Scudo Sports

Amd Anakart Tavsiyesi

Raven_35

Forum Bağımlısı
Tepki
1.869
Anakartım bozulduğu için yeni anakart alacağım.İşlemcim Amd Athlon X2 6000.Şimdi AM2 socketli ucuz bir anakart mı alayım idarelik?AM3 yükseltmesi yaparız sonra 1 sene bu makine daha götürsün.Yoksa biraz daha iyi bir anakart alıp işlemci güncelleştirmeye mi gideyim.AM2 işlemci bulabilir miyiz 5-6 ay sonra?AM3 olayı kafamı kurcalıyor.2 senedir uzak duruyorum piyasadan son durum hakkında bilgi alıyım dedim.Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Düşündüğüm anakart: SAPPHIRE AM2RX790X/SB700

Scudo
Bence am3 e geçmek için geç bile kalmışsınız ben şuan asus m4a785td-v evo anakartla fiyat performans oranı oldukça iyi olan amd athlon ii x2 245 işlemci kullanıyorum. oldukça memnunum işlemciyi fiyatına bakıp küçümsemeyin bu kartla birlikte oldukça iyi bir overclock performansı sunuyor. güzelde bi ddr3 ram alırsanız tadından yenmez. on board ati hd4200 grafik kartıylada basit oyunları oynayabilirsiniz

Yeterli malzeme bularak anakartımı tamir ettim.Şu anda kendi PC'den yazyorum.Yeni anakart almama gerek kalmadı.

Model tercihi bütçeniz ile alakalı olmakla birlikte bazı ana markaları önerebilirim. Bunlar, EVGA, Abit, DFI... Bunlar bilgisayar dünyasında elit ve işin ehli olanlar arasında imajı yüksek olan markalar. Diğer yandan Msi, gigabyte, asus gibi bolca reklam yapan pazar payını sürümden ele geçirmek için zibil sürüsüyle incik gıncık çeşit model üreten piyasa firmalarıda var, bu üç markada bu grup içinde güvenilir olanlar.

Bana Sorarsan Gigabyt Veya Asus Al
Kesİnlİkle Msi Bİostar Ecs Alma
Aldigin Anakartin Full Solİt Olmasina Dİkkat Et
Chİp Set Olarak Nvdİa Olani Tercİh Etmenİ Önerİrİm

Ben Bir AMD kullanıcısı olarak tecrübemden dolayı AMD lere en uyumlu ve sorunsuz ana kart kesinlikle GİGABATE anakarttır. ömür boyu sorun çıkarmaz ve düm donanımlara uyum sağlar.

hangi anakartı alırsanız alın amd yongalı anakartlar var onu tercih edin bence ayrıca amdnin sitesinden işlemcinize tavsiye edilen anakartı seçebilirsiniz

Anakart olarak ASUS M4A79 DELUXE (AMD 790FX+SB 750) aldım.Am2 uyumu var am3'te.Tek kusuru DDR2 1200Mhz bellekleri destekliyor.Sorun değil 8GB yada 16 GB 1200 takarım hallolur.Bir de Phenom II işlemci, 2 tane Ati HD5750 Crossfire aldım mı oyun makinesi olur sanırım.

amd 4 çekirdekli işlemcim gigabyt anakarım ve ati 4850 ekran kartım ve 2 gb ramim var, bü güne kadar hiç bir oyunu açammazlık yapmaı, çok başarılı.
amd -gigabyt ikisi bir arada olmalı bence.

Geri