Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

amoeba hussar hidrolik disk fren sistemi ile

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

İdris ACA

Forum Bağımlısı
Tepki
1.406
evetarkadaşlar uzun süredir almak isteyipte daha geçen hafta aldığım amoeba hussara yepyeni bir görünüm kazandırdım
ve hani bazen çok isteyipte alamadığımız parçalar varya işte o parçaların çokluğu dert oldu bana bu yüzden 2.el sayfasına da koydum satlık ilanını bike hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum:)

Scudo
Güzel bisiklet

Tektro hidrolik disk fren performansı nasıl
Birde cantların fiyatı ne?

evet disk frenler mükemmel maşanın esneme olayı harika lock outlu bisikleti parça parça satmak uzun iş onun için bu şekilde satmak istiyorum ilgilenen olursa belki üç beş bişeyler yapabilirim oda görüşülür

gerçekten güzel olmuş kazasız belasız kullan bende aralığın 26-27 gibi amoeba hussar jump topliyacağım

idris abi çok güzel gerçekten bisikletin...
valla satmanı pek istemezdim ama daha iyisini toplayacağını düşününce sat tabi:)...
şimdilik kazasız belasız...

Ben bu bisiklet için daha evvelde yorum yazmıştım ama her baktıgımda daha fazla hoşuma gidiyor.

harbiden çok güzel bisiklet hayırlı olsun inş. kazasız belasız pedallarsın... ama yaa bişi sorucam cvp verirsen sevinirim bunun ağırlığı ne kadar

Bisiklet satıldı Fatih...Ama yinede belki hatırlıyordur İdris abi ağırlığını...

selam karteş
hussar,a jantlarla
harika bir görünüm kazndırmışsın
bana göre söylenecek tekbir
söz
güle güle kullan
selamlar....

Bisikletiniz güzel olmuş özellikle 2007 Lx arka attırıcı gözümü aldı :) Güle güle kullanın.

Bu ara yeri gelmişken yeni bisiklet alacaklara ve bisiklette renk uyumuna önem veren arkadaşlara benden tüyo bu Amoeba hussar kadrolara Lx gold serisi manyak yakışıyo haberiniz ola ;)

@fatihbahadir
meraba arkadaşlar bu bisikleti antalyadan tuncay özışık abiye sattım burdan tekrar güle güle kullanmasını temenni ediyorum
fatihcim bisikleti tartmamıştım ama tahminimce 14ile 15 kg arasında bir ağırlıktadır herkese selam pedallemeye devam:)

Ürün satılmış olduğundan konu tarafımca kapatılmıştır

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri