Scudo Sports

ALLOY V-BREAK - Shimano V Break Değişim

Tepki
75
İsim
Ahmet
Başlangıç
1990—91
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Selamlar arkadaşlar,

ALLOY V-BREAK - Shimano V Break ile değiştirsem fren performansında bir artış olur mu? Tasarım ve basım olarak çok fark var mıdır?

Bisiklet Mosso Legarda.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Ben tektro sistemi alivio V breakla değiştirdim. Çok fark yok ama malzeme kalitesinde farkı görebiliyorsun. Sistem çalışıyorsa çok da önemli değil. Fren bacakları ve yayı sürekli sıkıntı çıkarıyorsa değiştir tabi.

• Beğen
Tepkiler: IslakElliAsker
Ben tektro sistemi alivio V breakla değiştirdim. Çok fark yok ama malzeme kalitesinde farkı görebiliyorsun. Sistem çalışıyorsa çok da önemli değil. Fren bacakları ve yayı sürekli sıkıntı çıkarıyorsa değiştir tabi.
Selamlar, öncelikle cevap için teşekkürler. Aslında bir sıkıntı yok şimdilik, pabuçları belki shimano olan ile değiştirebilirim. Fren mesafesini kısaltır mı acaba diye düşündüm ondan sordum.

Tektro fren üzerine bir marka noname sayılmaz bence 🤔.

Selamlar, öncelikle cevap için teşekkürler. Aslında bir sıkıntı yok şimdilik, pabuçları belki shimano olan ile değiştirebilirim. Fren mesafesini kısaltır mı acaba diye düşündüm ondan sordum.
Baradine al keyfine bak abi. Fren bacağı değiştirmek bir işe yaramaz. zaten o mekanizmada çektirmeyi tel yapıyor. size tavsiyem güzel bir baradine alın üstüne bi de güzelce fren ayarı yapmayı öğren kafan rahat olur.

Baradine al keyfine bak abi. Fren bacağı değiştirmek bir işe yaramaz. zaten o mekanizmada çektirmeyi tel yapıyor. size tavsiyem güzel bir baradine alın üstüne bi de güzelce fren ayarı yapmayı öğren kafan rahat olur.
Önlere bir takım şundan alsam yeter aslında arka zaten kazıklıyor her türlü.
şu : (link)

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
Önlere bir takım şundan alsam yeter aslında arka zaten kazıklıyor her türlü.
şu : (link)
Bu pabucu kesinlikle kullanın hocam. Daha iyisi yok. Alırken dikkat edin sahtesi çok piyasada. Güvenilir bir yerden temin etmeye çalışın. Mümkünse elden gidip alın.

Bu pabucu kesinlikle kullanın hocam. Daha iyisi yok. Alırken dikkat edin sahtesi çok piyasada. Güvenilir bir yerden temin etmeye çalışın. Mümkünse elden gidip alın.
Selamlar, teşekkürler bilgi için. Sahte olup olmadığını nasıl anlayabilirim, Neticede online aldım geldiğinde sahte olduğunu tespit edebileceğim bir noktası var ise iade ederim.

Selamlar, teşekkürler bilgi için. Sahte olup olmadığını nasıl anlayabilirim, Neticede online aldım geldiğinde sahte olduğunu tespit edebileceğim bir noktası var ise iade ederim.
Valla ben de çok anlamam ama kardeşim bisikletine aldı bu marka olandan ve üzerindeki yazılar falan net değildi. Pabucun rengi daha soluktu. Kardeşim sürekli süren biri olmadığı için ve performans olarak sıkıntı yaratmadığı için kullanmaya devam etmesini söyledim. Bir de fiyatı piyasaya göre ucuzdu.

Geri