Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Apple Kullanıcıları Kulübü

@whereismywings benim size önerim, Macbook açılırken CMD + R tuşu ile açıp disk izlencesinden sistemi komple silin ve daha sonra yeni bir kurulum yapın. Ama yedek almayı da unutmayın.

@Alper Cokyuksel evet kısmen doğru. Apple artık Mac ve iPhone'ları tek yapmak istiyor ama keşke eski alternatifler kıyıda köşede dursa bari.

Bu arada bu diski silerken üstüne yazarak (geri dönmeyecek şekilde) silmek acayip uzun sürüyor. Bu işlem haftalarca bile sürebiliyormuş :D

Scudo
@Alper Cokyuksel bir de şunu sorayım hocam bilginiz vardır belki diyerekten soruyorum az önce biraz değindim ama hatırlarsanız Windows'ta Low Level Format vardı. Bu tür formatlar 15 20 gün bile sürüyordu ama hdd için çok riskliydi. Şimdi biz Mac'te bunu farklı şekilde (üstüne yazarak 1-3-7) şekilde yapıyoruz ama Mac için bir risk var mı acaba bunu yapmakta? Bildiğim kadarıyla derin silme işlemleri hdd ömrünü tüketiyor ama Mac için gerçekten doğru mudur, işte onu bilmiyorum. Geçenlerde Apple Store Yunanistan'daki yetkilisiyle telefonda konuştuk keşke sorsaydım ya :D

@Alper Cokyuksel @Anonim Disk izlencesinden her seferinde yapıp diski formatlayıp her seferinde 5,67 GB veri indirip OS X Yosemite kuruyorum. Resmen çaresiz durumdayım anlayacağınız.

@whereismywings diski silerken level 1'de yani üstüne yazdırmalı olarak 1 kere silin, o zaman sorun olmaz diye düşünüyorum. Yani her seferinde o kadar veri indirmeye akk kota dayanmaz ve epey de sıkıcı olur. Bu arada level 1'de silme işlemi yaparken epey uzun sürecektir. Yani yaklaşık 2 saat falan sürebilir ama sabırla beklerseniz disk tertemiz bir şekilde silinecektir. Sonra temizce bir kurulum yapabilirsiniz...

@Anonim Level 1 derken? 2 yıldan fazladır kullandığım bir alet ama bu iş ilk defa başıma geliyor. Mac nasıl formatlanır onu bile yeni öğrenmiş birisi olarak Level 1 bana biraz yabancı bir terim. Açıklayabilirseniz memnun olurum.

İphone 4 (bisikletin borcu biterse değiştircem ona da aıra gelcek inş :D )
İpod shuffle

@whereismywings silerken "Güvenlik Seçenekleri" var resimde göreceksiniz. O butona tıklayın, sadece 1 level atlayın yani bir ileri götürün seçeneği.

26065 dosyayı görüntüle

Bir de şöyle bir görüntü paylaşayım;

26066 dosyayı görüntüle

Burada 'en hızlı'dan, bir ileri alacaksınız. Tabii Yosemite için farklı olabilir ama benzer şekilde nasıl olsa bulursunuz. Bir de böyle silip kurun sistemi bakalım :)

27 inch retina iMac 5K 3.5 ghz modelini kullanıyorum,bunu ipad mini 3 ile eşleştirebilirmiyim bildirimler için ?

@Erkin Kalender evet eşleştirebilirsiniz ama sadece telefon araması kısa mesaj be mms için tabi birde face time araması için ayarlardan mesela aramaya girip mac e izin ver diyorsunuz okadar zaten kendi itunes hesabınızla giriş yaptığınız için sistem onu tanıyor :)

@Hasan Tunalı @Kubilay Koparan 6+ aldım bir kaç gün evvel aklım şimdi iwatch ta piyasayada sunuldu şu sport olan modelleri çok hoşuna gidiyor hemde en ucuzu onlar :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan Tunalı
@Güncemden bence de en güzelleri sport modeller ama 42 incholanı almak gerek onu fiyatı biraz daha yukarıda 1350 TL bi fiyatı vardı Akasya Appstore gittiğimde millet kapış kapış alıyordu. Yapcak birşey yok bizde alacağız adamlar marka hem strava da kullanabiliyoruz. Nabız değerlerini programda görebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
@Hasan Tunalı Aynen öyle hertürlü fitness verisi alınıyor ve telefonun şajındanda yemiyor en güzelide bu zaten. bence diekt apple tr store dan almak lazım ben bilgisayar ipad iphone hepsini ordan aldım direkt ups ile gönderiyorlar

macbook pro
ipad 2
iphone 5

bi apple dan daha iyisi ancak başka bi apple dır :)))

• Beğen
Tepkiler: Savaş Uzun
Geri