Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Apple Kullanıcıları Kulübü

@gmfaruk bugüne kadar hiç kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim... Ama kullananlar mutlaka vardır burada herhalde. Yazarlarsa birlikte öğrenmiş oluruz :D

@H.Genç ekledim listeye teşekkürler :)

Scudo
Merhaba İphone 5s ipad 4 şu and 8.4 beta kullanıcısı

Evet arkadaşlar, Apple'ın resmî sitesinde yeni Macbook'ları inceleyen oldu mu? Şöyle bağlantı ekleyeyim; (link) açıkçası arka planları ve inceliği (klavye de dahil) çok hoşuma gitti. Bir de şarj konusunda daha uzun ömür vaad ediyorlar. Başlangıç fiyatı olarak 4.299 TL diyor. Ayrıca GarageBand kullanan var mı? Apple Store'da iOS için neden ücretli oldu acaba bilgisi olan var mı? Bu uygulamadaki şu Ambition Beat'i manyak yapmışlar ya :D

14578 dosyayı görüntüle

@Anonim ben kullanıyorum garageband :)

@Sabih Bağcı iPhone'da mı? Mesela neler yapıyorsunuz? Apple Store'daki GarageBand uygulamasını neden ücretli yaptılar acaba bilginiz var mı? Ücretsizdi çünkü daha önceden...

@Anonim ben 6 yı alınca içinde yüklü geldi ama neden ücretliye döndü bilmiyorum :) genelde doğaçlama melodiler yapıp üstlerine ritim çalışıyorum yada gerçekten gitar çalıyorsam davul ritmini kaydediyyorum ufak mikserden sesi amfiye veriyorum çok güzel oluyor :) gerçekçi bir davul soundu var uygulamanın :)

özellikle solo çalışırken çok güzel oluyor davul ritmiyle çalmak :)

iphone şarj kablosu maalesef artık tepki vermiyor. Teknosadan vs alayım diyorum. Dikkat etmem gereken bir şey var mı? Marka olarak vs.
Ayrıca orjinalini de al diyor musunuz?

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
@omur_ms orjinalini alman en iyisi fakat o kadar para veremem diyorsan "Ttec Premium" yazan şarj aletleri var. Onlardan alabilirsin. Başka aletleri tavsiye etmem hele yan sanayi olanlar bataryanızı bile patlatabilir.

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
@Emre.AK az önce bilgi işlem departmanındaki arkadaslar da aynı markayı soyledi. tesekkur ederım..

• Beğen
Tepkiler: Emre.AK
@omur_ms

Ben 10TL ye sahtesini almıştım 1 hafta şarj etti ve sonra tanımlanmayan şarj aleti dedi şarj etmedi :))) ama telefon iphone 3gs'ti. Orjinali çok para ama muadil için de bu durumu hatırlat ve başına gelirse yardımcı olmasını en azından başka bir marka vermesini iste falan.

@Yavuz SOYLU

Apple iPhone 3gs ve Sony Xperia Z3 kullanıcısı olarak yorumlarım;

3gs'i 2-3 defa düşürdüm ve bir keresinde merdivenden düşürdüm, merdivenlerde yuvarlanırken ayağımla (ayakkabı varken) basarak durdurdum. Yoksa 10-15 basamak daha yuvarlanacaktı. Hiçbir şey olmadı sadece ekranda çok derin olmayan çizik oldu. Kırılma bozulma aksama olmadı. Ama günün birinde kapandı ve bir daha açılmadı :)

3-4 ay oldu Sony Xperia Z3 kullanıyorum. Arka kısmı herkesin dediği gibi çok çiziliyor çünkü yapısı olarak çok kaygan ve kesin bir jiletin takmak lazım ki çiziksiz kalsın. Bunu jiletin ile engelleyebileceğiniz için problem olarak görmemelisiniz. Su konusunda da arkadaşlar yazmışlar sıkıntı yok. Düşme testi için bir yorum yapamıyorum, bir iki defa masadan halı üzerine düştü ama çok yüksek mesafe olmaması ve yumuşak zemin nedeni ile problem olmadı.

Ben kamera kalitesinden memnun değil gibiyim :) Yada 20.7 megapiksel olsada profesyonel fotoğraf makinası ile kıyaslamamam gerektiğini hala öğrenemedim :) Ama aynı fotoğrafı iş yerinde HTC ile de çektik, HTC daha iyi kalitede çekmişti.

Sony Xperia Z3 Drop Test araması yapınca videolar çıkıyor -

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
Böyle bir yer de varmış forumda:harika:

MacBookPro Retina 13" OS X Yosemite 10.10.3 + Magic Mouse + Magic Trackpad
iPhone 6
iPad Air
Apple TV

ipod Touch; nano vs. vs. de kullanıp satmışlığım var. Yeşil elma yemeyi de severim :koptum:

merhaba arkadaşlar,

evdeki pc leri artık yenileme zamanım geldi ve çözüm arayışına girdim. yeni masaüstü pc mi alayım veya eski pc mi update mi edeyim derken, ki hatta forumda konu açıp tecrübeli arkadaşlara sormuştum mac mini ile karşılaştım. ve araştırmaya başladım, şöyle ki;

yine geçen haftalarda aldığım gopro ile çektiğim 1080p vidyoları medya oynatıcım verimli oynatmadı malesef. takılma ve sesi kaybetme sorunu oldu.

acaba mac mini alsam;

- medya oynatıcı olarak hdtv ye bağlasam 1080p mkv film izlesem
- gopro ile çektiğim vidyoları copy paste müzik ekle vs gibi amatör şeyler yapsam
- masaüstü pc olarak kullansam
- sinema sistemine bağlasam

oyun oynamıyorum/oynamam.

yani tv nin altındaki medya oynatıcı, ses sisteminin dvd oynatıcısı gibi iki şeyden kurtulsam diyorum.

mac mini nin ekran kartı, işlemcisi yeterli olur mu ?

biraz incelediğimde yeni mac mini lerin ekran kartları 4k-2k-1080p yi destekliyor görünüyor ancak ssd takılamıyor. sahibinden de baktığım eskilerde ise ssd olanları var. sizce ne yapayım hangi modeli almalıyım yukarıda bahsettiğim basit işlemler için ? ikinci elde alınır mı ?

misal şöyle i5 + 240 gb ssd li bir cihaz nasıl olur, gerçi bunun ekran kartı 512 mb ama...

http://i60.tinypic.com/11adb1x.jpg

İphone 6 da kişilere fotoğraf ekleyince tam ekran gösteriyor. Bunu engelleyebilir miyiz. İp 5 de Kişinin yanında küçük fotoğraf görünürdü :(

Geri