bekoli1903
Üye
- Tepki
- 75
- İsim
- Bektaş
- Bisiklet
- Dahon
Merhaba arkadaşlar.Dün Dikmen'den Konya yolu üzerindeki Taurus AVM ye gittim.Yolculuğum çok uzun sürmeden kısa sürede Taurus AVM'ye geldim.Gel gelelim her güvenlik görevlisinin bana dik bakışlarını farkettim.Güvenlik kapısına yaklaşınca Görevli bayanın telsizindeki anonsla görevlilerin neden bana ters baktığını anladım.Görevli bayana gelen anons şu şekilde."Bisikletli giriş yapıyor.Girişini engeleyin"Vay arkadaş bu bi bisiklet dedim neden terörist muammelesi yapıyorsunuz dediğimde.Beyfendi bisikletin girmesi kesinlikle yasak cevabını aldım.Madem yasak o zaman katlayıp geleyim dedim.Ve aldığım cevap her türlü şekilde yasak.Katlayınca artık bu bisiklet değil bu valizim desem de yasakkk.Çantasına koysam desemde yasakkkk.Tamam arkadaşım o zaman bisiklet parkınızın yerini gösterin dediğimde durdu kaldı.Çünkü o da bilmiyor.Başka güvenlik görevlisine sor dediler.Sordum oda bilmiyor.Neticede bisikletle AVM'ye gitmesi yasak mış güzel yurdum da.Her ülke bisiklete teşvik ediyor halkını bizde herşey yasahhh oluyor arkadaş..