Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ankarada yol yarışı

mustea7

Forum Bağımlısı
Tepki
360
17 Mayıs 2009
Toplanma ve Kayıtlar saat 10:00 da Pursaklar belediye stadyumu önü
Start saat 11:00
Vizeli ve onaylı lisanslarını ibraz etmeyenler katılamazlar.
Müsabakalarda TBF kuralları geçerlidir.Tatbik edilemediği durumlarda hakem heyeti ve il tertip komitesi yetkili mecradır.
Müsabaka da Lisans işlemlerini tamamlayan Pursaklar ilçesi ilk-orta öğretim öğrencileri
kendi kategorilerinde yarışacaklar,Pursaklar ilçesinin dereceye giren, 6-7, 8-9 ,10-11 sınıf bay bayan 6 kategorinin ilk 3′lerine bisiklet, çeyrek altın,eşofman takımı ve madalya verilecektir. (Ödüller sadece Pursaklar ilçesinde okuyan öğrencilere yöneliktir) Bilgi için Pursaklar kaymakamlığı İlçe gençlik ve spor müdürlüğü.

ayrıca elite yarışmacılar için ayrı kategoriler olacak junior, büyük erkek, master gibi ancak elite yarışları için henüz ödül yok

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Scudo
Kara harp okulundan geleceğiz ama güzergah ve mesafeler ile ilgili bilgi verilmemiş?

• Beğen
Tepkiler: adm coach
Nasıl bir saçmalıktır pursaktan katılana ödül var başka yerden gelene yok tam anlamıyla bir saçmalık bunun aynısı geçen sene mamakta yaşanmıştı batıkent ilçesinden kalkan gelen ve 1.olan arkadasa odul vermeyınce ortalık bıraz karısmıstı halıyle tamam ordakı cocuklara yonelık olabılır ama orda yırtınıp 1.olanada birşey vermemek çok büyük bir ayıp olur diye düşünüyorum...

ödülü olmayan bir yarışma olamaz olsada yarışlıktan cıkar bence hic bir cekiciliği kalmaz rekabetde olmaz onuda bırakın öteki elamanlar bu yarışda ödül alırken diğer katagorideki sporcular neyi eksik ben anlamadım bu mantığı biri bana anlatsın kim yetkiliyse

ödül olmasada bu yarışlarda rekabet hat safada oluyor.pursaklar belediyesi anladığım kadarıyla ödüllerin sponsoru ve sadece kendi ilçesinde okuyan öğrencilere dağıtıyor ödülü zaten o yarış pro yarışda önce yapılır biter.pro yarışta tüm kategoriler aynı anda start alır yıldız genç büyük erkek masterlar ve bayanlar olarak ayrı klasmanlandırılır geçen sene çok koştuk bu yarışlardan ödüllüsüde oldu ödülsüzüde bu yarışlar olsunda ödül olmasada olur hiç yoktan iyidir

hic yoktan yarışın düzenlenmesi güzel bir şey ama şehir dışından gelecek sporcular icin aynı şeyi diyemeyiz mustafa öyle değilmi

haklısın ali abi keşke yapabileceğim bir şey olsaydı

arkadaşlar bu durum belediye tarafından belirlenmiş,yapacak pek birşeyimiz yok şu günlerde. Ne deseniz fazlasıyla hakkınız. Ankara'da Yarış Tertip üyeleri olarak bizde bu durumu kırmaya çalışıyoruz. Belediye verdiğinin karşılığını almak istiyo haliyle ve organizasyonun tümüyle neler getireceğini göremiyorlar şu anda. Bu tür organizasyonlarla neler yapılacağını görmeleri açısından ilk başlarda böyle olaylarla karşılaşacağız.
Hatırlarsanız geçen sonbaharda Bilkent'de yerel bir yarış yapılacaktı,bu konuda aynı tutumu üniversitede göstermiş ve emeği geçen arkadaşların önü tıkanmıştı.
İnşallah bu tür olumsuzluklar zamanla elenecek ve sizlerle daha iyi yarışlar yapacağız. Hepinizi aramızda görmek istiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: adm coach
@lussman

Komikten öte ayıp denen bir şey ferhat abi.işte adam kayırmamı dersiniz çifte standartmı dersiniz.sporcuyu köreltmek budur işte* sen yarış yapacam de ondan sonra ödülü ve hediyeleri şunlara verecem şunlara vermeyecem diye sporcu ayırt et biz ankara adına yarışlarda ter döküyoruz kim kıymetimizi biliyoırki bunlar bilsin:boese157:

@memocy

Hemen isyan bayrakları çekilmiş görünüyor(BASK tarafından)..ancak formata bakarsak haksızda değiller hani neyse,ben böyle organizasyonlar için emeği geçenlere teşekkür etmeden önce organizasyonun sonunu beklemekte fayda görürüm...
Bu konuyu fazla hırpalıyıp irdelemek istemiyorum.sonuçta Ankarada katılacak olan sporculardan bir çoğu bizim kulübün sporcusu olacaktır...gelen tepkilere bakılırsa tepki verenlerden çoğuda yine bizim sporcular,,önümüzdeki hafta sonu nevşehirde yapılacak olan yolbisikleti yarışlarını düşünerek,risk oluşturmayacak bir parkur olursa isteyen sporcularımız gelip girerler.Geçen sene Mamak ilçesinde yapılan yarışlara katılanlar bilirler,o çevre pek sağlam olmayan tipler ile dolu olan bir çevre idi kavgaya ramak kalmış bir durum oluştu.hatta polisler birileri ile ciddi ciddi bir kovalamaca yaşadılar.vatandaş isyan edip hediyeleri bizim çocuklara vereceksiniz diye orada bulunan ilçe müdürünün üzerine bile yürüdüler.istemediğimiz görüntüleri gördük..bu tür densizliklerin yaşanmamasını isteriz...Dilerim pursaklarda bu ve buna benzer olaylar yaşanmaz,,ben sporcularımızın ödül listesindeki ödüllerden çok,,,alınması gereken emniyetle yarış koşmalarından yanayım,,Spor Dostluk ve Kardeşliktir..bu sözler,sözde değil özde olmalı...Sonuçta Ankara ili kendi ilimiz ve kendi bölgemiz elimizden geldiğince canlandırmamız,renk katmamız lazım,,,işin güzel olan tarafı bu reglamanın açık açık belirtilmiş olmasıdır...sonuçta karar yine tüm sporcularımıza aittir...Gönül isterdiki tüm kategorilerde tüm sporcuların gönlü alınsın ama eldeki imkanlar bunu gösteriyor demekki,,,,oradaki çocuklara görsel bir şölen yapılsınki,,bisiklet sporu ile iç içe yaşadıklarını onlarda bilsinler...Zafer Altınyay ve Mehmet Cemal kardeşimin sorunu en aza indirgeyeceklerine eminim..Başarılar..

bu kafalar hiç degişmeyecek ozaman lokal yarış yapsınlar kendileri çalıp kendileri oynasınlar eger amaç spora katkı ise türk vatandaşı olmak yeterli olsa gerek

kupa ve madalya'yada yetecek güçleri vardır heralde oda yoksa
en azından kuru bir madalya verseler bari:))

• Beğen
Tepkiler: lussman
Geri