Scudo Sports

Amsterdam - Arnhem

umutcelik

Forum Bağımlısı
Tepki
7.837
Bisiklet
Trek
Ayin sonu Haziran gran fondo'sunu tamamlamak icin yola ciktim bu sabah. Hava 20 derece civari hafif ruzgarliydi. Ruzgari arkama alip dogu'ya dogru surdum. Amstedam'dan cikip Hilversum - Amersfoort'tan gecerek Arnhem'a kadar gidip surusu tamamladim.
Hava guzel diye yol cok kalabalikti tek tuk guruplarin temposu da yuksekti. Gran fondo tamamlayacagim diye cok da tempoyu yukseltmeden tek tabanca sakin bir surus yaptim. 30 km daha gidip Almanya'ya gecmek gibi niyetim vardi ama sol diz ariza cikarinca efendi efendi istasyondan trene atlayip dondum.

(link)

Scudo
Efsane bisikelt yolları. O yollar bizim ülkemizde de olsa keşke demekten başka birşey yapamıyoruz malesef. Güzel video. Elinize sağlık

Sehr schon birader. Biraz suriyeli gonderelim mi sizin oraya? Boyle asiri medeni duruyor. :D

• Beğen
Tepkiler: umutcelik
@bitinya_s
Hollanda'nın şehirler arası bisiklet yolları rüya gibi ama şehiriçi trafiği de bir o kadar berbat.

@hgercek
Eyvallah. Böyle iyiyiz biz, çok çok teşekkürler :)

Vay arkadaş memlekete bak, izlerken haz aldım birde orda yaşasak. Fazla iyi :D. Geçmiş olsun diziniz için. Orada bisiklet kuryeler var mı app üzerinden çalışan, her şey müsait.

@eSEOZdee
Teşekkürler. Yemek teslimatı için kuryeler var. Hatta bazıları elektrikli bisiklet de veriyor elemanlarına. Saat başına ödeme yapıyorlar sanırım. Lise, üniversite öğrencisi arkadaşlar çalışıyor genelde.

Geri