Ertan ABA
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.833
- Bisiklet
- Lapierre
ben emre ve tasin ardaşlarımızla kendi aramızda şöyle bir ekşın turu yapalım dedik.antalya şehir merkezinde buluştuktan sonra yeni otogar mevkkiinden kepez yokuşunu tırmandı.buradan düzlerçamı mevkiine saptık.7-8 km sonra düzlerçamı girişine geldik.buradan düzler çamına girmeyip sağdaki patikayı takip edince 100m ilerde solda bir yol beliriyor.Asıl tur şimdi başlıyor ama bir baktık ki karşıda bir karpuzcu.Dayanamadık ve ardadaşlarla almaya karar verdik.tabii bir şartla karpuz 7 kilo.benim çanta full ardaşlarda yer var ama onlar karpuzu değil o çantaları bile taşımak istemiyorlardı ben de taşırım ama siz de benim malzemeleri taşırsanız dedim onlar da kabul etti.aldık karpuzu başladık taşımaya meret öyle ağır ki sırtta taşımak işkence resmen.ama yılmadım arazide 9 km sırtımda taşıdım.tabii yol düz değildi.inişli çıkışkı tam xcr yolu.benim bisikletlik.her neyse .yasin adam beni bi solladı inişte adamı geçicem yol vermiyor.karpuzun ağırlığıyla bisiklet yanlamaya başladı adam benden yavaş gidiyor yol vermiyor delirtti beni görürsün dedim dönüşte.sırtımdan ağırlık gidince.her neyse dağların arasındaki vadiye indik burada artık mola verecektik.hem aldığımız yolluğu yedik hem de en son o vadinin buz gibi suyuna bıraktığımız karpuzu yedik.taşımaya değdi doğrusu.
işte vadden bazı manzara fotoğrafları:
işte vadden bazı manzara fotoğrafları: