Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Alman mı, Tayvan mı?

EMRESKA384

Üye
Tepki
35
selam arkadaslar,rusyadan gelirken corratec aldım(burdaki fiyatları bilmiyorum ama bana fiyati baya uygun geldi)yalnıs kafama takılan bi konu var onu sizinle paylasmak istedim.corratec alman markası degilmi?ama kutusunda made in tayvan yazıyordu?birde bunun modeli kac yılı anlayamadim,magzadaki tek model oydu.modeli X VERT EXPERT magza spor magzası oldugu icin calisanlar bilmiyordu,birde dil sorunumuz vardı.isteyene resim gonderebilirim buradan nasil resim ekleyecegimi bulamadim,resmin nasil yukleneceginide soylersenis sevinirim.SEVGİLER SAYGİLAR TEKERİNİZ DUZ BASSIN.

Scudo
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=3757
burdan resim ekliyebilirsin.
ve bende tam olarka bilmiorum ancak tayvanda çinde işçilik ucuz olduğundan dolayı insanlar orda üretim yapıyorlar( ve imkanlardandır sanırım) yani sedona türk markası ancak oda tayvan da üretiliyor ve gelince onlarda made in taiwan yazcak.

2007dir muhtemelen ne renk ve kaça patladı sana toplam

selam arkadaslar:bisiklet bu:fotograflarını bisikleti almadan once cektim.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
20.000 rubleye aldım 1$:25 ruble yani 800$"a almisim.bu bisikletin buradaki fiyatını bilmediğimden ucuz yada pahali almisim diye bir yorum yapamiyorm.yorumu sizlere bırakiyoum.Eger ucuza almissin diyorsaniz vede bu bisikletin aynısından isteyen olursa,yaz tatili icin turkiyeye gelecek arkadasım var rica edersem belki getirebilir.tabi magzada aynisindan kaldıysa ben alırken 2-3 tane daha vardı.

• Beğen
Tepkiler: bicylerace
makina güzel çemberler ve sram vites olmasi dikkat çekici güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: EMRESKA384
Güle güle kullanın iyi bir fiyata almışsınız.

• Beğen
Abi yeni bisikletini güle güle kullan artık birlikte pedallamak isterim ne de olsa o da arazilerin ilahı!:D Ben senin o tarafa geldigimde Özel Msj atarım haberleşiriz belki pedallarız yeşillerin arasına ya da beahpark a ;) kib bugunkü turda baya ter attık dimi:)?
hoşcakal..

• Beğen
PHOTO-2023-12-09-16-35-15.jpgPHOTO-2023-12-09-16-35-08.jpg

Herkese selamlar, keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️.. 1-2 yıldır ürünlerini aktif olarak kullandığım, küresel bisiklet markalarına belli serilerde fason üretim yapan bir firma ile irtibat kurmayı başarabildik. Avrupa CE ve Japonya kalite standartları gibi yetkinlik belgelerine sahip, testleri yapılan firmadan temin ettiğimiz 3. Kadro da kullanıma başlayacak.. (Bu ticari kaygılar ya da amaçlar ile yapılan bir mesaj içeriği değildir. Dileyen dilediği gibi davranmakta özgürdür. Piyasa serbest ) Bisiklet jantları, kompenent ve kadroları dışında Otomobil firmalarının iç ve dış aksamları için de çalıştıkları küresel firmalar var.. Tabi bu konu hassas bir iş.. Her şeyin kitabına uygun çözülmesini isteyen arkadaşlar da vardır, orjinalciler, onların tercih ettikleri yol ile de kadrolarına bisikletlerine ulaşmaları mümkün iken doğrudan o kadroları üreten Fason firmadan da ürünlere ulaşmak mümkün.. Aslında bu forumda da çoğumuz kaçak yollarla yurt dışından ürün getirdiğimiz oluyor.. Bazen kendimizi fatura ile, kitapçık ya da garanti hizmetleri gibi konularda güvende hissetmek isteriz ama bu her zaman mümkün olmayabiliyor.. Doğrudan firma ile yazışmanız, muhattap olmanız bile bedelini ödediğimiz ürünlerde sorunu çözemeyebiliyor..

Yukarıda da izah ettim, ticari bir mevzu değil,sadece ürünlerin (bazılarının, hepsinin değil) Taiwan malı olması çok fark yaratmaya bilir, demek istediğim bu.. 3-5 gündür bazı forum sakinleri ile uzlaşamadığız , tam da bu konu.. Kısacası ürünler kalite , resimlerini de sizlere attım, bir kaç eksiği kaldı.. Tamamlanınca bilgi veririm ..

Geri