Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ankara Kadro Değişim İçin Bisikletçi Önerisi?

A. Harun

Aktif Üye
Tepki
9
İsim
Harun
Bisiklet
Giant
Arkadaşlar Altındağ aydınlıkevler tarafındayım. Büyük gelmesinden dolayı yeni bir kadro temin etmek üzereyim ama parçaların değişimini yapabileceğimi zannetmiyorum. Kadroyu kendim aktarabilir miyim? Birkaç bisikletçiye danıştım ortalama 100 tl istiyorlar daha uygun fiyata yaptırabileceğim bisikletçi var mı acaba? Teşekkürler.

Scudo
Ben fiyat konusunda yorum yapayım, 3 ay önce aynı işlemi 25 liraya yaptırmıştım Karabük'te.(25 diyince bende şaşırmıştım:D) Yani 25 liradan kesinlikle fazla eder ama 100 lira biraz fazla gibi geldi bana.

125 tl isteyen oldu sağolsun 100 tl isteyende tanıdık :) 25 az dediğiniz gibi ama 100 tlde çok hakikatten.

Gördüğüm kadarıyla aynakol sökmek sıkıntıklı biraz, onun için aparatlar gerekli. Onun haricinde daha önce bisiklet toplamış bir arkadaşın varsa ve elinizden az biraz bişeyler geliyorsa kendiniz toplayabilirsiniz. Şahsen benden 100 lira isteselerdi gözümü karartıp kendim toplayacaktım :)

Anahtarları temin etmiştim elimde mevcut ama aynakol ve ön arka aktarıcıyı sorunsuz nasıl ayarlarım bilemiyorum.

Anıttepe red bisiklet. Bakmadıysanız bakın derim. Ilgaz bisiklette uygun fiyata yapabilir belki. Söküp takarım vitesleri ayarlayamam diyorsanız tek derdiniz o olsun :) Yaparsınız montajı tıngır mıngır gider yaptırırsınız ayarınızı :)
Ha unutmadan, sincan emre bisiklet. Orası da iyidir.

• Beğen
Tepkiler: A. Harun
@M.Burak KARADAĞ

Vitesten çok aynakol kafama takılıyor. Anahtarları mevcut ama hiç açmadım şuana kadar uyar mı becerebilir miyim bilmiyorum. Çok teşekkürler bilgi için.

@A. Harun Rica ederim. Aynakol sökmek zor bir iş değil. Püf noktalarına dair birçok video var youtubeta.

@A. Harun

Benim aynakol biaz farklı detaylı bir video bulamadım doğrusu. Resmi bu

https://i.hizliresim.com/4k5O4A.jpg

Birde Sedona 871 kadroya aktaracağım uyum sorunu olurmu ki?

Ya bu adamlar şaka mı yapıyor ya tamam iş yapıyorlar da kadrodan iki Parça söküp takmak için de o kadar para istenmez ki o paraya bütün ekipmanı alırsın anahtarı sökmek için gerekli bütün aparatı ve kendin sökersin takarsın bence.

@çağlar aslan

Bir listeleri var ve markaya göre fiyat belirlemişler oradan bakıp söylüyorlar :) Tanıdık 100 tl dedi sağolsun.

Geri