Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ankara Gran Fondo, 19 Mayıs 2017

celikkadro

Daimi Üye
Tepki
331
İsim
Tayfun
Selam arkadaslar,

Evet yanlis okumadiniz, Ankara'da bir Gran Fondo yarisi yapiliyor. Yaris tarihi 19 Mayis 2017, parkur Tulumtas yakinlarindaki koy yollari, parkur uzunluklari 25KM ve 105KM. Yarisin web sayfasi ve sosyal medya hesaplari henuz acilmamis. Umarim son dakikada bir aksilik cikmaz ve en azindan yilda bir kez yaris kosmus oluruz.

Scudo
Angora Grubundan Ufuk Şen Sabah paylaşmıştı. Gerçekten güzel bir haber umarım bi aksilik çıkmazda güzel bi gün geçirir Ankaralı bisiklet severler.

Çok güzel, memleketimde bir yarış sonunda. Buna katılmak lazım.

Gran fondolarin hizla yayginlastigini gormek harika :harika:
Umarim yapilir, sorunsuz tamamlanir ve geleneksellesir :)

Çok güzel bir haber Ankara gibi önemli bir şehirde klasik haline gelir umarım

gran-fondo-ankara-parkur-1.jpg

Gran Fondo Ankara için Ankara / Tulumtaş merkezli bir etap düşünülmüş. Tulumtaş, Ankara ilinin Gölbaşı ilçesine bağlı bir mahalledir. Eski adı “Doluntaş”, “Toluntaş” olan yerleşme, Ankara ve Gölbaşı ovalarının arasındaki, 2500 metre yükseklikteki plato düzlüğünde, 1300 metre rakımlı Kartal Tepe yakınındadır. Tulumtaş Ankara merkeze 40km’lik bir mesafede bulunmaktadır.Özellikle Ankara Otobüs Terminali (Aştiye) mesafesi 30km’dir.
Gran Fondo Ankara eabında Uzun parkur 105 km , kısa parkur ise 25 km para ödüllü bir içerik belirlenmiş.Performansınız belirli bir düzeyin üstündeyse eğer uzun parkur tam size göre, eğer eğlence sürüşü istiyorum diyorsanız 25 km lik etabı seçebilirsiniz. Bu sayede tüm kullanıcıları hedef alan bir organizasyon olmuş.Özellikle yarış öncesi ve sonrası bu heyecana ortak olmak istiyorsanız bu eğlenceli ve bir o kadarda çekişmeli yarışı kaçırmayın derim.

devamı için

Kaynak : (link)

Detayları bekliyoruz ama henüz resmi bir bilgilendirme yapılmadı. Tarih 19 Mayıs olacaksa biraz geç mi kalınıyor ne? Program uyarsa Afyondan katılmayı planlıyorum...

Resmi duyuru yapılmış: (link)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Şimdiye kadarki katılımcıların çoğu Ankara dışından.

Ankara'da ki gran fondo ücretli mi?

Adana'ya Velotürk'ün gran fondosuna giderim, hiç değilse verdiğim ücretin bir karşılığı olur.

• Beğen
Tepkiler: caliberr
Uzun parkurda toplam tırmanıs ne kadar acaba?

1600 tırmanış var 117km de

Hem Başkent Üniversitesi düzenleyecek, hem de 100 ₺ katılım ücreti var. Sadece eğlence, etkinlik amacıyla katılmak istiyordum ancak verebilecek olsam dahi o parayı vermem. Tişört bedeni seçimi var, Allah bilir o tişörtte de kendi reklamları vardır.

Trafik engellenmeyecekmiş mi ben mi yanlış okudum?
Katıl şartında yazıyor

• Beğen
Tepkiler: caliberr
Geri