanip sonuyo bundan haric zoomda yapiyo resimleride paylasiyorum almak isteyen olursa diye.20150328_230643.jpg20150328_230615.jpg20150328_230600.jpg20150328_230643.jpg 20150328_230615.jpg20150328_230600.jpg 20150328_230643.jpg

Scudo
Hayırlı olsun kullandıkça görüşlerinizi paylaşırsınız

En kisa zamanda monte edicem kullandikca goruslerimi yazarim

Hayirli olsun kac gunde elinize ulasti?

Yaklasik 3 hafta 4 hafta gibi

Teşekkür ederiz.Bende sigma roadster ön far ve cateye ommi 3 arka far aldım.Elime ulaşınca en yakın zamanda video çekip yayınlayacağım.

Aynı fardan bende kullanıyorum, fiyat performans olarak gayet güzel. Karanlık yolda önünüzü rahat görebiliyorsunuz. Ayrıca çakarlı modu diğer araçları uyarmak için çok işe yarıyor. Verdiğiniz para boşa gitmez yani.

• Beğen
Tepkiler: wenom
Hayirli olsun, iyi gunlerde kullanin. Boyle birsey ben de dusunuyorum, ise bisikletle gidip geliyorum dolayisiyla aksamlari da kullaniyorum, iyi bir on ve arka aydinlatma sart.

Ürünün linki ve fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz?

5$gibi birseydi linki hatirlamiyorum ama bisiklet aksesuarlarinda rahatlikla bulabilirsin aynisini

Benzerleri TR de var ancak kalitesi de önemli, o yüzden sordum linki.

Burdakiler pahali oluyo 50tlgibi aliexpres ucuz oluyo

Türkiye'den almak isterseniz 25 lira imiş. Sanırım aynı ürün.

(link)

burdada bulunurda aynı şehirde bulmazsa kargo ücretide işin içine girince anlamı kalmıyor

Aynı boyda ve aynı yazılara sahip bir fener almıştım.Bimde 6.5Tl ye satılıyordu.Spotçularda aynısı 7.5TL. Dışarıdan aynı gibi ama içindeki ledi bilemiyorum.Bir de 5TL Gidon aparatı almıştım.

• Beğen
Tepkiler: magrur
Bimdeki ışığı almıştım @bagetci nin aldığı ışık ile aynı diyebilirim gerek fonksiyon gerek özellikleri olsun.. bisikletim yok ancak geceleri kullandığımda işimi fazlasıyla görüyor.. tekrar gelirse almak lazım aslında :) gayet sağlam ve kaliteliye benziyor..

Bime gelmişti 9 tl idi bu fener. Bende merak var bu fener işine keşke cree xml t6 lı bir fener ile şarjlı pil alsaydınız arada dağlar kadar fark var. Bu işin prosu fenix dir. Bisiklet için Fenix BT10 lar bu ara indirimde 100 tl gibi bir fiyatı var ama kesinlikle değer.

• Beğen
Tepkiler: wenom
Geri