Scudo Sports

Ankara Yiba Çarşısı'ndan Bisiklet Almak

Tepki
7
Bisiklet
Salcano
Merhablar.Bu aralar bisiklet almak istiyorum.Yiba çarşısında heryerden daha uygun fiyatlar verdiklerini duydum.Sizce bir sorun yaşarmıyım ve aranızdan alan oldumu?

Scudo
Bisikleti uygun fiyata alabilirsiniz. Satış sonrası servisde çok şey beklemeyin... Sizi yetkili servislere yönlendirirler...

Performans bisiklete de bakabilirsin ben tavsiye ederim. Çeşit bakımından Emekteki Delta Bisiklette iyidir her ne kadar benim bisiklet tarzıma uygun bir yer olmaslar da genele hitap eder.

hiçbir sorun yaşamazsınız. evet daha ucuza alabilirsiniz. yetkili servislerden servis alırsınız. ben bu yıl 3 bisiklet aldım eşe dosta oradan. liste fiyatı üzerinden doğrudan yüzde 10-15 indirim alırısınız doğrudan. 6-10 taksit yaparlar. peşin almaya kaltığınızda yüzde 30lara varan indirim için ısrarcı olabilirsiniz ve yüzde 25 indiriminiz nerdeyse garanti. şu dükkana gidin demeyeceğim, üç aşağı beş yukarı hepsi aynı. ancak bu bisikletçilerde üst grup model bulmanız biraz zor, bizlerin karne bisikleti diye adlandırageldiğimiz bisikletlerden bolca bulursunuz.

Geri