@omur_ms
Ben 10TL ye sahtesini almıştım 1 hafta şarj etti ve sonra tanımlanmayan şarj aleti dedi şarj etmedi
)) ama telefon iphone 3gs'ti. Orjinali çok para ama muadil için de bu durumu hatırlat ve başına gelirse yardımcı olmasını en azından başka bir marka vermesini iste falan.
@Yavuz SOYLU
Apple iPhone 3gs ve Sony Xperia Z3 kullanıcısı olarak yorumlarım;
3gs'i 2-3 defa düşürdüm ve bir keresinde merdivenden düşürdüm, merdivenlerde yuvarlanırken ayağımla (ayakkabı varken) basarak durdurdum. Yoksa 10-15 basamak daha yuvarlanacaktı. Hiçbir şey olmadı sadece ekranda çok derin olmayan çizik oldu. Kırılma bozulma aksama olmadı. Ama günün birinde kapandı ve bir daha açılmadı
3-4 ay oldu Sony Xperia Z3 kullanıyorum. Arka kısmı herkesin dediği gibi çok çiziliyor çünkü yapısı olarak çok kaygan ve kesin bir jiletin takmak lazım ki çiziksiz kalsın. Bunu jiletin ile engelleyebileceğiniz için problem olarak görmemelisiniz. Su konusunda da arkadaşlar yazmışlar sıkıntı yok. Düşme testi için bir yorum yapamıyorum, bir iki defa masadan halı üzerine düştü ama çok yüksek mesafe olmaması ve yumuşak zemin nedeni ile problem olmadı.
Ben kamera kalitesinden memnun değil gibiyim
Yada 20.7 megapiksel olsada profesyonel fotoğraf makinası ile kıyaslamamam gerektiğini hala öğrenemedim
Ama aynı fotoğrafı iş yerinde HTC ile de çektik, HTC daha iyi kalitede çekmişti.
Sony Xperia Z3 Drop Test araması yapınca videolar çıkıyor -