Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Almanya'dan bisiklet getirme imkanınız olsaydı hangi bisikleti alırdınız?

@alwaysace tabii alımgücü farkı var. ancak Almanya site fiyatından baya aşağılarda bulunabileceğini düşünüyorum. Genelde böyle oluyor. Ürünerin sitelerinde fiyatları şişiriyorlar ki satış yerlerine gidince ucuz algılansın.

Scudo
@ebayusuff umarım dilediğiniz fiyata bulursunuz. alternatifleride değerlendirin çok marka var :)

Canyon getirtirdim. Hatta MTB'mi sattığımda gidip kendim Canyon alıp gelebilirim de. Tax Free ile alacağım geri ödemeyi de seyahat masraflarına kullanırım, Almanya da görmüş olurum hem diye düşünüyorum.

@ebayusuff

@alwaysace

1999 euro aynı gözükebilir fiyat olarak ancak Türkiye'ye geri dönülecekse Tax Free ile %19 vergiyi geri ödeme aldığınızda cazip oluyor fiyatı.

@ayarsizsair
absa cape epic te bergamont marka bisiklet kullanan bir takım gördüm. demek ki iyi bir marka

tabii ki bianchi abi

Canyon

Lüleburgaz'dan gönderildi

konu sahibi bisiklet aldi mi almanya dan acaba ?

en ucuz olanı herhlade almanyada olsa sonuçta para ile değil mi? :)

Tur bisikleti olarak VORTRİEB VE RADON
Yol pisikletinde ise RADON derim.

vortrieb ler çok uygun bir de alacam bir iki aya.

Kredi kartına 9 taksit olmadıkça almam abi :)

Peki arkadaşlar şimdi alman sitelerinin herhangi birinden ya da ebayden bisiklet sipariş etsem 0 ya da 2.el gelir mi türkiyeye? Yaptırım uygulanır mı uygulanırsa ne gibi yaptırımlarla karşılaşırım?

@ayarsizsair

Yaptırım derken vergi uygulanıyor 75 euro nun uzerine yani 1000 euro luk bir bisikletin 925 eruroluk kısmına %20 ödense aldıgın biskleti gümrükten cıkarırsın ama sana 1100 euro ya gelir
ayrıca üzerine gift yazdırırsan vergi uygulanmıyor ancak cok dusuk bir ihtimal bu keza gumruk memurları kurt olmyş :)

Geri