Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Apple Kullanıcıları Kulübü

@BF Okuru
Memnun kalacağınızı düşünüyorum ancak çöyle bir durum var, render alırken son aşamada biraz daha uzun süreceğine inanıyorum.
Fakat bunun yanında çok çok stabil bir sistem, rahatlıkla günlük kullanım, multimedya olarak kullanım herşeyi destekler nitelikte, HDMİ, ve spdif çıkış var.

Şahsen bende benzer bir durum arasında kaldım. Tek farklı durum olarak oyun oynuyorum ve kullandığım bilgisayar artık çok randımanlı çalışmıyor.
PS4 ve bir mac mini veya bir kasa toplamak olarak arada düşünmekteyim. Mac miniyi TV'ye bağlayarak kullanmak gibi bir niyetim var.

Scudo
OS X El Capitan ve IOS 9 tanıtıldı

İphone 5s ve İpad 2 kullanıcısıyım. Ölene kadar İphone! :)

@Gökhan Toros IOS 9 da Android Migration özelliği eklemişler. Androidi terk edip herşeyi IOS a kayıpsız taşıyabiliyorsunuz ;)
Apple Watch ülkeye gelmeden adamlar Watch OS2 tanıtmışlar bir de. Ayıptır yahu:koptum:

@Gökhan Toros androidin bazı hareket özgürlükleri iphone kullanıcısı olarak benide herseferinde cezbediyor. Hak veririm :)
Ama Mac'i terk etmek, hele ki windows'un çöp oluşunu Mac'e geçince anlaşılmasından sonra imkansız gibi bir durum :)

Liste güncellendi :) yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum. Evet Apple resmî sitesinden hemen hemen her gün yenilikleri takip ediyorum. iOS 9 ve OS X El Capitan geliyor. Apple çalışmalarını epey hızlandırdı. Bugün aldığım bilgiye göre iOS 9'da Safari çok güzel olacakmış. Ben zaten Safari kullanıyorum iyi bir haber diyebilirim. Şimdi izlenim yapmak için aşağıya bağlantıları paylaşıyorum.

iPhonedo beyciğim yeni özellikler hakkında video ekledi. İzlemek isteyenler için ;

Bende iPhone 5s kullanıcısıyım konuyu yeni farkettim :)

http://a2.mzstatic.com/us/r30/Purple7/v4/86/ae/39/86ae394f-5e48-fc54-1b52-fa616f31cdb4/icon175x175.jpeg

(link) uygulaması 8 saat önce ücretsiz oldu, muhtemelen 1-2 gün içerisinde tekrar ücretli hale gelecektir.

Türkçe dil desteği de bulunan uygulamayı kullanmak isteyenler indirebilir.

http://a3.mzstatic.com/us/r30/Purple1/v4/27/67/e4/2767e48c-06b7-6fe3-00e5-3d48bf2c4520/screen322x572.jpeg http://a5.mzstatic.com/us/r30/Purple5/v4/d2/ac/3c/d2ac3c31-ff88-599b-f6da-41af340df7dc/screen322x572.jpeg
http://a1.mzstatic.com/us/r30/Purple5/v4/70/1b/be/701bbe11-025d-f431-aab1-28962b851ec7/screen322x572.jpeg http://a5.mzstatic.com/us/r30/Purple7/v4/0a/00/eb/0a00eb10-501a-14ac-43f1-1de54e099529/screen322x572.jpeg

Arkadaşlar Mavericks kullananlara sesleniyorum sakın güncelleme veya yeniden kurulum yapmayın çünkü iPhoto uygulamasını kaldırmışlar. Yani sizi OS X Yosemite kurmaya zorluyorlar. Sadece bilginiz olsun diye yazıyorum. Bir şey yapacaksanız da mutlaka yedek alarak yapın çünkü dediğim gibi yeni kurulum veya güncelleme sonrası iPhoto uygulaması gidiyor. Yeni ismi de Fotoğraflar diye geçiyor Yosemite için ama ben hala Yosemite geçişi yapmadım ve yapmayı da düşünmüyorum. Şimdilik Mavericks'te devam yani.

Yıllar önce bir pc bilgisayarım birde bilgisayarcım vardı. Bir gün imac ile tanıştım, artık bir tek o var;) O günden sonra hayatım değişiti desem yalan olmaz :))

@Serdar Kaptı ama photos, iphoto'dan çok daha iyi. photos'u ilk açtığında sana library seçtiriyor. pictures'taki eski library seçtiğin zaman eskisi gibi kullanmaya devam ediyorsun. iki gün önce yosemite'e yeni bir yama daha geldi. şu an kusursuz herşey.
mountain lion'dan beri ilk günden güncellemeleri yaptım hep. hiç kaybım olmadı.

ps: iphoto için iki library varsa bir tanesi gidiyor onun için ayrı migration yapmanız lazım

@Alper Cokyuksel bu dediğinizi anladım fakat yine de böyle olmaması gerekiyor yani Mavericks kullanıyorsak, yeni şeylerin bizim yapacağımız güncellemeler dışında olması gerekiyor. Yosemite kullananların çoğu memnunken çoğu da şikayetçi hala :)

@Serdar Kaptı hocam yanlışlıkla senin ismini yazmışım kusura bakma :)

@Anonim abi haklısın aslında, ama anladığım kadarıyla apple bu programı sistemin parçası yaptı. çünkü aperture programını da kaldırdı, daha doğrusu iphoto ile birleştirdi. aperture'un bütün özellikleri geldi hemen hemen. bir de iOS ile uyum söz konusu olunca kaçınılmaz. ben iPad ve İphone da kullandığım için mecburen güncel tutmak zorundayım.

@Alper Cokyuksel peki hocam bir şey sorayım. Önceden Mavericks indirme Apple Store'da aktifti ama şimdi değil bunun sebebi nedir? Yeni bir sürüm indirme sadece yeni kurulumda var onu da Apple sunucularından çekiyor ama görünürde indirme bağlantısı yok. Benim anladığım olay şu; Apple artık 180 derece değişiyor. Eski sürümlere veda tarzında şeyler yapıyor ki, üst sürümlere geçelim diye uğraşıyorlar ama benim canımı sıkıyor bu durum. OS X Yosemite iPad ve iPhone için mükemmel bunu biliyorum ama ben şu dock'a bir türlü ısınamadım. OS X Mavericks çok güzel ben memnunum bu yüzden bir süre daha kullanmak istiyorum ama iPhoto kaybolması büyük bir sıkıntı. Yani her sürüme özel olan bir uygulamayı o sürümde bırakmaları gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden öneride bulundum işte mutlaka yedeğinizi alın diye...

MacBook Pro kullanıcısı olarak ilk kez başıma bir olay geldi.
Fikri olanlardan yardım almak isterim. Geçen hafta sistem çöktü. Ağ bağlantısı yapıp Mac Os X Yosemite kurdum güzelce. Lakin her kapatıp açtığımda sanki sanal makinaymışcasına yeniden OS X yüklüyorum. Bir türlü normal çalışmıyor. Bildiğin sonsuz döngü halini aldı.
Başına gelen var mı, neler yapabileceğim konusunda fikri olan?

@Anonim apple'ın amacı osx ve ios'u birleştirmek. o yüzden eskileri kaldırıyor her defasında.
osx kapalı sistem bir unix neticesinde. o sebeple yeni kodlrla eski program açlıştırmak istemiyor. dikkat edersen developer programı da değişmeye başladı.

@whereismywings kurulum yaparken erase disk yaptınız mı hocam?

iphone 5
ipod nano
ipod shuffle
ipad air 2

bize her yer apple :)

Geri