Scudo Sports

Antoine Demoitié hayatını kaybetti!

@aytacdirek hakkaten pisi pisine gitmiş herif, kayıt yapmak isteyene en fazla şarjlı bisiklet verecen hayvan kadar motorlar arabalar bisikletlerin arasında ne işi var af buyurun ben bisiklet yarışı nerdeyse hiç izlemedim standart tv kullanıyorum ama youtube de görüyorum yukarda bir arkadaşın paylaştığı video dan sonra shimano ya tam ayar oldum bildiğin sığır dolu.

Scudo
arkadaşlar bence artık bisikletlere GoPro kameralar konulmalı her bisiklette olmalı ve canlı yayın yapılabilmeli. böylece atıyorum 10 tane kamera için motor olacaksa 1-2 taneye iner oda bisikletlilerin arasına girmez.. takımlarda bunu kabulo etmeli 300 gr ağırlık olacak diye itraz etmemeli.

@Doğan_Öztürk
Tabii ki. Hatta minicik parmak kameralar var. Teknoloji cok gelisti. Bisikletin bir tane gidonuna, bir tane de kaskin arkasina yap montajini, canli yayin yapsin. Istedigine baglan, yayinini yap.
Ayrica yarislardaki otomobil ve motorsikletlerin egzoslari da sporculari rahatsiz edebilir. Bisikletlerin arasinda motorlu araclarin gezinmesi kadar sacma bir olay olamaz.
Sporcular birkac yarista boykot etse, yarisa cikmasa ne motor kalir ne de otomobil...

@Doğan_Öztürk @Kuzey Ege GoPro kameralar 2015 Fransa Bisiklet Turunda kullanıldı fakat sporcular buna itiraz etti. Zaten 7 kilo olan bisikletlere 200-300 gramlık bile ağırlık takılmasını istemiyor sporcular. Bu nedenle UCI genel klasman iddiası olmayan ya da o günkü etapta iddiası olmayan(örneğin dağ etabı olan günde sprintere) bisikletçilere bunları taktılar. Eurosport da sırf bu görüntülerden derlenmiş Inside The Peloton bölümü yaptı ve çok heyecan verici görüntüler ortaya çıktı. Ama dediğim gibi ağırlık en büyük sorun. Bunun yanında bu cihazlardan kaliteli canlı görüntü almak saatte 100 kmye ulaşan bisikletlere takılıyken mümkün değil. Son olarak da motor kameraları gibi geniş açı alamıyorlar ya da istediğiniz tarafa döndüremiyorsunuz. Dolayısıyla canlı yayın için çok uygun olduğun düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
Yakın görüntü alınacak diye insanların hayatı tehlikeye girecekse sadece havadan çekim olmalı.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
Üzücü :( Ama şu anlık motosikletlere mecburlar yayın için...

Goprolar canlı yayın yapamıyor malesef , canlı yayın yapmak için çok daha agır aletler gerekli.

Periscope belki çözüm olabilir
Allah rahmet etsin

Bilmiyorum ama izledigimde bazen baya tirsiyorum cok tehlikeli oluyoo:(

Geri